Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dużo wolnych i szybkich węgli, białka też dużo, może tłuszczów by się więcej przydało, jakieś pestki dyni. No i warzyw za mało, chyba, że ich po prostu nie wliczasz.

Jak na tę wagę to i tak masz dużo kcal.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Jak na tej kaloryce przytyłeś kilogram w dwa miesiące to sobie trochę dodaj kcal. Ze 100-200 i patrz na wagę czy będzie rosła, a jak na IF masz problem żeby to zjeść to możesz zamiast kuraka jeść jakąś karkówę, albo łopatkę czy coś.

Opublikowano

Jakubu - Na IF było mniej więcej 2400/2700 kcal. Teraz planuję jeść w "normalnym" systemie ;)

Krupcio - warzyw/surówek nie wliczam raczej, ale staram się jeść zawsze do obiadu.

Zamiast suszonych bananów do omleta wsypywać będę również z 20g orzechów włoskich (tylko wtedy kcal znowu wzrośnie)

Zobaczymy co to będzie dalej, pod koniec miesiąca sie zważę.

Opublikowano

nawet kiełbasa? taka powiedzmy podwawelska. Z zewnątrz czarna a w środku zimna.

Jak Ty to smażysz? Ja kiełbę bez tłuszczu wrzucam, bo z niej tłuszcz wychodzi i nic się nie przypala.

Może Ty Oldspicem pryskasz?

Opublikowano

miałem chwilkę to powpisywałem "nowy plan"

chyba nawet za dużo tych kcal wyszło. Ćwiczę tak z 4 razy w tyg, zero aerobów, praca siedząca.

Prezentuje sie to tak:

GaU3h91.png

śniadanie to omlet, później jem 150g kaszy ciemnej + 175g kuraka + warzywa x2, na podwieczorek 100g wafli ryżowych z masłem orzechowym (czy lepiej masło do omleta?) a na konie jak potrzeba to makaron+twaróg.. no ale 2800/3300 kcal chyba styknie, nie? 

Waga 71.5 kg

ktoś by to jeszcze skomentował ?;p

wafle ryżowe są ogólnie okej? 

Opublikowano

Szybie węgle, zależy jak na to reagujesz. Po sobie wiem, że na mnie lepiej dzialają wolne, a szybkie tylko od razu po treningu.

ale piszesz ogólnie czy o tych waflach?

O waflach piszę.

• Plusik 1