Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co karmić trolla, choć taka dieta brzmi zabawnie. Człowiek by przeżyć, potrzebuje pewną ilość białka i pewną ilość tłuszczu, węglowodanów nie potrzebuje (patrz dieta ketogeniczna), więc oparcie diety na węglowodanach ze śladową ilością tłuszczu i białka w pewnym sensie brzmi jak wyrok śmierci.

Opublikowano

No m.in na ryzu z warzywami opkeraja swoj jadlospis japonce takze gdzie tu jest jakis trolling?

Wylaczam z menu pieczywo, makaron i czarna herbate ktora juz i tak po odlozeniu cukru przestala miec jakikolwiek smak (wlewalem to do gardla ale nic poza uzupelnieniem plynow nic mi to nie dalo) i skupiam sie na ostrym zrzuceniu wagi bo mam poki co 84 kg przy 182 cm wzrostu.

Opublikowano

Japońce to jedzą dużo ryb i owoców morza, ryż jedzą często, ale w małych ilościach.

Chcesz schudnąć to rusz dupę i jedz porządnie, oprzyj dietę o dobre mięso, jajka, ryby, dodaj warzyw.

Opublikowano

M jak chcesz schudnac to musisz nic nie jesc. Przynajmniej przez 3 tygodnie. To naprawde dziala naukowcy sa w szoku. Sprobuj i daj znac jak poszlo

• Plusik 1
Opublikowano

No m.in na ryzu z warzywami opkeraja swoj jadlospis japonce takze gdzie tu jest jakis trolling?

Wylaczam z menu pieczywo, makaron i czarna herbate ktora juz i tak po odlozeniu cukru przestala miec jakikolwiek smak (wlewalem to do gardla ale nic poza uzupelnieniem plynow nic mi to nie dalo) i skupiam sie na ostrym zrzuceniu wagi bo mam poki co 84 kg przy 182 cm wzrostu.

jak sam nie ogarniasz to napisz do jakiegos trenera i niech rozpisze ci diete. Kolezanka ostatnio napisala do Michała Wrzoska, koles dobrze wyglada, prowadzi zajecia z dietetyki na studiach. Za 250zl rozpisal jej bardzo fajna, urozmaicona diete i jeszcze ma w tym 6 tygodni konsultacji na ewentualne korekty.
Opublikowano

Michal wpisz w google "Lukasz Teodorczyk, garnki patelnie i ja"

Bedziesz miec rozpiske jak i co jesc zeby byc doskonale zbudowanym jak najlepszy pilkarz polskiej reprezentacji i krol strzelcow najmocniejszej ligii europy

Opublikowano (edytowane)

jak sam nie ogarniasz to napisz do jakiegos trenera i niech rozpisze ci diete. Kolezanka ostatnio napisala do Michała Wrzoska, koles dobrze wyglada, prowadzi zajecia z dietetyki na studiach. Za 250zl rozpisal jej bardzo fajna, urozmaicona diete i jeszcze ma w tym 6 tygodni konsultacji na ewentualne korekty.

250zl - maja rozmach skuhwysyny. Trzeba miec ostro w lebie zeby tyle placic za "diete".

Edytowane przez U Heisenberg U
  • Plusik 1
Opublikowano

Jo wrzosek super kolo,zadałem 2 trudne pytania na fb bo nie zgadzało się to z moją linią i do dziś nie odpowiedział.Liczyłem że ktoś kto aspiruje do takiego specjalisty,chociaż odpiszę na jedno.

Opublikowano

Ja bralem plan prawie 2 lata temu, no i wiem ze kolezanka dała 250. Tak to sie nie interesuje, cena pewnie zalezy od tego ile lajkow ma typ na facebooku.

Opublikowano

Ja mam chec brac 30zl za 15 minutowy masaz klasyczny + plan usprawniania a tu jakis mafiosa wyskakuje za 250pln X_X

Żeby masażysta/fizjoterapeuta nie znał podstawowych zasad żywienia to też trochę beka.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja mam chec brac 30zl za 15 minutowy masaz klasyczny + plan usprawniania a tu jakis mafiosa wyskakuje za 250pln X_X

Żeby masażysta/fizjoterapeuta nie znał podstawowych zasad żywienia to też trochę beka.

Oj tam. Lekarze nie znają podstaw a Ty się masażysty czepiasz.