Opublikowano 10 marca 20178 l Nie ma co karmić trolla, choć taka dieta brzmi zabawnie. Człowiek by przeżyć, potrzebuje pewną ilość białka i pewną ilość tłuszczu, węglowodanów nie potrzebuje (patrz dieta ketogeniczna), więc oparcie diety na węglowodanach ze śladową ilością tłuszczu i białka w pewnym sensie brzmi jak wyrok śmierci.
Opublikowano 10 marca 20178 l No m.in na ryzu z warzywami opkeraja swoj jadlospis japonce takze gdzie tu jest jakis trolling? Wylaczam z menu pieczywo, makaron i czarna herbate ktora juz i tak po odlozeniu cukru przestala miec jakikolwiek smak (wlewalem to do gardla ale nic poza uzupelnieniem plynow nic mi to nie dalo) i skupiam sie na ostrym zrzuceniu wagi bo mam poki co 84 kg przy 182 cm wzrostu.
Opublikowano 10 marca 20178 l Japońce to jedzą dużo ryb i owoców morza, ryż jedzą często, ale w małych ilościach. Chcesz schudnąć to rusz dupę i jedz porządnie, oprzyj dietę o dobre mięso, jajka, ryby, dodaj warzyw.
Opublikowano 11 marca 20178 l M jak chcesz schudnac to musisz nic nie jesc. Przynajmniej przez 3 tygodnie. To naprawde dziala naukowcy sa w szoku. Sprobuj i daj znac jak poszlo
Opublikowano 11 marca 20178 l No m.in na ryzu z warzywami opkeraja swoj jadlospis japonce takze gdzie tu jest jakis trolling? Wylaczam z menu pieczywo, makaron i czarna herbate ktora juz i tak po odlozeniu cukru przestala miec jakikolwiek smak (wlewalem to do gardla ale nic poza uzupelnieniem plynow nic mi to nie dalo) i skupiam sie na ostrym zrzuceniu wagi bo mam poki co 84 kg przy 182 cm wzrostu. jak sam nie ogarniasz to napisz do jakiegos trenera i niech rozpisze ci diete. Kolezanka ostatnio napisala do Michała Wrzoska, koles dobrze wyglada, prowadzi zajecia z dietetyki na studiach. Za 250zl rozpisal jej bardzo fajna, urozmaicona diete i jeszcze ma w tym 6 tygodni konsultacji na ewentualne korekty.
Opublikowano 11 marca 20178 l Michal wpisz w google "Lukasz Teodorczyk, garnki patelnie i ja" Bedziesz miec rozpiske jak i co jesc zeby byc doskonale zbudowanym jak najlepszy pilkarz polskiej reprezentacji i krol strzelcow najmocniejszej ligii europy
Opublikowano 11 marca 20178 l No m.in na ryzu z warzywami opkeraja swoj jadlospis japonce takze gdzie tu jest jakis trolling? Wylaczam z menu pieczywo, makaron i czarna herbate ktora juz i tak po odlozeniu cukru przestala miec jakikolwiek smak (wlewalem to do gardla ale nic poza uzupelnieniem plynow nic mi to nie dalo) i skupiam sie na ostrym zrzuceniu wagi bo mam poki co 84 kg przy 182 cm wzrostu. jak sam nie ogarniasz to napisz do jakiegos trenera i niech rozpisze ci diete. Kolezanka ostatnio napisala do Michała Wrzoska, koles dobrze wyglada, prowadzi zajecia z dietetyki na studiach. Za 250zl rozpisal jej bardzo fajna, urozmaicona diete i jeszcze ma w tym 6 tygodni konsultacji na ewentualne korekty. 250zl - maja rozmach skuhwysyny. Trzeba miec ostro w lebie zeby tyle placic za "diete". Edytowane 11 marca 20178 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 11 marca 20178 l Jo wrzosek super kolo,zadałem 2 trudne pytania na fb bo nie zgadzało się to z moją linią i do dziś nie odpowiedział.Liczyłem że ktoś kto aspiruje do takiego specjalisty,chociaż odpiszę na jedno.
Opublikowano 11 marca 20178 l Sam wziąłem przed pierwsza redukcja plan i trening od tego typa http://healthandfitness.pl/ z miesiacem konsultacji. Sporo sie nauczylem i nie zaluje tej kasy.
Opublikowano 11 marca 20178 l Ja mam chec brac 30zl za 15 minutowy masaz klasyczny + plan usprawniania a tu jakis mafiosa wyskakuje za 250pln X_X
Opublikowano 11 marca 20178 l Sam wziąłem przed pierwsza redukcja plan i trening od tego typa http://healthandfitness.pl/ z miesiacem konsultacji. Sporo sie nauczylem i nie zaluje tej kasy. 200 pln to standard teraz?
Opublikowano 11 marca 20178 l Ja bralem plan prawie 2 lata temu, no i wiem ze kolezanka dała 250. Tak to sie nie interesuje, cena pewnie zalezy od tego ile lajkow ma typ na facebooku.
Opublikowano 11 marca 20178 l Ja mam chec brac 30zl za 15 minutowy masaz klasyczny + plan usprawniania a tu jakis mafiosa wyskakuje za 250pln X_X Żeby masażysta/fizjoterapeuta nie znał podstawowych zasad żywienia to też trochę beka.
Opublikowano 11 marca 20178 l Ja mam chec brac 30zl za 15 minutowy masaz klasyczny + plan usprawniania a tu jakis mafiosa wyskakuje za 250pln X_X Żeby masażysta/fizjoterapeuta nie znał podstawowych zasad żywienia to też trochę beka. Oj tam. Lekarze nie znają podstaw a Ty się masażysty czepiasz.
Opublikowano 14 marca 20178 l Dzieki przypomnieliscie zeby zrobic sernik na zimno z galaretką bez cukru Edytowane 14 marca 20178 l przez kanabis