Shen 9 636 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 a Ty cos cwiczysz czy wchodzisz tutaj tylko w(pipi)iac ludzi? 1 1 Cytuj
kanabis 22 488 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 To wypad na cafeterie do grubych bab Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Od kiedy golonka to szynka? Cytuj
kanabis 22 488 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Moze Michalowi nogi do dupy przyrosly Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 litwin gdzie ty kupujesz mieso? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 W lidlu jest pieczona golonka i tylko ją podgrzewam. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Znalazłem nowy przysmak w ziołach w oszołomie.Biała dla dzieci ze zmniejszoną ilością tłuszczu.Sto gram zawiera 149 kcal,18 gram białka,1,8 gr węgli i 7,7 grama fatu. Cytuj
kanabis 22 488 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Ja tam jakos srednio ufam tym wszystkim wynalazkom "odchudzonym". Ale jak ktos zwraca uwage tylko na makro to faktycznie zawsze lepsza opcja Cytuj
Gość Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Zawsze można sobie samemu takie wynalazki zrobić wtedy mamy pewność co do makrosów. Ja ostatnio robiłem pizzę pszenno-żytnią(proporcje 1:3) i udało mi się ja na tyle odchudzić że cała blacha miała niecałe 2000kcal wyszło z tego koło 5 kawałków po 400 każdy z dużą ilością białka i relatywnie małą tłuszczu. Na wszystko jest miejsce w diecie, u mnie nawet cheat meale mają zachowane jako tako makro kwestia podejścia i tego w jakim celu kto ćwiczy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Kolejne znalezisko w Lidlu-kiełbasa sucha z indyka,na przecenie 325 gram za 6 zeta.Na 100 gram 109 kcal,25 gr białka,0,5 gr ww i 1,5 gr fatu. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 To ile to ma indyka? Spokojnie z 90-95%. Coś jak kabanosy z piersi z Biedry. Muszę obczaić. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 A u mnie osatatnio wleciało to masło klarowane co polecaliście. Boziu jajówa jest z 10 razy lepsza niż z kujawskiego Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Tez przymierzam sie do masla klarowanego, bo poki co jajowa jest robiona na masle a kotlety na oleju rzepakowym. Ciekawe jak miecho na klarowanym. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Ja wszystko na kokosowym nierafinowanym i git. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 litwin ty jesz jakies slodycze czasami? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Klarowane najlepsze. Do wszystkiego a jakie ekonomiczne przy tym. W ostatnia sobote zarzucilem lody i pizze w ramach czita. No spoko ale nie tesknilem mimo redukcji i niskiej kaloryki. Czysta micha fajniej zapycha. Choc wiadomo raz na miesiac mozna walnac troche huyowego tluszczu, cukru i sodu. Rano bylem nabity jak bus do Lichenia. 45 centow pizzy, pol kubelka lodow i rano wchodze na wage a tam -1kg. Eh cudownie. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 litwin ty jesz jakies slodycze czasami? Czasami czeko z Lidla z całymi orzechami,żelki lub Kinder maxi king,a w lato lody jogurtowe Lidlowe,ale ogólnie wolę owoce. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Co można dodawać do placka żeby zwilgotniał? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Jogurt naturalny na wierzch. Zreszta ja mam taki ze petarda. Kazdy by wpyerdalal. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 No średnio, bo nie jem nabiału, ale w sumie, placka nie jem codziennie, więc spróbuję. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Jak ma mieć wilgoć w środku to tylko płatki sparzone razem z chia,przed dodaniem białka i smażeniem. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Raczej białkowo tłuszczowy miałby być ten placek. Po prostu nie będę go wysmażał do końca. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Może jakiś placek z diety ketogenicznej? Jest masa przepisów. Fajne, tłuściutkie :) i wilgotne. Tylko jak na keto nie jesteś to uważaj na tłuszcz. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Raczej białkowo tłuszczowy miałby być ten placek. Po prostu nie będę go wysmażał do końca. No ale owies to nie bialko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.