Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Znalazłem nowy przysmak w ziołach w oszołomie.Biała dla dzieci ze zmniejszoną ilością tłuszczu.Sto gram zawiera 149 kcal,18 gram białka,1,8 gr węgli i 7,7 grama fatu.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Ja tam jakos srednio ufam tym wszystkim wynalazkom "odchudzonym". Ale jak ktos zwraca uwage tylko na makro to faktycznie zawsze lepsza opcja
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Zawsze można sobie samemu takie wynalazki zrobić wtedy mamy pewność co do makrosów. Ja ostatnio robiłem pizzę pszenno-żytnią(proporcje 1:3) i udało mi się ja na tyle odchudzić że cała blacha miała niecałe 2000kcal wyszło z tego koło 5 kawałków po 400 każdy z dużą ilością białka i relatywnie małą tłuszczu. Na wszystko jest miejsce w diecie, u mnie nawet cheat meale mają zachowane jako tako makro kwestia podejścia i tego w jakim celu kto ćwiczy.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Kolejne znalezisko w Lidlu-kiełbasa sucha z indyka,na przecenie 325 gram za 6 zeta.Na 100 gram 109 kcal,25 gr białka,0,5 gr ww i 1,5 gr fatu.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l To ile to ma indyka? Spokojnie z 90-95%. Coś jak kabanosy z piersi z Biedry. Muszę obczaić.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l A u mnie osatatnio wleciało to masło klarowane co polecaliście. Boziu jajówa jest z 10 razy lepsza niż z kujawskiego
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Tez przymierzam sie do masla klarowanego, bo poki co jajowa jest robiona na masle a kotlety na oleju rzepakowym. Ciekawe jak miecho na klarowanym.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Klarowane najlepsze. Do wszystkiego a jakie ekonomiczne przy tym. W ostatnia sobote zarzucilem lody i pizze w ramach czita. No spoko ale nie tesknilem mimo redukcji i niskiej kaloryki. Czysta micha fajniej zapycha. Choc wiadomo raz na miesiac mozna walnac troche huyowego tluszczu, cukru i sodu. Rano bylem nabity jak bus do Lichenia. 45 centow pizzy, pol kubelka lodow i rano wchodze na wage a tam -1kg. Eh cudownie.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l litwin ty jesz jakies slodycze czasami? Czasami czeko z Lidla z całymi orzechami,żelki lub Kinder maxi king,a w lato lody jogurtowe Lidlowe,ale ogólnie wolę owoce.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Jogurt naturalny na wierzch. Zreszta ja mam taki ze petarda. Kazdy by wpyerdalal.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l No średnio, bo nie jem nabiału, ale w sumie, placka nie jem codziennie, więc spróbuję.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Jak ma mieć wilgoć w środku to tylko płatki sparzone razem z chia,przed dodaniem białka i smażeniem.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Raczej białkowo tłuszczowy miałby być ten placek. Po prostu nie będę go wysmażał do końca.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Może jakiś placek z diety ketogenicznej? Jest masa przepisów. Fajne, tłuściutkie :) i wilgotne. Tylko jak na keto nie jesteś to uważaj na tłuszcz.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Raczej białkowo tłuszczowy miałby być ten placek. Po prostu nie będę go wysmażał do końca. No ale owies to nie bialko.