Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Mój dzisiejszy zestaw ratunkowy na słodkie-galartki z bcaa truskawka i białka masło orzechowe.

242uebm.jpg

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 410,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Teoria teorią... nażarłem się truskawek.

Wszystko jest jak piszesz ale fruktoza tylko ma ciebie przygotiwac, znaczy watrobe.Nastepnego dnia juz jest zbedna ladujesz weglami prostymi.

Opublikowano

Robi sie wirnik od 3 dni. Nawet wpadaja codziennie jakies ciastki oreo bez glutenu, cukru itd itd. Fajny zapach maja te ciastki. Mam u siebie sklepik Vital. Sporo dobra, np. Sol himalajska 1kg za 7 zeta to raczej dobra opcja. Ocet jablkowy, fajne maselka orzechowe czy oleje kokosowe. Maja tego sporo. Dodatkowo jest to kawiarenka wiec bardzo zdrowo mozna pocisnac robione codziennie roznego rodzjau specjaly ciastkowe.

Wracajac. Dzis waga 85,6. Zaczynalem z pułapu 95-94kg. Redukcje zaczałem 9 lutego. Jest dobrze, nawet bardzo. Dzis konsultacje, zmiana planu treningowego.

Aha Spartakusy jaka to stronka byla co oferuje orzechy na kg? Mam za(pipi)isty blender wiec maslo juz sam bede robil :)

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Jak Oreo bez glutenu i cukru? Jakieś samoróboku w tym sklepie?

Opublikowano

Polski produkt. Pakowany normalnie w kartonik. Ciastki ze Skawiny :)

Lactose free, egg free, gluten free, bez gmo, no sugar added.

Slodzone malitolem. Bez spulchniaczy. Do produkcji uzyto tluszczow ktore nie zawieraja izomerow trans.

No ale placisz 7zl za 135g.

Opublikowano

To jest kur.wa wlasnie najgorsze. Je.bane batoniki placisz jak za obiad. No ale chcesz zjesc cos wartosciowego smacznego = bulisz

Opublikowano

Racja. Raz na jakis czas mozna zarzucic. Ale ciekawe, otworzylem paczke z tymi oreo a tu taki zapach. Naturalny. W ogole zapach z ciastka i smak rewelka. Zero chemii klasycznej jak to bywa w normalnych.

Opublikowano

Podaj wymiary i aktualne wyniki silowe kopig, bo nie wiem czy na byle scierwo mam sie triggerowac.

Opublikowano

Robi sie wirnik od 3 dni. Nawet wpadaja codziennie jakies ciastki oreo bez glutenu, cukru itd itd. Fajny zapach maja te ciastki. Mam u siebie sklepik Vital. Sporo dobra, np. Sol himalajska 1kg za 7 zeta to raczej dobra opcja. Ocet jablkowy, fajne maselka orzechowe czy oleje kokosowe. Maja tego sporo. Dodatkowo jest to kawiarenka wiec bardzo zdrowo mozna pocisnac robione codziennie roznego rodzjau specjaly ciastkowe.

Wracajac. Dzis waga 85,6. Zaczynalem z pułapu 95-94kg. Redukcje zaczałem 9 lutego. Jest dobrze, nawet bardzo. Dzis konsultacje, zmiana planu treningowego.

Aha Spartakusy jaka to stronka byla co oferuje orzechy na kg? Mam za(pipi)isty blender wiec maslo juz sam bede robil :)

A co to za blender? Szukam właśnie jakiegoś na prezent. Thermomix trochę drogi ( i jakiś super nie jest).

Opublikowano

Ja też czegoś w znośnej cenie teraz szukam. Miałem dziś do Media Markt podjechać zobaczyć co mają, ale chyba najpierw w necie popatrzę.

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem migdałowe z olimpa,zobaczymy czy jest tak samo z(pipi)ane jak arachidowe czy będzie dobre.

Opublikowano

I jak te maslo liti?

Ostatnio znów zakombinowalem z jakimś super zdrowym maslem bez cukru itp

Masakra, nie ma się ochoty wpięrdolic całego na raz=/= beznadziejne

Opublikowano

Jak migdałowe to tylko od Meridians. U nas ciężko dostępne, zawsze u siostry w UK robię zapas.

Opublikowano

Masło mega uzależniające,ledwo dzisiaj się w swojej kaloryce przez nie utrzymałem.Smooth crunchy,lekko płynne,dół twardy z kawałkami migdałów,oyebałbym 350 gram na raz.

Opublikowano

Chłopaki zamawiacie orzechy na mój adres i ja wam zmiele na jaką konsystencję chcecie. :) Ostatnio robiłem z orzechów z biedry plus chia nasionka. Bez cukru. Chyba,że ktoś chce to mam miód z pasieki od pszczółek. :)

Opublikowano

Mam fazę na koktajle ostatnio. Mój ulubiony to płatki jaglane, białko, owoce mrożone, cynamon i mleko kokosowe lub migdałowe.