Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Chłopaki zamawiacie orzechy na mój adres i ja wam zmiele na jaką konsystencję chcecie. :) Ostatnio robiłem z orzechów z biedry plus chia nasionka. Bez cukru. Chyba,że ktoś chce to mam miód z pasieki od pszczółek. :)

Poszlo zamowienie na Jakuba P 50kg orzechow. Platne przy odbiorze ofkors

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Jecie buraki, czy uuu panie buraków nie mogę bo za dużo cukru! ?

Opublikowano

Sok z buraków podobno bardzo dobry na wydolność, pity regularnie. Jakoś nie mogę się przekonać do smaku. Barszczu nienawidzę.

Opublikowano

W biedrze są soki 100% z granatu i buraków,ostatnio przed nogami wypiłem,to myślałem że wybuchną.

Opublikowano

A z granatem to może jakoś wejdzie, spróbuję.

Opublikowano

siłka w poniedziałek i środę otwarta pozniej, nie moge isc z rana, tylko niestety zmuszony jestem zrobic trening po pracy.

Ile przed treningiem zjesc posiłek? 2h bedzie ok? Tak długo napierdalam na czczo ze nie mam pojecia.

Opublikowano

Sok z buraków podobno bardzo dobry na wydolność, pity regularnie. Jakoś nie mogę się przekonać do smaku. Barszczu nienawidzę.

Po soku z buraków wzmaga się produkcja NO. Coś jak przy jednoczesnym braniu argininy i cytruliny + przeciwutleniacze. Tylko innym szlakiem ten NO powstaje. Fajnie się to wszystko uzupełnia. Tylko najlepiej sok samemu wycisnąć. Trochę czasu na to schodzi. No i brudno. Co do smaku to też mi nie podchodzi ale z sokiem z cytryny/limonki o wiele lepszy.

Opublikowano

Azotany pod wpływem bakterii w ustach zamieniają się w azotyny,czyli szubko szlak NO jest uruchamiany.

Opublikowano

Sam robie soczek z marchwii, selera i buraka. Bardzo smaczne. O NO nie wiedzialem. W takim razie bede robil przed treningem BEDZIE POMPA

Opublikowano

Yakub jak juz pierd0lnie frazą to minśnie samo mi wycino.

IMG_20170430_144311_069.jpg
rolada proteinowa a nie gurwa snikersy jak pizdololo z gimbusowa.

Opublikowano

W takim soczku wincyj cukru niż w snikersie

I witamin i mineralow tez troche wiecej :obama:

Opublikowano

Przede wszystkim to co najcenniejsze w owocach to barwniki,antocyjany,proantocyjanoid i im podobne.W Takich winogronach masz w skórce trans-resveratrol a w pestkach PAC-to co odpowiada w żurawinie za tłuczenie helicobacter i e.coli.

Opublikowano

Kubus, ogarniesz sie kiedys z tymi teoriami? Masakra...

Opublikowano

W takim soczku wincyj cukru niż w snikersie

Najlepsze jest nie walić cukru, owoców kilka dni, później objeść się cukru, najlepiej podwójnie zabójczego w miksie zwykły cukier plus glukozowy... Ta energia i moc od rana jest niesiemska, dobry nastrój. :banderas:

Opublikowano

Łołłoł od kiedy owoce są fajne? Jeszcze dwa tygodnie temu beka, że Chodakowska w swoich książkach poleca, a teraz mesjasz z antyoksydantami.

Opublikowano

Nie dla WK,którzy polecają WPC z mlekiem,albo twaróg.Napisałem im że pimpowanie tak słabej jakości białka jest...słabe.

Opublikowano

Dla Yakupu wszystko jest albo czarne albo biale, nie ma odcieni.

Owoce sa dobre bo sa zrodlem mnostwa witamin, antyoksydantow i innego cennego guvna, ale sa w wiekszosci kaloryczne gdzie kalorie to chu.jowa fruktoza. Chodzi o to zeby z nimi nie przesadzac a nie ze sa zle. Bosze

Warzywa porownywac do snickersa, zbyt mocne.
Choc wiadomo tez ze w kwesti kcal banan takiemu melonowi nierowny co nie

Opublikowano

W przyjaciółce jakiś artykuł o owocach był, że wszyscy naraz zmieniliście front o 180 stopni? (pipi)a jeszcze niedawno się śmialiście, że jem owoce skażone strasznym cukrem, a teraz ich bronicie, bo napisałem, że w owocowym soczku jest więcej cukru niż w snikersie xd

Opublikowano

Sok z marchwi , selera i buraka.

18g cukru

Wit C – 5.9 mg

Tiamina – 0.066 mg

Ryboflawina – 0.058 mg

Niacyna - 0.983 mg

Witamina B6 - 0.138 mg

Kwas foliowy - 19 µg

Witamina E – 0.66 mg

Witamina K - 13.2 µg

Minerały