Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Chłopaki zamawiacie orzechy na mój adres i ja wam zmiele na jaką konsystencję chcecie. :) Ostatnio robiłem z orzechów z biedry plus chia nasionka. Bez cukru. Chyba,że ktoś chce to mam miód z pasieki od pszczółek. :) Poszlo zamowienie na Jakuba P 50kg orzechow. Platne przy odbiorze ofkors
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Sok z buraków podobno bardzo dobry na wydolność, pity regularnie. Jakoś nie mogę się przekonać do smaku. Barszczu nienawidzę.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l W biedrze są soki 100% z granatu i buraków,ostatnio przed nogami wypiłem,to myślałem że wybuchną.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l siłka w poniedziałek i środę otwarta pozniej, nie moge isc z rana, tylko niestety zmuszony jestem zrobic trening po pracy. Ile przed treningiem zjesc posiłek? 2h bedzie ok? Tak długo napierdalam na czczo ze nie mam pojecia.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Sok z buraków podobno bardzo dobry na wydolność, pity regularnie. Jakoś nie mogę się przekonać do smaku. Barszczu nienawidzę. Po soku z buraków wzmaga się produkcja NO. Coś jak przy jednoczesnym braniu argininy i cytruliny + przeciwutleniacze. Tylko innym szlakiem ten NO powstaje. Fajnie się to wszystko uzupełnia. Tylko najlepiej sok samemu wycisnąć. Trochę czasu na to schodzi. No i brudno. Co do smaku to też mi nie podchodzi ale z sokiem z cytryny/limonki o wiele lepszy.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Azotany pod wpływem bakterii w ustach zamieniają się w azotyny,czyli szubko szlak NO jest uruchamiany.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Sam robie soczek z marchwii, selera i buraka. Bardzo smaczne. O NO nie wiedzialem. W takim razie bede robil przed treningem BEDZIE POMPA
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Yakub jak juz pierd0lnie frazą to minśnie samo mi wycino. rolada proteinowa a nie gurwa snikersy jak pizdololo z gimbusowa.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l W takim soczku wincyj cukru niż w snikersie I witamin i mineralow tez troche wiecej
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Przede wszystkim to co najcenniejsze w owocach to barwniki,antocyjany,proantocyjanoid i im podobne.W Takich winogronach masz w skórce trans-resveratrol a w pestkach PAC-to co odpowiada w żurawinie za tłuczenie helicobacter i e.coli.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l W takim soczku wincyj cukru niż w snikersie Najlepsze jest nie walić cukru, owoców kilka dni, później objeść się cukru, najlepiej podwójnie zabójczego w miksie zwykły cukier plus glukozowy... Ta energia i moc od rana jest niesiemska, dobry nastrój.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Łołłoł od kiedy owoce są fajne? Jeszcze dwa tygodnie temu beka, że Chodakowska w swoich książkach poleca, a teraz mesjasz z antyoksydantami.
Opublikowano 1 maja 20177 l Nie dla WK,którzy polecają WPC z mlekiem,albo twaróg.Napisałem im że pimpowanie tak słabej jakości białka jest...słabe.
Opublikowano 1 maja 20177 l Dla Yakupu wszystko jest albo czarne albo biale, nie ma odcieni.Owoce sa dobre bo sa zrodlem mnostwa witamin, antyoksydantow i innego cennego guvna, ale sa w wiekszosci kaloryczne gdzie kalorie to chu.jowa fruktoza. Chodzi o to zeby z nimi nie przesadzac a nie ze sa zle. BoszeWarzywa porownywac do snickersa, zbyt mocne.Choc wiadomo tez ze w kwesti kcal banan takiemu melonowi nierowny co nie
Opublikowano 1 maja 20177 l W przyjaciółce jakiś artykuł o owocach był, że wszyscy naraz zmieniliście front o 180 stopni? (pipi)a jeszcze niedawno się śmialiście, że jem owoce skażone strasznym cukrem, a teraz ich bronicie, bo napisałem, że w owocowym soczku jest więcej cukru niż w snikersie xd
Opublikowano 1 maja 20177 l Sok z marchwi , selera i buraka. 18g cukru Wit C – 5.9 mg Tiamina – 0.066 mg Ryboflawina – 0.058 mg Niacyna - 0.983 mg Witamina B6 - 0.138 mg Kwas foliowy - 19 µg Witamina E – 0.66 mg Witamina K - 13.2 µg Minerały Wapń – 63 mg Żelazo - 1.30 mg Magnez - 12 mg Fosfor - 35 mg Potas - 520 mg Sód – 169 mg Cynk - 0.24 mg Witamina A 33 IU Kwas askorbinowy 4,9 mg SNICKERS CRUNCHER cukry 47 NIE WIEM JAK WY ALE JA LECE PO SNICKERA Edytowane 1 maja 20177 l przez kanabis