Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Stoperan, Orsalit, a do jedzenia gotowany ryż z marchewką, chrupkie pieczywo, suche białe bułki.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 410,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

od siebie polecam węgiel aktywny

wiąże toksyny i inne dziadostwo w bebechach

Opublikowano

Jak coś z żołądkiem to można też coli się napić.

Opublikowano

Skoro odpowiedni klimat się wytworzył to myślę że moje pytanie będzie pasować ;).

Już drugi dzień mam biegunkę. Jeść absolutnie nic mi się nie chce. Nawet pić niebardzo. Na myśl o jakimś szejku chce mi się wymiotować. Jak długo mogę białka nie jeść żeby nie było rozpadu? Coś mi się we łbie kołacze że 3-5 dni ale nie jestem pewien.

Stoperan, pepsi i przejdzie.

Opublikowano

Więcej kombinuj z jakimiś poje.banymi dietami, to na pewno lepiej żołądek będzie pracował.

Opublikowano

Więcej kombinuj z jakimiś poje.banymi dietami, to na pewno lepiej żołądek będzie pracował.

Teraz mam 100% węglowodanów za karę.

Opublikowano

Tak jak wroner na keto to raczej problem z wys.raniem niz na odwrot. O chyba ze kolega zrobil za mocne ladowanie weglowodanami xD

Keto zaje.biscie efektywna dietka. Ale ze zdrowa przeciez nikt nie mowil. Przeciez nawet malpa wie ze jedyna zdrowa dieta to zbilansowana.

Opublikowano

Jak sobie przypomne srani na keto to o jaaaa  :obama:

Cisnienie rozrywa czache, oczy na wierzchu a tu bob wielkosci kulki z nesquika ;x

Opublikowano

W dodatku twardy jakbys rodzil kamien :/ nic przyjemnego dla anusa

Opublikowano

Na IF jest smiesznie, wstajesz i nic.

Zaczynasz okno (w moim wypadki 12;00) i jako pierwsze leci serek wiejski + wpc a za 30-45 min kasza/makaron + mieso.

5 min po zakonczeniu BACH klin wielkosci przedramienia, takie sranko to ja szanuje

Opublikowano

Na keto czułem się wyśmienicie. Dzieciak ze żłobka jakiś syf przyniósł. Poza mną 7 osób w rodzinie to miało. Może jakbym się nie przetrenował (tak obstawiam) to w ogóle by mnie nie złapało.

Opublikowano

gdzie kupię masło klarowane? ktoś wspominał bodajże o Lidlu?

Masz u siebie Tesco?

Opublikowano

To masło orzechowe 96% z biedry bardzo prawilne jak na cenę 9,99zł za 450g.

Opublikowano

Już lepiej dopłacić kilka żłotych i wziąć Sane Go on, ale fakt, zła opcja to nie jest.

Opublikowano

Spróbujcie sobie 100% orzechów z kfd. Najlepsze masełko jakie jest.

Opublikowano

Już lepiej dopłacić kilka żłotych i wziąć Sane Go on, ale fakt, zła opcja to nie jest.

Te z biedry na prawdę solidnie smakuje i ma dobry skład. lepsze niz odpowiedniki z tecso, lidla czy kauflanda