Opublikowano 22 czerwca 20177 l zrobiłem sobie te mieszanke Litwina, 40g owsianych, 10g rodzynek, 10g nasion chia, 20g białka i zalałem muszynianką
Opublikowano 22 czerwca 20177 l nienawidze płatków na ciepło, owsiane zawsze zalewałem wieczorem mlekiem, wstawiałem do lodowki i jadłem rano Edytowane 22 czerwca 20177 l przez Shen
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Pewnie że można oddzielić. Ale jakbym miał się w to bawić to już wolę sobie jakieś DMT upichcić ;). Po kodeinie niestety są zaparcia. No ale do oddzielenia paracetamolu od kodeiny wystarczy termometr , szklanka wody i filtr do kawy. Obstawiam ze jakies "upichcenie" dmt to bardziej skomplikowany proces ;)
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Dobrze się cwiczyło po tej owsiance, na żoładku nic nie czułem, urwałem kilka powtorzen wiecej niz zwykle. No i potem w robocie taki z(pipi)any nie siedzialem.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Dla prozdrowotnych Spartakusów : https://musclepower.pl/product-pol-22308-Olej-Rzepakowy-Extra-Virgin-500ml-WYPRZEDAZ.html Edytowane 23 czerwca 20177 l przez Litwin81
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Prośba o poradę i jakieś tipy. Powoli kończę redukcję, i zejdzie mi się to z urlopem (wyjazdy za granicę, potem fest muzyczny czyli 5 dni pijaństwa, także diety się nie dopnie, ogólnie w urlopie planuję mocno jechać na WPC żeby chociaż białeczko dobić). Mam czas do końca lipca, potem w planach zmiana treningu i sucha masa. Rozważam 3 opcje:a) pełny miesiąc redukcji, jeszcze trochę obciąć kcal (obecnie poniżej 2450), po urlopie ew. dodać jeszcze z 4-5 tyg. redub) 2 tygodnie redukcji, i ze 3 tygodnie fazy przejściowej w masę (+200 kcal tygodniowo), urlop, i po urlopie masac) kończyć redu za moment, co tydzień +200 kcal gdzieś do powyżej 3k kcal, i wejść w urlop na nadwyżce Edytowane 24 czerwca 20177 l przez TheAceOfSpades
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Dodam 4 opcję.Obetnij na maksa węgle,spożywaj je tylko okołotreningowo.Zwiększ białko i fat.Wypłucz się z glikogenu,to pewnie potrwa ze 2 tygodnie,więc jak pojedziesz na obżarstwo to będziesz ciągnął węgle jak gąbka do mięśni przez kilka dni.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Nie wiem czy przeżyje 2 tygodnie na takim lowcarbie bo praca +3x FBW +2 x cardo i 1x HIIT, ale jak już to jak ustawić makro? Obecnie 235 B 65 T i 235 W. Z tych opcji co wymieniłem, która optymalna wg. Ciebie? Edytowane 24 czerwca 20177 l przez TheAceOfSpades
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Zrób 3 razy w tygodniu fbw i 3 razy po nim 40 min cardio w tętnie do 130,idealnie dopali glikogen.Węgle 50 przed treningiem i 50-70 po,resztę wbij na białko.Będziesz czuł się słaby ale to tyko 2 tygodnie,dasz rade.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l mam parę pytań misie pysie czy w trakcie redukcji oprócz tłuszczu mocna spada też tkanka mięśniowa? ostatni raz u dietetyczki byłem w marcu gdzie miałem 17% tłuszczu, teraz podejrzewam że mam gdzieś 14-15% (waga spadła z 83-84 na 82-82,5), chciałbym dojść do 10-11% i pytanie czy na takiej diecie siła mi nie spadnie? jak będę wpier/dalał 2g białka na kilogram ciała to chyba tkanka mięśniowa nie powinna spadać, byłem już parę razy u dietetyczki i widzę progres na masie mięśniowej i regres na tłuszczu, ale wtedy jadłem "normalnie" a teraz staram być na redukcji, żeby pozbyć się ulańca z brzucha :F no i czy na redukcji mocno ograniczać węgle czy mieć to w (pipi)e dopóki jestem na ujemnym bilansie? Edytowane 28 czerwca 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Zawsze siła zejdzie,choćby z mniejszej podaży węgli z których budujesz paliwo mięśniowe-glikogen.Mięsa przy źle dobranej diecie może polecieć,jak ma to ręce i nogi to spadki są kosmetyczne.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l to jeszcze powiedz czy węgle jeść po treningu, który robie zawsze wieczorem? generalnie zawsze jak robię obiad czyli np cyc + ryż/kasza to zawsze to dziele na pół i jem to samo przed i po treningu, nie wiem czy dobrze robię szczególnie że teraz chce redukować
Opublikowano 28 czerwca 20177 l No węgle to raczej zawsze po treningu, bo jak uzupełnić glikogen i uruchomić regenerację.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Zależy jak nisko chce zejść,przed jak zjesz węgle to spalasz je na bieżąco,po odłożą się w glikogen(jak trening był ciężki)ale fat pali się dobrze im mniejsze mamy zasoby glikogenu,dlatego na redukcji pije się po treningu białko,które dodatkowo nasila spalanie sadła.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Dlatego napisałem zależy do jakiego poziomu fatu chce zejść.10% bf to jest naprawdę nisko.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Nie,jesteś skazony białkiem jak ja ;) Ale ty nie ścinasz tak nisko jak ja więc ciesz się owocami póki możesz,dla mnie ten rok jest stracony :/
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Jutro rano sprawdzę czy z ketozy mnie te czereśnie nie wybiły. Coś powoli waga spada. Chyba czas przystopować z redukcją na parę tygodni.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ja właśnie jem kolacje po 12 km biegu i 100 pompkach, 100g Basmati, 2 jogurty greckie, odżywka słony karmel, 2 brzoskwinie i cynamon. Słodki Pani, jak to wchodzi.
Opublikowano 9 lipca 20177 l http://polandbusinessrun.pl/pl/blog/825 Prawda czy zbytnie uogolnienie? Bo albo slysze, ze kalorie i koniec kropka, albo ze jeszcze liczy sie czy to fat, wungiel, wysokosc indeksu glikemicznego itp.