Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trochę mnie zaskoczyłeś tymi biegaczami, którzy są na keo, bo jak czytałem o czołowych Triathlonistach to oni głównie węgle wcinają i białko po treningu. I to, w zasadzie, dość śmieciowe i szybkie węgle.

Poczytam, poczytam.

Opublikowano

Ale utrudnione sranie to ogólna zasada na tłuszczach ;) Po wysiłku szybkie węgle jak najbardziej by szybko glikogen odbudować,ale tłuszcz przed lepszy patent bo więcej energii z niego powstaje.

Opublikowano

Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było.

Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości.

Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :).

Opublikowano

Ja ranocnie mogę ogórków do jajecznicy, bo z dupy salwa leci.

raz sie ostatnio zapomniałem i do jajówy na śniadanie wziąłem wyjątkowo kiszonego, a jako że to śniadanie to i kawa wleciała

kapnąłem się co zrobiłem przy przedostatnim łyku jak już zaczynała orkiestra grać

no nie polecam :lapka:

Opublikowano

Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było.

Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości.

Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :).

Ty a może ty tak candidę przetrzepałeś że nie masz ssania na słodkie?Ja teraz jak widzę owoce to pyerdolca dostaję,a słodycze mógłby nie istnieć.