Yakubu 3 047 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Ktoś poleci jakąś dobrą stronkę z keto przepisami? I jakiś kozak gurwa przepis na coś pieczonego/smażonego z mielonego mięsa z karkówki i dużo sera do tego i jakiejś cebuli/papryki/pieczarek or somfink? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 2 godziny temu, krupek napisał: Padła tu kiedyś dyskusja, co zabierać w podróż, czy jakieś tam wyjazdy służbowe, jeśli chce się mieć w miarę solidne żarcie, bogate w białko. Ostatnio obczaiłem stronę ijem.pl. Fajne produkty, skład też, cenowo tak średnio. Nie wiem jak smakowo, ale np. WK bardzo to chwali za smak właśnie. Warte sprawdzenia chyba. paczke białka a na miejscu płatki owsiane kupujesz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 No, ale ja tu mówię o czymś ciekawym, a nie prochu, czy odpadach rybnych. Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Ale ty chcesz sobie cos przyrzadzic i w pudeleczko czy na miejscu zrobic czy jak? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Tej, ale zobacz, co wrzuciłem. To miało być jako ciekawostka, fajny gotowiec z dobrym składem. Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Niby spoko wyglada ale ciekawe czy to chemia nie naladowane. Ja to tak srednio ufam gotowym produktom w pudeleczku Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Skład dla dania BBQ Chicken: Składniki: ryż gotowany (34%), pierś z kurczaka gotowana na parze (31%): pierś z kurczaka (99%), sól woda; sos BBQ (20%): woda, puree z pomidorów, regulator kwasowości (kwas octowy), cukier brązowy, sos Worcestershire (olej jęczmienny, ocet spirytusowy, melasa, cukier, sól, anchois (ryba), ekstrakt z tamaryndowca indyjckiego, cebula, czosnek, przyprawy), olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sos sojowy (woda, soja, sól, cukier, mąka), cebula, czosnek, musztarda, aromat wędzonki, pieprz cayene, czarny pieprz; brokuły, kalafior, marchew. Chyba całkiem niezły. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Teraz w Oszołomie wiedziałem filety z cyca kuraka smażone w plastrach,wystarczy kupić bułkę żytnią i jakiś tam zamiennik posiłku jest Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 No to w Biedrze też są, grillowane chyba nawet, tylko w składzie trochę chemii i podejrzanych rzeczy. Karmowski nawet kiedyś chwalił, że od biedy dają radę. Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) Uzywal ktos podobnej opcji? https://freshfitnessfood.com/package/competition-preparation Dla mnie dosyc atrakcyjna oferta, poniewaz moge skupic na tym co robie i nie musze liczyc kalorii. Mam za darmo konsultacje z dietetykiem oraz ustawiony plan wedlug treningow, wagi oraz wzrostu, regularne sprawdzanie wszystkiego, itp. Jedzenie tez wydaje sie przygotowywane zglowa: A variety of lean protein sources including chicken, salmon, white fish, beef, turkey and venison cooked to perfection and flavoured with herbs and spices. Paired with starchy carbohydrates to fuel your training. Think sweet potato chips and mash, brown and white rice, quinoa, buckwheat and legumes! Low sodium meals to prevent water retention. Nutrient-dense, high fibre vegetables to aid satiety and provide essential vitamins and minerals to aid muscle recovery. Essential healthy fats from avocado, nuts, seeds, and dairy-free dressings, adding delicious flavours to your bespoke meals. Edytowane 17 stycznia 2018 przez Gość Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Macie jakies sprawdzone (z podanym składem i smaczne) przepisy na żarcie z płatkami owsianymi? Jakieś placki, omlet coś w tym stylu? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Placek to po prostu zmieszaj tyle płatków, ile potrzebujesz, tak samo jajek, a dodać możesz co chcesz - rozgnieciony banan, starte jabłko, jakieś mrożone owoce, odżywka, która nada też smaku. No generalnie, wszystko, co lubisz, nie wiem, w czym tu filozofia. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 3 godziny temu, Plugawy napisał: Macie jakies sprawdzone (z podanym składem i smaczne) przepisy na żarcie z płatkami owsianymi? Jakieś placki, omlet coś w tym stylu? Zblenduj ✔150g płatków owsianych ✔łyżkę cukru trzcinowego/ możesz zastąpić ksylitolem albo erytrytolem ✔1 serek wiejski ✔2 jajka dosypać: ✔70g borówek usmaż na kokosie przepis od żony, inny wariant równie za(pipi)isty to zamiast borówek dorzucić banana i doprawić karobem - 10/10 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Dzięki, a te słynne placki co je kanabis zabiera do pracy? Jak to z nimi szło? Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Juz ich nie zabiera bo to mocno kaloryczne bylo :D To tak jak krupek pisze, kur.de ja juz ze 2 lata ich nie jadlem ciekawe czy pamietam przepis ale to lecialo tak ze 100g platkow zalewalem ugotowana woda w misce, czekalem z 5min az zmiekly i nasiakly. Wbijalem 4 jajca, lyzke stolowa miodu czasem dla smaku lyzeczke cynamonu i na patelnie. Mozna jeszcze oblac jakims jogurtem i dodac kiwi lub banana. Ale janie jestem wymagajacy wiec bralem w lape i wpier.dalalem w pracy. Pozniej jadlem owsianke na mleku na zimno z miodem i maslem orzechowym Ale nie jadam juz tego bo ograniczam wegle i w robocie jem peto kielbasy i ser zolty 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Na dniach wyprobuje, bo coś ostatnio mnie ciągnie mocno do owsianki. Jak kaloryczne to plus, bo w robocie mam ciężko, ale ostatnio da się ukraść dodatkowy czas na żarcie. Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Ja uwielbiam zalac zimnym mlekiem owies, dorzucic lyzke miodu i masla orzechowego. Pycha. No i zdrowo. Aha po tych placuszkach moga wystapic mocne bonczki. Dla jednych plus dla innych minus. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Bonki po owsie to chyba normalka, bo jak ostatnio najadlem się batonikow owsianych to walilem straszne i dziwilem się co jest nie tak, do czas aż sobie o nich przypomniałem xD Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Ja robiłem tak- 80g owsianych błyskawicznych zmieszać z 4 jajkami całymi, 10g kakao extra ciemne deko moreno, mozna wgnieść pół banana, na rozgrzaną patelnie, smażyć pod przykryciem, potem to smaruj czym chcesz. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Ja też ostatnio ciastka robiłem do pracy, 100 g płatków, łyżka miodu, łyzka oleju kokosowego z 4 kostkami czekolady 85 % kakała, wymieszać, uformować ciastki i na do piekarnika. Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Platki owsiane gorskie>platki owsiane zwykle>>>platki owsiane blsykawiczne Tak btw Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Bezglutenowe po zalaniu wrzątkiem mają konsystencję budyniu, najlepsze są, ale kosztują 4 razy więcej. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Krupek na ile te ciastki i na jaką temperaturę? Z 20 minut pewnie, co? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Kurka, temperatura z 200-220 stopni była, a czas no tak ze 20 minut. Sprawdzałem, żeby się nie przypaliły. Zapomniałem dodać, że olej kokosowy z czekoladą i miodem roztopiony w garnku i dodany do płatków i odżywki. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 26 lutego 2018 Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) Ile gram płatków owsianych mieści się w zwykłej szklance 300ml? Czytałem gdzieś tam, że od 100-110, potwierdzi ktoś? Edytowane 26 lutego 2018 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi