Starh 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, II KoBik II napisał: Starh z dobra wiedzą przynajmniej zaczal z silka. Bo gdy ja zaczynalem to najważniejsze co było trzeba wiedzieć i robic to żreć i napierdalac żelazo Staram się (tutaj bez śmiechu) dużo czytać o żywieniu i treningach (w tym o wielu badaniach, ściemach i mitach etc). Dla mnie aktualnie na siłowni najtrudniejsze jest zachowanie odpowiedniej techniki podczas ćwiczeń - wole nałożyć mniej, ale zrobić dane ćwiczenie poprawnie albo "prawie" poprawnie. Nawet byłbym w stanie zapłacić jakiemuś trenerowi za 1-2 treningi właśnie w celu poprawienia techniki (inwestycja według mnie dobra), problem w tym, że teraz jest tylu "pseudo" znawców biorących $ za (pipi)a robienie, że człowiek nawet i tego nie będzie pewny, więc Edytowane 30 stycznia 2019 przez Starh Cytuj
kanabis 22 521 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Propsuje kiedys tak olewalem prawidlowa technike podciagania na drazku. Na akord, im wiecej tym lepiej. Biceps urósł a plecy zero. W koncu po zmianie techniki na powolne podciaganie do pelnego wyprostu ramion motyle urosly az milo Fakt ze trzeba bylo zaczynac od 2 powtorzen ale lepiej tak niz 10 zrobionych chu.jowo. 1 1 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Wczoraj widzialem filmik wk, na ktorym reklamuja swojego darmowego ebuczka. Sciagnalem, przejrzalem i wyglada na dosc ciekawe kompendium wiedzy dla poczatkujacych i moze sredniozaawansowanych. Nie oceniam, ale jak ktos woli czytac niz ogladac jutube - to zdecydowanie warto zajrzec, zwlaszcza ze dajo za darmo Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Jeśli chodzi o ten sok z buraków to taki może być? https://dodomku.pl/Dawtona_sok_z_burakow_z_jablkiem/52866.html zagęszczone soki i przeciery z: buraków ćwikłowych (87%), jabłek (10%), selera naciowego, cytryn, imbiru, czosnku, sól, przyprawy czy musi być sok typu tych świeżych z krótką datą ważności? Siostrzeniec pił właśnie ten i mówił, że czuł rzeczywiście różnice na treningu, więc kupił jeszcze 3. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Można pić i taki, przynajmniej budżetu nie zrujnuje a działanie i tak się odczuje. Ja ostatnio często jem buraki, kupuję te ugotowane zafoliowane w Biedrze i elo. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 A no tak są też takie od razu ugotowane, będę musiał do diety wrzucić, choć za bardzo nie lubię gotowanych warzyw. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Buroki zawsze na propsie. Cytuj
kanabis 22 521 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 14 minut temu, Plugawy napisał: A no tak są też takie od razu ugotowane, będę musiał do diety wrzucić, choć za bardzo nie lubię gotowanych warzyw. Przeciez suroweczka z buraczkow i chrzanem to jest goty Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Godzinę temu, Plugawy napisał: Jeśli chodzi o ten sok z buraków to taki może być? https://dodomku.pl/Dawtona_sok_z_burakow_z_jablkiem/52866.html czy musi być sok typu tych świeżych z krótką datą ważności? Siostrzeniec pił właśnie ten i mówił, że czuł rzeczywiście różnice na treningu, więc kupił jeszcze 3. Tylko pamiętaj, że trzeba wypić jakieś 50 minut przed treningiem. Podobno te soki lepsze niż jakakolwiek przed-treningówka. Edytowane 4 lutego 2019 przez Starh Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 57 minut temu, kanabis napisał: Przeciez suroweczka z buraczkow i chrzanem to jest goty Blah. Mi buraczki to tylko tarte podchodza albo w barszczu. 56 minut temu, Starh napisał: Tylko pamiętaj, że trzeba wypić jakieś 50 minut przed treningiem. Podobno te soki lepsze niż jakakolwiek przed-treningówka. W necie pisza, ze 2-3h przed.w Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Na necie gdzie nie przeczytam to pisza 2h okolo. https://potreningu.pl/articles/4467/sok-z-burakow-ergogenik-i-no-booster/page/2 Wypije w piatek 2,5h i zobaczymy jak ppdziala. Edytowane 4 lutego 2019 przez Plugawy Cytuj
kanabis 22 521 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Ja pije 2h przed bieganiem. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Według mnie matrix był ich najlepszym batonem, w szczególności kokosowy. Szkoda, ze już ich nie produkują. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) Matrixów nie produkują? Przecież wszędzie ich pełno. Poza tym, Gladiator, albo Olimp są pyszniejsze. Sprawdzałeś je? Edytowane 5 lutego 2019 przez krupek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 5 godzin temu, Starh napisał: Według mnie matrix był ich najlepszym batonem, w szczególności kokosowy. Szkoda, ze już ich nie produkują. Kłamczuch.Zmienili skład,bo kiedyś słodzili ksylitolem i było 1,8 gr CLA na batona,ale Matrixy są nadal. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Kłamczuch.Zmienili skład,bo kiedyś słodzili ksylitolem i było 1,8 gr CLA na batona,ale Matrixy są nadal.Nawet nie wiedziałem Litwin ! Dobre infoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 wirus mnie jakis dopadl, nie mam w ogole apetytu, na zarcie nie moge patrzec i zjadam 2 posilki z 4 ;/ Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Kup se nutridrinki jak na nic nie masz chęci i pij pomiędzy posiłkami. Cytuj
kanabis 22 521 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Jedz na sile. Chyba ze masz sr.ake no to wtedy wspolczuje najgorsze co moze byc to przelatywanie wszystkiego Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) Od paru tygodni znowu zacząłem ostro płatki owsiana wpierdzielać i na początku sadziłem tak toksyczne cichacze jadowite, że wychodziłem na próg domu, żeby pokoju nie zagazować. Jak za którymś razem w robocie poszedł cichacz to nie wiedziałem czy zgnilizną z kontenera na odpady śmierdzi czy to rzeczywiście bąk. A i rozwiac się nie chciało bo za pare minut wróciłem i dalej je.bało solidnie. Teraz sytuacja się ustabilizowała i nic takiego się nie dzieje, więc flaki chyba się oczyściły. Ale przedtem to była tragedia. Edytowane 6 lutego 2019 przez Plugawy 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 30 minut temu, kanabis napisał: Jedz na sile. Chyba ze masz sr.ake no to wtedy wspolczuje najgorsze co moze byc to przelatywanie wszystkiego nie mam, ale szama za (pipi)a nie wchodzi, juz dobijam kalorie czekolada i bialkiem Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 kurła to rób sobie blenda np. z płatków owsianych jakiś banan czy co tam chcesz białko i tłuszcz typu oliwa z oliwek. RANO też mam problem z jedzeniem no i zawsze jestem spóźniony a taki szybki posiłek pitny wchodzi jak złoto i dużo kcal można dobić. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 Odstawilem lekarstwo i apetyt wrocil tego samego dnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi