Opublikowano 18 października 201410 l Dzięki za info - szukałem czegoś takiego. Spróbuję, może mój brzuch to ogarnie.
Opublikowano 18 października 201410 l A cyca dusisz w jakimś parowarze, czy jak? Mam głęboki garnek,kroję cyca w kostkę,dorzucam kurkume/curry,pietruszkę wysuszoną,koperek,szczypior/prowansalskie trochę pieprzu czarnego i soli,mieszam,minimalną ilość wody by nie przyczepiło się do dna,mały ogień,zamykam szczelnie i cyce dusza się w swoich sokach,średnio ok. 15 styka,wieprzowina by była delikatna to min. 1 h. wyprobowane, dobrze smakuje. jeszcze z tej wody zrobilem "sos", dorzucilem curry/kurkume, szczypte mąki (nic to nei dało) i kawaleczek kostki rosolowej, eliksir taki by akurat zalac suchy ryz.
Opublikowano 18 października 201410 l W tych kostkach rosołowych sa własnie tłuszcze trans wiec tak ostro to bym na nich nie jechał
Opublikowano 4 listopada 201410 l Z czym jeszcze jecie placka z płatków owsianych i jajek? W sensie co tam dorzucacie jeszcze.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ja smarowałem dżemem albo miodem albo masłem orzechowym ale to raczej nie na redukcje hehe
Opublikowano 4 listopada 201410 l ja zawsze jem z jogurtem naturalnym by nie był omlet za suchy i wkrajam plasterki banana. MNIAM!
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ja smarowałem dżemem albo miodem albo masłem orzechowym ale to raczej nie na redukcje hehe Czemu rozwiń swoją myśl.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Pewnie dlatego że mimo iż gdybyś nawet zmieściłbyś te makro w dziennym spożyciu to powinieneś unikać łączenia tłuszczy w węglami,tym bardziej prostymi i fruktozą,która upośledza metabolizm tkanki tłuszczowej.Oczywiście gdy mówimy o konkretnej redukcji,te zasady powinny być przestrzegane.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Mam sporo mniejszą aktywnosc w tym roku i tyje koło 0,5kg na tydzien przy zaledwie około 3000kcal. Co ja będę kurde jadł na redukcji (w zeszlym roku konczylem masówke na ponad 4000kcal) Edytowane 4 listopada 201410 l przez maciucha
Opublikowano 4 listopada 201410 l Pewnie dlatego że mimo iż gdybyś nawet zmieściłbyś te makro w dziennym spożyciu to powinieneś unikać łączenia tłuszczy w węglami,tym bardziej prostymi i fruktozą,która upośledza metabolizm tkanki tłuszczowej.Oczywiście gdy mówimy o konkretnej redukcji,te zasady powinny być przestrzegane. No ale od kiedy płatki owsiane to cukry proste? Przecież nie pisał o łączeniu dżemu z masłem a o wyborze między nimi. Po za tym jakby nie użyć żółtek i zamiast tego dać właśnie masło orzechowe to ma się pełnowartościowy posiłek. Edytowane 4 listopada 201410 l przez szarku123
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ale smaruje te placki tym dżemem,to chyba dostarcza cukry?Pełnowartościowy posiłek na redukcji to płatki sparzone wrzątkiem z odzywką białkową
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ale smaruje te placki tym dżemem,to chyba dostarcza cukry?Pełnowartościowy posiłek na redukcji to płatki sparzone wrzątkiem z odzywką białkową No ale zależy z czego robi ten omlet co nie? Jeżeli z samych białek i płatek to gdzie problem dać dżem jakiś niskosłodzony. Sam tak robiłem i uważam że dobrze zredukowałem , po za tym nie odnosiłem się do dżemu i miodu a chodziło mi o masło orzechowe.
Opublikowano 5 listopada 201410 l A mi chodziło o dżem na placek,jak nie dodasz żółtek do białek to mają przeciętna wchłanialność na poziomie 70%,więc jak zawsze kwestia priorytetów lub smaku.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Łukasz Dojka zjada same białka na śniadanie i smaruje te naleśniki swoje dżemem.Jest zawodowcem więc chyba wie co robi.
Opublikowano 5 listopada 201410 l No jak zawodowiec to na pewno wie,pewnie bicie insuliny,hgh lub czegoś innego zwiększającego przyswajanie składników pokarmowych nie ma tutaj nic do czynienia Ok rób jak chcesz,to tylko moje zdanie.
Opublikowano 5 listopada 201410 l ja zawsze jem z jogurtem naturalnym by nie był omlet za suchy i wkrajam plasterki banana. MNIAM! Jajko z bananem jakoś średnio mi się widzi ale spróbuję kiedy.
Opublikowano 5 listopada 201410 l ja zawsze jem z jogurtem naturalnym by nie był omlet za suchy i wkrajam plasterki banana. MNIAM! Jajko z bananem jakoś średnio mi się widzi ale spróbuję kiedy. Smaku jajek nie czujesz. Dowalasz płatków, trochę odżywki i wychodzi bardzo dobre. Łatwo się robi i dobrze wchodzi.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Czy młode ziemniaczki są ok na redukcje? Sa niskokaloryczne i chyba maja w miare ok IG no i upchac sie nimi idzie. Chcem siem upewnic
Opublikowano 18 listopada 201410 l Mam diete "na mase" i zjadam 3 paczki bialego ryzu dziennie. W dni trenningowe 4. Do tego omlet, banany miecho itp. Ryz bialy to 1.60 zł za paczke, a brązowy już 3 zł. Czy zdrowo jest zjadać tyle białego? Kiedy mogę, to próbuje własnie ziemniakami czy kaszą zastąpywac ryz, ale tak wychdozi najtaniej i najszybciej.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Ja teraz jem ryż basmati i polecam, bo brązowy długo sie gotuje i nie kazdemu smakuje. Co do białego, jest on pozbawiony wiekszosci witamin i mienrałów który posiada brązowy. Brązowy ma tez sporo nizsze IG. Jak chcesz isc na teniośc to polecam robic jak ja http://www.badapak.pl/kasza-gryczana-niepalona Tutaj stronka z ziarnami itd , ja kupuje paczki po 5 kilo i gra Troche czuje sie jakbym kupował pasze dla swin w workach ale je.bac to
Opublikowano 18 listopada 201410 l Mam diete "na mase" i zjadam 3 paczki bialego ryzu dziennie. W dni trenningowe 4. Do tego omlet, banany miecho itp. Ryz bialy to 1.60 zł za paczke, a brązowy już 3 zł. Czy zdrowo jest zjadać tyle białego? Kiedy mogę, to próbuje własnie ziemniakami czy kaszą zastąpywac ryz, ale tak wychdozi najtaniej i najszybciej. To kupuj w biedrze brązowy makaron 3 zeta za 500 gram,albo kasze jaglaną,ziarna amaratusa.Ryż biały jest pozbawiony łupinki,szybko się trawi i mimo iż to skrobia bardzo podnosi insulinę,szczególnie jak jest rozgotowany.Najlepszy ryż to dziki czy czarny,ale cena kosmos.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Wiec albo ryz 5kg od kabiego albo makaron brązowy. 300-400g dziennie brązowego makaronu zastapi mi dobrze ten ryz?