kanabis 22 416 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No jasne ze jest, przeciez wiadomo ze ujemny bilans kaloryczny, zero podjadania i zapier.dalanie 3 razy w tygodniu z rana przed praca na jogging godzinny jest łatwiejsze niz jedzenie wiecej kalorii niz trzeba i cwiczenie tylko nasiłce. Prawda grzesiu? Nigdzie nie pisałem ze to pojscie na łatwizne. A jak pisałem to cofam słowa i zwracam honor litwiniance. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Wiesz , po twoim foto które wrzuciłeś tutaj nawet nie bede sie z toba sprzeczał xD no ale wiesz, swego czasu wrzucałeś tu takie foty, że o ja pyerdole, więc ten. chłopak jest młody i jeszcze powalczy. przypomnij sobie, jak wyglądałeś w jego wieku zanim sie podpalisz i zaczniesz swoje urabura, to zauważ jedną rzecz. nigdy nie szydziłem tu z niczyjej formy i nie wywyższałem się pod tym względem, oczywiście prócz ciebie (ale jesteś wyjątkowym przypadkiem). no fotek za dużo też nie wrzucałem. traktuje to na luzie. no bo wiesz, po twoich foto też nie było sensu, żebym sie z tobą sprzeczał, ale zrobiłem ci tą przyjemność Edytowane 27 Listopada 2014 przez Kazub 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Dobrze bardzo mnie cieszy ze ze mna dyskutowałes mimo ze teraz nawet ci do piet nie dorastam. Musisz miec z pięc dych w kablu. Szacun stary. Nie widziałem cie, 90% cie nie widziało, ale ci wierze. Edytowane 27 Listopada 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie widziałem cie nie nie, to ja CIEBIE NIE WIDZIAŁEM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zawsze kupowałem makrelę w Biedrze, a dziś kupiłem dla odmiany na wagę w Realu i jest o wiele lepsze. Choć wizualnie wydawała się być mniej smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Co dodac do diety by podbić kcal? wychodzi mi niecałe 3000 dziennie: 5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan 4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka przekaska: masło orzechowe kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal. Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów. Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco: Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić. Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak: Dziennie ponad litr mleka? kanabis: doszła mi ta kasza gryczana niepalona - srednio to widze, a zamowilem 10 kg xD musze poszukac jakis dobrych przepisow, by ja urozmaicić. Od dzieciństwa uwielbiam mleko. Od małego piję około litra dziennie i specjalnie chorowity nie jestem, a i nie rzutuje ono negatywnie na moja sylwetkę - niektórzy sądzą, że laktoza ujemnie wpływa na odsłanianie ABS, ale to tylko czcze gadanie. Poza tym, to jeden z najsmaczniejszych napojów. Szejki białkowe tylko kilka razy piłem na wodzie. Nah....Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zawsze kupowałem makrelę w Biedrze, a dziś kupiłem dla odmiany na wagę w Realu i jest o wiele lepsze. Choć wizualnie wydawała się być mniej smaczna. Nie wiedziałem nawet, że w biedrze jest makrela. W jakiej postaci, mrożona? Ja zawsze na wagę kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie mrozona, normalna wedzona lezy obok kiełbas Krupek a probowales makrele z biedry co ci kiedys mowilem? Taką z ziołami? Dawno jej nie jadlem , chyba se kupie, o ile jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Co dodac do diety by podbić kcal? wychodzi mi niecałe 3000 dziennie: 5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan 4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka przekaska: masło orzechowe kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal. Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów. Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco: Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić. Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak: Dziennie ponad litr mleka? kanabis: doszła mi ta kasza gryczana niepalona - srednio to widze, a zamowilem 10 kg xD musze poszukac jakis dobrych przepisow, by ja urozmaicić. Od dzieciństwa uwielbiam mleko. Od małego piję około litra dziennie i specjalnie chorowity nie jestem, a i nie rzutuje ono negatywnie na moja sylwetkę - niektórzy sądzą, że laktoza ujemnie wpływa na odsłanianie ABS, ale to tylko czcze gadanie. Poza tym, to jeden z najsmaczniejszych napojów. Szejki białkowe tylko kilka razy piłem na wodzie. Nah....Nigdy więcej. Teraz pod postacią UHT to pijesz raczej produkt mleko podobny,pasteryzowane jeszcze są ok,najlepsze jak rolnik przyjeżdżał ze świeżym mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie mrozona, normalna wedzona lezy obok kiełbas Krupek a probowales makrele z biedry co ci kiedys mowilem? Taką z ziołami? Dawno jej nie jadlem , chyba se kupie, o ile jest Muszę zobaczyć jak będę, bo nigdy nie rzuciła mi się w oczy. Ile g jest tej z ziołami? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie pamietam, ale ta z ziołami jest lepsza bo praktycznie zero osci ale tez i droższa. No i ta lezy przy lososiach i pstrągach w lodówie, a ta zwykła tak jak mowilem przy wedlinach Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jadłem raz, jakoś w lato. Średnio mi podpasowała, bo sucha była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jest trochę sucha, ale mi wchodzi idealnie, właśnie ta w przyprawach jest da best. Zmieniły się opakowania od normalnych makrel, przynajmniej u nas i teraz ładnie widać tabelkę gdzie są rozpisane wartości odżywcze, aż chce się żreć! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 IMo i jedna i druga jest smaczna, ale z ziołami przynajmniej zjem jak człowiek a zwykłą to cąły je.bie rybą i ogólnie burdel na talerzu z osciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja od razu myję talerz, a resztki wkładam do worka i szczelnie zamykam, bo faktycznie potem wali w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zjadłem właśnie biedronkową makrelę, no i coś oni z nią zrobili - nie tylko opakowanie sie zmieniło, smak też. Na gorszy niestety, strasznie duzo soli. Może ja jestem wyczulony, ale nie dotrwalem do końca i cześć musialem wyrzucić. Kiedys takie słone nei byly ;/ Spróbuje jeszcze tą w ziołach, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A mi się jakaś taka gorzka właśnie wydawała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ryby sa gorzkie jak są stare,ostatnio kupiłem takie śledzie,co miały dzień do końca i nie dało się tego jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Na szybko można kuskus jeść do mięsa jak się nie chce ryżu gotować czy lepiej jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czemu nie. Jest smaczny (kto co lubi), lekkostrawny, z błonnikiem, o IG chyba zbliżonym do ryżu białego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tyle, że kuskus to przetworzony produkt i zbyt często nie powinno się go jeść. Z kasz najlepsze są gryczana, jęczmienna i jaglana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kuskus to nie jest do końca kasza Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Spróbujcie ziarna amaratusa,ale najlepiej w ilości 2:1 z jaglaną,gdzie jaglana to 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na szybko można kuskus jeść do mięsa jak się nie chce ryżu gotować czy lepiej jednak nie? Kuskus to syf, kup jaglaną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W jakim sensie syf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi