Opublikowano 31 grudnia 201410 l To co może się wydawać zastojem,może być spowodowane przez zakwaszenie organizmu zbyt dużymi ilościami białka,w kwaśnym środowisku rośnie tylko rak
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Kanabis dobijasz do 90? Nieźle koksie chcę Cię zobaczyć No kawał chama sie zrobiło, ale fotki dopiero po redu którą tym razem zrobie chocbym miał zdechnąc z głodu Fajnie ze to tak idzie a wystarczy systematyczność. Teraz tak sobie mysle jak to by wyglądało gdybym zamiast 5 lat pił 5 lat systematycznie trenował
Opublikowano 1 stycznia 201510 l kombinuje, by zmniejszyc bialko, ale wegle skaczą do 470 ;/ pomocy ;] No i ta kolacja (makaron + oliwa) wydaje sie zlym pomysłem.. tutaj poprzednia wersja z zbyt duza iloscia bialka. Edytowane 1 stycznia 201510 l przez Banny
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Dzieki ;] Ostatnie pytanie: Brokuł normalny w biedronce 3.99, mrozony 2.49. Czy ten mrozony jest znacznie gorszy? normalnie brałem z rynku 4 zł za kilo, takie juz luzem, ale teraz wiadomo, zima, to juz ich nie ma.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Zdradzę ci sekret Mrożony lepszy bo nasz,zebrany w sezonie,a ten teraz to Hiszpański,nawalony chemią by rósł.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=FdMQhdKSQxQ https://www.youtube.com/watch?v=nKeFefnmqck
Opublikowano 7 stycznia 201510 l gdzie najlepiej zaopatrywać się w orzechy? i czy mieszanki studenckie sa w miare ok by podbic kalorie? na koniec dnia, tak 80-100g mozna wszamac? Widziałem takie za 5-6 zł, moga byc? ;]
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Ja kupuję w oszołomie,tam mają targowisko i można kupić na wagę jakie się chce.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l zawsze zastanawiała mnie nazwa "mieszanka studencka", przecież większości studentów na nią nie stać bakalii na wagę nie mają tylko w lidlu, chyba, że komuś chodzi o pistacje i orzeszki ziemne. Edytowane 7 stycznia 201510 l przez Plugawy
Opublikowano 8 stycznia 201510 l ok, ale czy te mieszanki nadają się do podbicia kcal? wiem ,ze lepiej wychodziłoby zjadać same włoskie orzechy, ale "mieszanka studencka" tansza dla portfela troche.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l ok, ale czy te mieszanki nadają się do podbicia kcal? wiem ,ze lepiej wychodziłoby zjadać same włoskie orzechy, ale "mieszanka studencka" tansza dla portfela troche. Oczywiście że tak, popatrz w skład z reszta ale powinny być same orzechy i rodzynki zawsze zastanawiała mnie nazwa "mieszanka studencka", przecież większości studentów na nią nie stać bakalii na wagę nie mają tylko w lidlu, chyba, że komuś chodzi o pistacje i orzeszki ziemne. z wiki "est wysokokaloryczny i bogaty w składniki odżywcze (tłuszcze jedno- i wielonienasycone, węglowodany), nadaje się zatem do jedzenia szczególnie w okresie wzmożonego wysiłku intelektualnego (a zatem dla studentów – stąd nazwa) i fizycznego."
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Co tam na śniadanie, koksy, jecie? Jak zwykle mam problem z porannym posiłkiem, a już rzygam omletami czy plackami.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l ja często jadałem twaróg/serek wiejski, ale od pewnego czasu od razu mam po produktach mlecznych ryło całe w syfach i teraz tylko jajka na mięko/placek
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Tez mam, niestety, z tym problem - zjem za dużo serków/twarogu czy jajec i od razu bulwa.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Ja ostatnio owsianka na mleku z miodem i masłem orzechowym. Kur.ewsko dobry shit Ale mój stolec przez to juz nie jest książkowy. Pewnie przez laktoze
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Tez mam, niestety, z tym problem - zjem za dużo serków/twarogu czy jajec i od razu bulwa.Odstawilem nabiał na 4 dni i twarz wrocila do normy, wczoraj rano zjadlem serek wiejski i dzis juz znowu pelno syfuz bialkiem nie przesadzam,bo max 1,5g/kgmc ostatnio
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Zdrowe jak to warzywa (mrozenie nie zabija ich wartosci) tylko te z ziemniakami maja dodatkowo tluszcz (sa wstepnie podsmazane).