El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 W sumie takie foty szamy moga byc dobrym pomyslem jak by wrzucac, bo to zawsze jakas inspiracja w tym czasem dosc nudnym zyciu koksa Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Przecież wrzucalismy. No chyba nie chcecie powiedzieć że nie pamietacie mojego turbo sernika z białkiem i czekolada 80%?! 3 Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Jako że dzisiaj niedziela zajadam się : Miłego dnia koksy 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Red, taki opis i brak foty rozbudza fantazję zapiekanki to czyste mniam A proszę bardzo - fotografem żywności nie jestem, ale powinno smakować lepiej niż wygląda: http://i.imgur.com/SKDQ2jz.jpg Połowa odseparowana dla mnie, a połowę z połowy żony zjem później xD 3 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) A chooj niech stracę,kabi ma plusa za ten sernik,wykorzystał fakt mojej redukcji i ssania na słodkie No nie,Red drugi gra mi na głodzie Edytowane 18 stycznia 2015 przez Litwin81 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Piers w platkach owsianych + brokuly z prazonymi platkami migdalow + lyzka maselka 2 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Ostatnio Okrasa robił panierkę z płatków,orzechów i kolendry,mega to wyglądało. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Ładnie to wygląda. Zapiekanka okazała się rewelacyjna. Jedyna wada, że długo się robi, trzeba się trochę nakroić no i sporo naczyń do mycia. Nie to co cyc wrzucony na patelnię, no ale dziś niedziela - można się szarpnąć.Stara pozmywa gary Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 I tak ja pozmywałem. Czas kupić zmywarkę. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 no panowie, ze zmywarką to jest życie, wiem co mówie. Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Oja pier.dole red dawaj przepis. Wygląda jak jakas lasagna Litwinianka nie mozesz na redukcji sobie walnąc twarogu z wpc i gorzką czekoladą? brzoskwin nie musisz dorzucać przecież Edytowane 18 stycznia 2015 przez kanabis Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Z nowości w Biedrze polecam jeszcze pastę z suszonych pomidorów. Jadłem z czosnkiem i jest mega. Jest jeszcze z serem, bazylią i czymś jeszcze. Zmieszalem z ryżem brązowym i fasolką szparagową i fajnie wyszło. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 @kabi przepis jest wyżej, tzn składniki. Uzupełnię jeszcze o ilości i sposób przygotowania. Żarcie było całkowicie wymyślone, a jest cudowne. Właśnie kończę drugą porcję (czyli dopiero połówkę brytfanny, którą rozłożyłem na dwa posiłki bo nasyciła mega). Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 A ja dzisiaj do dwóch kawąłków kurczaka które smażyłem oprócz zwykłej przyprawy posmarowałem troche miodem. O jezu jakie kozackie Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Ja to zawsze lubiłem łączyć kuraka z ananasem . Ogólnie wszelkie słodkie sosy uwielbiam z mięchem więc z miodem pewnie też petarda. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 A zmieszajcie miód z musztardą, posmarujcie kuraka i posypcie solą, ostrą papryką i rozmarynem. Ołł jisss. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Muszę nad jakimś niskokalorycznym słodkim sosem pomyśleć bo mi ochotę narobiliście Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 smarowanie jest dla suabeuszy. prawdziwi mężczyźni marynują mięso Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie jedzą też miodu, lecz żują pszczoły. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 @Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) @Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz? Rano płatki 80 sparzone wrzątkiem z 32 gr białka,czasami,ale bardzo rzadko do 80 gr makaronu razowego przed treningiem i w sumie 3 takie sam eposiłki-150 gram cyca i 300 gram warzyw po grecku,ostatnio dodałem granata i trochę mandarynek bo za szybko mi waga leciała(72,8 i bałem się że spadnę do kategorii do 70 kg. Edytowane 18 stycznia 2015 przez Litwin81 Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Dlaczego nie odpisałes na mojego posta? Nie traktuj mnie jak powietrze!!! Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Żeby nie było nudno posiłek z dzisiaj: . Prowadzę dość różnorodną dietę "flexible diet" no i JEDZ CO CHCESZ WYGLĄDAJ JAK CHCESZ. Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 FUUUUU ja juz nie moge patrzec na taki zestaw szarku Własnie oje.bałem kasza gryczana z kurakiem i cukinią, bakłażanem, papryką. I na deserek kiwi 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 szarku, a warzywa jakieś do tego wchodzą, czy tak na sucho cyc + ryż? Bo nie robię się głodny, jak na to patrzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.