Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 406 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Przecież wrzucalismy. No chyba nie chcecie powiedzieć że nie pamietacie mojego turbo sernika z białkiem i czekolada 80%?!

ricZQjf.jpg

Opublikowano

Red, taki opis i brak foty rozbudza fantazję :P zapiekanki to czyste mniam

A proszę bardzo - fotografem żywności nie jestem, ale powinno smakować lepiej niż wygląda: http://i.imgur.com/SKDQ2jz.jpg

Połowa odseparowana dla mnie, a połowę z połowy żony zjem później xD

Opublikowano

A chooj niech stracę,kabi ma plusa za ten sernik,wykorzystał fakt mojej redukcji i ssania na słodkie ;) No nie,Red drugi gra mi na głodzie ;)

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Ostatnio Okrasa robił panierkę z płatków,orzechów i kolendry,mega to wyglądało.

Opublikowano

Ładnie to wygląda. Zapiekanka okazała się rewelacyjna. Jedyna wada, że długo się robi, trzeba się trochę nakroić no i sporo naczyń do mycia. Nie to co cyc wrzucony na patelnię, no ale dziś niedziela - można się szarpnąć.

Stara pozmywa gary :wujaszek:

Opublikowano

Oja pier.dole red dawaj przepis. Wygląda jak jakas lasagna

Litwinianka nie mozesz na redukcji sobie walnąc twarogu z wpc i gorzką czekoladą? brzoskwin nie musisz dorzucać przecież

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Z nowości w Biedrze polecam jeszcze pastę z suszonych pomidorów. Jadłem z czosnkiem i jest mega. Jest jeszcze z serem, bazylią i czymś jeszcze. Zmieszalem z ryżem brązowym i fasolką szparagową i fajnie wyszło.

Opublikowano

@kabi

przepis jest wyżej, tzn składniki. Uzupełnię jeszcze o ilości i sposób przygotowania. Żarcie było całkowicie wymyślone, a jest cudowne. Właśnie kończę drugą porcję (czyli dopiero połówkę brytfanny, którą rozłożyłem na dwa posiłki bo nasyciła mega).

Opublikowano

A ja dzisiaj do dwóch kawąłków kurczaka które smażyłem oprócz zwykłej przyprawy posmarowałem troche miodem. 

O jezu jakie kozackie  :banderas:

Opublikowano

A zmieszajcie miód z musztardą, posmarujcie kuraka i posypcie solą, ostrą papryką i rozmarynem. Ołł jisss.

Opublikowano

smarowanie jest dla suabeuszy. prawdziwi mężczyźni marynują mięso

Opublikowano

Nie jedzą też miodu, lecz żują pszczoły.

Opublikowano

@Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz?

Opublikowano

@Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz?

Rano płatki 80 sparzone wrzątkiem z 32 gr białka,czasami,ale bardzo rzadko do 80 gr makaronu razowego przed treningiem i w sumie 3 takie sam eposiłki-150 gram cyca i 300 gram warzyw po grecku,ostatnio dodałem granata i trochę mandarynek bo za szybko mi waga leciała(72,8 i bałem się że spadnę do kategorii do 70 kg.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Dlaczego nie odpisałes na mojego posta? Nie traktuj mnie jak powietrze!!!

Opublikowano

FUUUUU ja juz nie moge patrzec na taki zestaw szarku

Własnie oje.bałem

qi45JpR.jpg

kasza gryczana z kurakiem i cukinią, bakłażanem, papryką.

I na deserek kiwi

Opublikowano

szarku, a warzywa jakieś do tego wchodzą, czy tak na sucho cyc + ryż? Bo nie robię się głodny, jak na to patrzę.