Opublikowano 18 stycznia 201510 l W sumie takie foty szamy moga byc dobrym pomyslem jak by wrzucac, bo to zawsze jakas inspiracja w tym czasem dosc nudnym zyciu koksa
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Przecież wrzucalismy. No chyba nie chcecie powiedzieć że nie pamietacie mojego turbo sernika z białkiem i czekolada 80%?!
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Red, taki opis i brak foty rozbudza fantazję zapiekanki to czyste mniam A proszę bardzo - fotografem żywności nie jestem, ale powinno smakować lepiej niż wygląda: http://i.imgur.com/SKDQ2jz.jpg Połowa odseparowana dla mnie, a połowę z połowy żony zjem później xD
Opublikowano 18 stycznia 201510 l A chooj niech stracę,kabi ma plusa za ten sernik,wykorzystał fakt mojej redukcji i ssania na słodkie No nie,Red drugi gra mi na głodzie Edytowane 18 stycznia 201510 l przez Litwin81
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Piers w platkach owsianych + brokuly z prazonymi platkami migdalow + lyzka maselka
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Ostatnio Okrasa robił panierkę z płatków,orzechów i kolendry,mega to wyglądało.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Ładnie to wygląda. Zapiekanka okazała się rewelacyjna. Jedyna wada, że długo się robi, trzeba się trochę nakroić no i sporo naczyń do mycia. Nie to co cyc wrzucony na patelnię, no ale dziś niedziela - można się szarpnąć.Stara pozmywa gary
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Oja pier.dole red dawaj przepis. Wygląda jak jakas lasagna Litwinianka nie mozesz na redukcji sobie walnąc twarogu z wpc i gorzką czekoladą? brzoskwin nie musisz dorzucać przecież Edytowane 18 stycznia 201510 l przez kanabis
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Z nowości w Biedrze polecam jeszcze pastę z suszonych pomidorów. Jadłem z czosnkiem i jest mega. Jest jeszcze z serem, bazylią i czymś jeszcze. Zmieszalem z ryżem brązowym i fasolką szparagową i fajnie wyszło.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l @kabi przepis jest wyżej, tzn składniki. Uzupełnię jeszcze o ilości i sposób przygotowania. Żarcie było całkowicie wymyślone, a jest cudowne. Właśnie kończę drugą porcję (czyli dopiero połówkę brytfanny, którą rozłożyłem na dwa posiłki bo nasyciła mega).
Opublikowano 18 stycznia 201510 l A ja dzisiaj do dwóch kawąłków kurczaka które smażyłem oprócz zwykłej przyprawy posmarowałem troche miodem. O jezu jakie kozackie
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Ja to zawsze lubiłem łączyć kuraka z ananasem . Ogólnie wszelkie słodkie sosy uwielbiam z mięchem więc z miodem pewnie też petarda.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l A zmieszajcie miód z musztardą, posmarujcie kuraka i posypcie solą, ostrą papryką i rozmarynem. Ołł jisss.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Muszę nad jakimś niskokalorycznym słodkim sosem pomyśleć bo mi ochotę narobiliście
Opublikowano 18 stycznia 201510 l @Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz?
Opublikowano 18 stycznia 201510 l @Litwin - jak wygląda twoja dieta redukcyjna? Na jakich produktach głównie się opierasz? Rano płatki 80 sparzone wrzątkiem z 32 gr białka,czasami,ale bardzo rzadko do 80 gr makaronu razowego przed treningiem i w sumie 3 takie sam eposiłki-150 gram cyca i 300 gram warzyw po grecku,ostatnio dodałem granata i trochę mandarynek bo za szybko mi waga leciała(72,8 i bałem się że spadnę do kategorii do 70 kg. Edytowane 18 stycznia 201510 l przez Litwin81
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dlaczego nie odpisałes na mojego posta? Nie traktuj mnie jak powietrze!!!
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Żeby nie było nudno posiłek z dzisiaj: . Prowadzę dość różnorodną dietę "flexible diet" no i JEDZ CO CHCESZ WYGLĄDAJ JAK CHCESZ.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l FUUUUU ja juz nie moge patrzec na taki zestaw szarku Własnie oje.bałem kasza gryczana z kurakiem i cukinią, bakłażanem, papryką. I na deserek kiwi
Opublikowano 20 stycznia 201510 l szarku, a warzywa jakieś do tego wchodzą, czy tak na sucho cyc + ryż? Bo nie robię się głodny, jak na to patrzę.