krupek 15 475 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odżywka białkowa się rozpuszcza w jogurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Moja tak Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No te pączki to jakiś mocny cheat podczas masy chyba. Bałbym się wrzucić coś takiego na "czit mila" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja bym się bał zjeść pączka polanego śmietaną. W ogóle mi się to nie klei. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wliczacie ketchup czy inne sosy do puli dziennego zapotrzebowania?+/- 5g(porcja ketchupu 15g) cukru 2 razy dziennie chyba ma zerowy wpływ na sylwetke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja na redukcji nie wliczałem,bo tylko dla smaku "miziałem" nim mięso Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No ja właśnie też nigdy nie wliczałem ale zawsze mnie zastanawiało że na forach o dzikach zawsze wliczają . Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ktoś tam pisał ze każdy gram cukru ma negatywny wpływ na twój wygląd Ja tez nie wliczam choc staram sie nie używać ketchupu a jak uzywam to lekko posmaruje tylko. No ale sa ludzie co na(pipi)ą wiadro ketchupu do jedzenia wiec mysle ze to zalezy ile tego ketchupu jesz Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zawsze mi się wydawało że takie 5g cukru to zanim się odłoży w postaci cukru zostanie wykorzystane całkowicie na energię. Ale kupię kotlina bez cukru 8g/100g . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja na redukcji nawet 30 gram ketchupu nie ładowałem,to ile to mogło mieć cukru?Zwłaszcza że nie jadłem w ogóle węgli więc i tak pewnie mózg jako jednostka priorytetowa ściągnęła to do swojego funkcjonowania Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No mi tez sie wydaje ze sladowe ilosci cukru powinny zaraz sie spalic nie odlozyc, no ale łyżeczka cukru tez ma tylko 10gr Poza tym nie jestesmy zawodowcami zeby sie przejmowac łyżka ketchupu. Chociaz ja z chęcią przytuliłbym jakis ketchup bez dodatku cukru tyle ze ciężko o taki Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Poszło kilo makowca , czekolada , jakieś inne słodycze no i kurak/tuńczyk/serwatka. Po takim dniu pewnie jutro rano na treningu będę nabity okropnie . Czasem mi wstyd że nie mogę zasnąć bo za bardzo ekscytuje się jedzeniem następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chociaz ja z chęcią przytuliłbym jakis ketchup bez dodatku cukru tyle ze ciężko o taki Wiesz ciężko to wykonać skoro pomidor sam w sobie ma cukier. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Napisal "bez dodatku" przeciez. Chodzi o dosladzanie sacharozą, a nie odessanie cukru z pomidora. To tak jak soki bez dodatku cukru, a fruktozy ok 10% maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A to kłaniam się No i tak te soki bez cukru to sciema, bo są najcześciej robione z syropu a ile cukru w tym syropie to ch.uja wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Poszło kilo makowca , czekolada , jakieś inne słodycze no i kurak/tuńczyk/serwatka. Po takim dniu pewnie jutro rano na treningu będę nabity okropnie . Czasem mi wstyd że nie mogę zasnąć bo za bardzo ekscytuje się jedzeniem następnego dnia Mi ostatnio moja laska powiedziała ze bardziej sie ciesze cheat mealem który mam raz na miesiąc niż nią. Dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam edit: aha zeby nie było tak różowo od kebaba którego mi sie zachciało jako cheat meal dostałem tylko s.raki. Ale za to milka mleczna dzisiaj sie z rana ważyłem przez 4 miechy z 89 na 82. takze fajnie fat powolutku leci w dół. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No jak leże w łóżku w sobotę i myślę o cheat mealu w niedziele to zasnąć nie potrafię . Poyebane , nigdy tak bardzo do żarcia mnie nie ciągnęło . Milka kosa , najlepsza czekolada ... a alpejskie mleczko... Dla takich chwil warto żyć i napjerdalać tonami na siłowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja miałem zamiar odstawić słodycze po świętach, żeby trochę zejść z tłuszczu. Jestem szczupły, ale fajnie byłoby odsłonić mięśnie brzucha. I co? Chvja, tyle dostałem teraz smakołyków na święta, że żal odstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi się udalo cały post i póki co przez święta żadnego nie zjadłem W sumie trochę chyjowo patrząc na te ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie no, z ciast w święta to ja nigdy nie zrezygnuję. Jestem ciastowym januszem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jeżeli ktoś lubi mięso, polecam wypróbować takie oto płaszcze smakowe. Właśnie przygotowuje filety do tortilli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Próbowałem robić je bez tłuszczu na indukcji ale przypaliłem to i żona do dzisiaj ma bekę ze mnie jak można było to tak sknocić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Te papirusy są nafaszerowane tłuszczami trans, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Pare przepisow ktore "robia robote" ;>w sumie to jeden ale w kilku wariacjach http://muscularstrength.com/re(nene)e/high-protein-crepes Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Solidna porcja białka i nieco węgli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi