Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Zebym mial wybor? Sama wode pilem 2 lata bez herbat, kaw i slodzonych napojow. No (pipi)aaa na Boga Olimpu mnie nie wyyebalo mimo diety i ciezkich treningow. Takze tego. Co mi zrobi szklaneczka na 24h przy zapyerdolu w robocie i pozniej ze sztangusiom? Nic nie szkodzi, ja nie neguję, że popijasz pepsiawkę itd. Piszę ze swojego punktu widzenia, nie potrafię przez moją robotę napić się niczym inną jak wodą niegazowaną. Po gazowanej mam wzdęcia na maksa. Jak popije czegoś z cukrem jak Coca-Cola jeszcze mocniej chce mi się żłopać. Herbata wysusza tak samo, jak kawa - ta przynajmniej pobudza na chwilę i dla smaku raz w tygodniu lubię; poza tym rzadko co innego niż woda bo miewam zgagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Sam pije cole zero bo lubie i zaje.biscie mi gasi pragnienie, choc teraz czesciej pije zimne leszki free. Kobik robisz mięso w panierce czy to tylko tak wygląda? Piwo bezalkoholowe też ma sporo cukru. 4g na 100 to sporo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Poza tym w upały lech free to świetny napój izotoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 A to poj.ebałem coś, wydawało mi się, że więcej. Ten limonkowy też tyle ma? Bo w smaku jest całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Za grubych czasów cola była podstawą , zero nie mogłem przełknąć , jak mi to się teraz zmieniło . Kiedy zacząłem się odchudzać przestałem słodzić kawę , herbatę , odrzuciłem wszelakie napoje gazowane i soki , tylko woda niegazowana . Na początku to jak ktoś wspominał , oszukiwanie samego siebie , że niesłodzona kawa , herbata jest OK. , ale tak po ok.pół roku naprawdę zaczęło mi wchodzić ze smakiem . Teraz zwykłej coli nie wezmę do ust , bo strasznie słodka , jak i nie zrobie choćby łyka kawy nawet z jedną łyżeczką cukru , poważnie . Za to cola zero zrobiła się znośna i nieraz wypije ją ze smakiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Mi kawa bez cukru i bez mleka najlepiej smakuje. Usiąść gdzieś w spokoju i wziąć kilka łyków dobrej kawy to jak wygrać życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 ja to samo ostatnio spóbowałem posłodzonej kawy jak mnie stary poczestował to smakowało jak jakis smieszny słodki napój nie kawa. TFU A to poj.ebałem coś, wydawało mi się, że więcej. Ten limonkowy też tyle ma? Bo w smaku jest całkiem fajny. Ma wiecej ale minimalnie, z 6g/100. Więcej moga miec te radlery 0% czy tam 2% one maja chyba jak normalne słodkie napoje wartosci czyli około 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 ja na cukier nie patrzę, prowadzę intensywny tryb życia i jest mi potrzebny, oczywiście bez przesady. Takie napoje jak hejtowany sok pomarańczowy pije często karton dziennie, bardzo go lubię jak i wiele innych smakołyków i to też jest jeden z powodów dla których uprawiam sport, jeść co się chcę, kiedy się chcę i ile się chcę. Te ostatnie z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Nakupiłem tych makaronów z azjatyckich weekendów,super składowo ale drogie.W tym z lidla skrobia z 4 źródeł,gotuje się ze 3 minuty,bardzo smaczny,dziś w biedrze kupiłem ryżowy i z tapioki,jutro obadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Tez wlasnie chcialem te makarony obadac, ostatnio tylko brazowy ryz na zmiane z razowym makaronem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Po treningu dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Na bogato dzis ;> Poltora kilograma miecha :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Obiadek, później fbw, będzie rower. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ostatni raz taki zestawik jadłem chyba ze dwa lata temu. Musze kupić ryż i krewetki. Opendzluje po treningu Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 to krewetki? myślałem, że jakieś domowe stripsy. Muszę spróbować w końcu krewetek tylko nie bardzo mam gdzie, sam nie chce robić bo pewnie spieprzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Też mnie to na jakieś kotlety wygląda a nie krewetki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Wyglada mi to na pikantne poledwiczki z biedry. Pomidory z cebula i pieprzem zawsze dobre sa . Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 xDDDDDD Wiem ze to kotlety, po prostu mialem na mysli siebie ze se zrobie. Bo po prostu nie jadłem ryżu juz kupe czasu a jak ryż to tylko z krewetkami, mieszam to i jest zaj.ebiste. Damian a co mozna spieprzyc w krewetkach? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 To są kotlety gotowe z biedry jak ktoś wyżej napisał, wrzucam do piekarnika i wychodzą dobre chociaż normalna pierś to nie jest. Owoce morza to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 xDDDDDD Wiem ze to kotlety, po prostu mialem na mysli siebie ze se zrobie. Bo po prostu nie jadłem ryżu juz kupe czasu a jak ryż to tylko z krewetkami, mieszam to i jest zaj.ebiste. Damian a co mozna spieprzyc w krewetkach? xD no w sumie nie wiem, kupie i co z nimi? do gara, na patelnie? panierka czy jak to zrobić? Jakiś prosty przepis proszę ma to w ogóle jakieś właściwości odżywcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 No samo białko bez węgli i tłuszczu, za(pipi)icha pod tym względem. Ja wrzucałem krewetki koktajlowe (bez skorupek takie małe) na masło i 5 minut dusiłem z czosnkiem i solą. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Wrzucanie zdjęcia gotowych polędwiczek z Biedry w dziale Spartakus to trochę faux pas, moim zdaniem. to krewetki? myślałem, że jakieś domowe stripsy. Muszę spróbować w końcu krewetek tylko nie bardzo mam gdzie, sam nie chce robić bo pewnie spieprzę. Kupujesz krewetki Vanamei w Biedrze, albo Lidlu (niecałe 13 zł - porcja 250g), wrzucasz do wrzątku na 3 minuty, są już gotowe do spożycia... ale... polecam teraz odkroić ogonki, na patelni podsmażyć cebulkę, paprykę, jeśli lubisz to czarne oliwki, przyprawić ziołami, dorzucić krewetki i podać z makaronem penne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Ja po rozmrozeniu po prostu smaże z 15 minut na małym ogniu pod przykryciem. Zadna wielka filozofia. Dodaje przyprawy do ryb lub owoców morza, sól, mozna czosnek czy pokropic sokiem z cytryny. Jak juz są gotowe to wrzucam na ryż mieszam i jem łyżką. W sumie dobry shit. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez kanabis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) żre wszystko, pije słopdkie napoje, w to lato poleciało 14 kilo. witness me jak zwykle w zime się odbuduje. już miałem ruszać na siłkę w tym tygodniu.....ale mi się ku,rwa nie chce. nie chce mi sie michy szykować i w sumie nawet nie mam kiedy żreć. chyba pokombinuje z jakimiś gainerami domowej roboty, szybkie do wypicia i nara. dawać propozycje Dodaje przyprawy do ryb aha Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi