_Red_ 11 993 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 W piętnaście minut to byś kurde ziemniaki ugotował xDD Krewetki się smaży kilka minut by były sprężyste i zachowały smak oraz właściwości, inaczej robią się gumiate. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Dodaje przyprawy do ryb aha ? W piętnaście minut to byś kurde ziemniaki ugotował xDD Krewetki się smaży kilka minut by były sprężyste i zachowały smak oraz właściwości, inaczej robią się gumiate. Nie lubie smazyc na dużym ogniu , a na małym w pare minut to moge jajko sadzone uzmazyc nie krewetki Edytowane 26 sierpnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) przyprawy do ryb. jakie ? jakiś mix z torebki ? jaki ? jaki skład ? krewetki "robaczki" 15 minut ? to w gre wchodzi tylko podduszanie z redukowaniem jakiegoś sosu. inaczej po co ? krewetka ścina się minuta osiem pamiętam że tu chyba też łososia trzaskali 15 minut na patelni. chyba dlatego tak rzadko się tu udzielam.... Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Mamusie niech wam gotuja bo pojecia o tym nie macie w ogole. Ja pyerdole proste sprawy, podstawy wrecz a chcecie kosmicznych porad kulinarnych. Przeciez to fundament pod silke a wy jecie gotowe sciepy w panierce z guwna. No nie sondze ze z tego bedzie co dobrego. A dobre zarlo robi sie w 15 min. Ryz/makaron/ziemniaki, kura/mielone/losos/stek i warzywa. Kazub kopnij sie w dupe. Tez czasu nie mam, ale yebac. Z michy nie rezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) CO TY PIER.DOLISZ ??? Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Spyerdalaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 wraca kobik, wypalony weteran kulturystyki, który nigdy nie wyglądał. co tak zwarłeś szyki z planami i kotlecikami ? szykuje się nowa sweet focia w majtasach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Dokładnie (pipi)cie o towarze a nikt nie miał igły w (pipi)e . NO ELO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Jeden wrzucił zdjęcie z syfikowym kotletem, a ten nas wrzuca wszystkich do jednego worka. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Hehe. Dobre prowo jest zawsze dobre. Kazik, cisniesz. Forma w majtach za dwa lata minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 przyprawy do ryb. jakie ? jakiś mix z torebki ? jaki ? jaki skład ? krewetki "robaczki" 15 minut ? to w gre wchodzi tylko podduszanie z redukowaniem jakiegoś sosu. inaczej po co ? krewetka ścina się minuta osiem Nie wiem ile sie scina krewetka w konstancinie i mam na to wyje.bane ja smaze na malutkim ogniu 10 max 15 minut i mam w (pipi)e twoje minuta osiem skoro mi takie krewetki smakują. Co ty jakis poje.bany jestes, mam ci teraz leciec czytac po kolei skład przyprawy z torebki do ryb i owoców morza? Weź sie odpier.dol bo stękasz jak wujaszek ostatnio. jak zwykle w zime się odbuduje. już miałem ruszać na siłkę w tym tygodniu.....ale mi się ku,rwa nie chce. nie chce mi sie michy szykować Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 żre wszystko, pije słopdkie napoje, w to lato poleciało 14 kilo. witness me Dawaj foto,musisz być docięty do kości. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 14 kilo w 3 miesiące. Nie smiej sie liti, może ma raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Dieta cud i jeszcze mu sie nie chce. Koks to przeszlosc. Kazub na nowo definiuje za(pipi)istosc kulturystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 TASIEMIEC CUKRZYK Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Co tu się wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Kazik owulacji sie spodziewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Chyba najlepsze jakie jadłem do tej pory, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 też mialem ,ale wersje crunchy. Bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 (edytowane) Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe po co skoro nawet na masie bez diety wyglądam lepiej niż ty na redukcji ? sezon mam w robocie, wykańczalnia ludzi synqu. musiałbym poświęcić wszystko, żeby wyrobić z siłką - czasowo, energetycznie, wszystko. kiedyś tak zrobiłem ale po 2óch miesiącach miałem dość, wypompowany do zera zaraz zlecą się ziomki, co też zmęczeni po 8 godzinach przed kompem, tyle spraw na głowie, winda sie zepsuła, olaboga. 14 kilo w 3 miesiące. Nie smiej sie liti, może ma raka. pulpety w szoku. da sie Edytowane 27 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Kazubiasty ma rację, 14 kg w 3 miechy to wyczyn spokojnie do wyżarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Na kurczakach z Biedry, strzałach i ksylitolu w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe po co skoro nawet na masie bez diety wyglądam lepiej niż ty na redukcji ? Nie wiem nie widziałem cie na masie. Z checia bym zobaczył pewnie robisz wrazenie, bo ostatnio nie robiłeś. No ale powodzenia. Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe sezon mam w robocie, wykańczalnia ludzi synqu. musiałbym poświęcić wszystko, żeby wyrobić z siłką - czasowo, energetycznie, wszystko. kiedyś tak zrobiłem ale po 2óch miesiącach miałem dość, wypompowany do zera zaraz zlecą się ziomki, co też zmęczeni po 8 godzinach przed kompem, tyle spraw na głowie, winda sie zepsuła, olaboga. A sygnatura NO EXCUSES xDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 dziekuje Panowie, dobrze sie to czytalo do sniadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Z checia bym zobaczył pewnie robisz wrazenie, bo ostatnio nie robiłeś dobrze że ty robiłeś na tobie bym zrobił A sygnatura NO EXCUSES xDDDDDDDDDDDDDDD bo mnie sprowokowałeś tym zmienianiem hobby i musiałem troche popłakać. haruje i należy mi się trochę szacunku do huya romana że mi sie chce, bo to nie są warunki do naku,rwiania siłki. A TY CO ? nie pijesz, nie palisz, nie narobisz się, spuszczasz się nad dietą i gdzie ta forma ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi