Opublikowano 26 sierpnia 20159 l W piętnaście minut to byś kurde ziemniaki ugotował xDD Krewetki się smaży kilka minut by były sprężyste i zachowały smak oraz właściwości, inaczej robią się gumiate.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Dodaje przyprawy do ryb aha ? W piętnaście minut to byś kurde ziemniaki ugotował xDD Krewetki się smaży kilka minut by były sprężyste i zachowały smak oraz właściwości, inaczej robią się gumiate. Nie lubie smazyc na dużym ogniu , a na małym w pare minut to moge jajko sadzone uzmazyc nie krewetki Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez kanabis
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l przyprawy do ryb. jakie ? jakiś mix z torebki ? jaki ? jaki skład ? krewetki "robaczki" 15 minut ? to w gre wchodzi tylko podduszanie z redukowaniem jakiegoś sosu. inaczej po co ? krewetka ścina się minuta osiem pamiętam że tu chyba też łososia trzaskali 15 minut na patelni. chyba dlatego tak rzadko się tu udzielam.... Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Mamusie niech wam gotuja bo pojecia o tym nie macie w ogole. Ja pyerdole proste sprawy, podstawy wrecz a chcecie kosmicznych porad kulinarnych. Przeciez to fundament pod silke a wy jecie gotowe sciepy w panierce z guwna. No nie sondze ze z tego bedzie co dobrego. A dobre zarlo robi sie w 15 min. Ryz/makaron/ziemniaki, kura/mielone/losos/stek i warzywa. Kazub kopnij sie w dupe. Tez czasu nie mam, ale yebac. Z michy nie rezygnuje.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l wraca kobik, wypalony weteran kulturystyki, który nigdy nie wyglądał. co tak zwarłeś szyki z planami i kotlecikami ? szykuje się nowa sweet focia w majtasach ?
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Dokładnie (pipi)cie o towarze a nikt nie miał igły w (pipi)e . NO ELO!
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Jeden wrzucił zdjęcie z syfikowym kotletem, a ten nas wrzuca wszystkich do jednego worka. Ok.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Hehe. Dobre prowo jest zawsze dobre. Kazik, cisniesz. Forma w majtach za dwa lata minimum.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l przyprawy do ryb. jakie ? jakiś mix z torebki ? jaki ? jaki skład ? krewetki "robaczki" 15 minut ? to w gre wchodzi tylko podduszanie z redukowaniem jakiegoś sosu. inaczej po co ? krewetka ścina się minuta osiem Nie wiem ile sie scina krewetka w konstancinie i mam na to wyje.bane ja smaze na malutkim ogniu 10 max 15 minut i mam w (pipi)e twoje minuta osiem skoro mi takie krewetki smakują. Co ty jakis poje.bany jestes, mam ci teraz leciec czytac po kolei skład przyprawy z torebki do ryb i owoców morza? Weź sie odpier.dol bo stękasz jak wujaszek ostatnio. jak zwykle w zime się odbuduje. już miałem ruszać na siłkę w tym tygodniu.....ale mi się ku,rwa nie chce. nie chce mi sie michy szykować Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l żre wszystko, pije słopdkie napoje, w to lato poleciało 14 kilo. witness me Dawaj foto,musisz być docięty do kości.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dieta cud i jeszcze mu sie nie chce. Koks to przeszlosc. Kazub na nowo definiuje za(pipi)istosc kulturystyki.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe po co skoro nawet na masie bez diety wyglądam lepiej niż ty na redukcji ? sezon mam w robocie, wykańczalnia ludzi synqu. musiałbym poświęcić wszystko, żeby wyrobić z siłką - czasowo, energetycznie, wszystko. kiedyś tak zrobiłem ale po 2óch miesiącach miałem dość, wypompowany do zera zaraz zlecą się ziomki, co też zmęczeni po 8 godzinach przed kompem, tyle spraw na głowie, winda sie zepsuła, olaboga. 14 kilo w 3 miesiące. Nie smiej sie liti, może ma raka. pulpety w szoku. da sie Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Kazubiasty ma rację, 14 kg w 3 miechy to wyczyn spokojnie do wyżarcia.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe po co skoro nawet na masie bez diety wyglądam lepiej niż ty na redukcji ? Nie wiem nie widziałem cie na masie. Z checia bym zobaczył pewnie robisz wrazenie, bo ostatnio nie robiłeś. No ale powodzenia. Może zmien hobby na bierki, albo gry planszowe sezon mam w robocie, wykańczalnia ludzi synqu. musiałbym poświęcić wszystko, żeby wyrobić z siłką - czasowo, energetycznie, wszystko. kiedyś tak zrobiłem ale po 2óch miesiącach miałem dość, wypompowany do zera zaraz zlecą się ziomki, co też zmęczeni po 8 godzinach przed kompem, tyle spraw na głowie, winda sie zepsuła, olaboga. A sygnatura NO EXCUSES xDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Z checia bym zobaczył pewnie robisz wrazenie, bo ostatnio nie robiłeś dobrze że ty robiłeś na tobie bym zrobił A sygnatura NO EXCUSES xDDDDDDDDDDDDDDD bo mnie sprowokowałeś tym zmienianiem hobby i musiałem troche popłakać. haruje i należy mi się trochę szacunku do huya romana że mi sie chce, bo to nie są warunki do naku,rwiania siłki. A TY CO ? nie pijesz, nie palisz, nie narobisz się, spuszczasz się nad dietą i gdzie ta forma ?