kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Pokaz aktualne foto to porównamy te nasze formy Nie rozumiem, u mnie jest ciągły progres z formą, od 2 lat cwicze regularnie bo przestałem pić, co roku wygląda to lepiej i lepiej a u ciebie tylko słychac jęczenie że masz spadki. Spokojnie mi sie nie spieszy Kazubek, lepiej wez sie za cwiczenia bo za nastepny rok jak nic nie bedziesz robic zjem cie bez popity Aha co do prowokowania, stary to ty prowokujesz, spójrz na swoje ostatnie posty w tym dziale, czepiasz sie do kazdego po kolei na siłe. Tez mógłbym ponarzekac ze zamiast chlać mogłem cwiczyc 5 lat jak ty. Ale nie o to w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Pokaz aktualne foto to porównamy te nasze formy kozak w necie ? było zdjąć koszulke jak byliśmy na plaży i miałbyś porównanie, bez śmiesznego kadrowania na osobnych fociach..... .......albo WYROBIĆ SIĘ NA AUTOBUS, wtedy było mnie trochę więcej. wciąż nie życiowa forma, but still. od 2 lat cwicze regularnie bo przestałem pić, co roku wygląda to lepiej i lepiej a u ciebie tylko słychac jęczenie że masz spadki. Spokojnie mi sie nie spieszy Kazubek, lepiej wez sie za cwiczenia bo za nastepny rok jak nic nie bedziesz robic zjem cie bez popity ^_^ przy twoim tempie. no okej. 3 miechy odkucia mi wystarczą, żeby odsadzić cię na kolejne 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 ty prowokujesz, spójrz na swoje ostatnie posty w tym dziale, czepiasz sie do kazdego po kolei na siłe no co ? wylewam życiowe frustracje w internecie. problem ? Tez mógłbym ponarzekac ze zamiast chlać mogłem cwiczyc 5 lat jak ty. Ale nie o to w tym chodzi. u ciebie to chyba styknie tego narzekania na WYEBANIE SIĘ W ALKO JAK JAKIŚ PATUS też mógłbym ponarzekać na chorobę, gdzie z 90 spadłem do 68 i wyglądałem jak trup, nie ćwicząc NIC przez dwa i pół roku. przypominasz sobie, kiedy ostatnio tak narzekałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 A daj ci boże Prosze naprawde przestan sie zachowywac jak dzieciak kazub. Ogólnie z twoich opowiadan wynika ze jestes 6 stopniem super sajana ale okej. I po co te uszczypliwosci? Nie umiesz ze mna rozmawiac normalnie? Ja do ciebie gadam jak człowiek a ty sie pienisz jak piwo z majonezem u Yana. Przeciez wiem ze masz predyspozycje do bycia niedzwiedziem, ale to ze mogłem cie zobaczyc rok temu jest płytkie, równie dobrze moge ci powiedziec ze było mnie zobaczyc 3 lata temu pod kroplówami jak wygladałem a jak wygladam teraz. To jest po prostu głupie. Nie dałeś oprócz jednej foty nic a pienisz sie najbardziej ze wszystkich spartakusów. Nie kazdy był na zlocie i nie każdy wie jak wygladasz. Mam nadzieje ze wrzucisz foto za te 3 miesiace , chciałbym zobaczyc jak mnie odsadzasz na 5 lat Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Mam nadzieje ze wrzucisz foto za te 3 miesiace , chciałbym zobaczyc jak mnie odsadzasz na 5 lat Powodzenia okej zrobimy sobie foto na zlotku winter edition. może tak być ? a jak odjedzie ci autobus/pociąg/drezyna/odrzutowiec to zrobie sobie sam. bez perspektywy na najbardziej wydajną partię.... Edytowane 28 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Niestety na winter edition nie obiecuje ze bede. No ale skoro jestes tak zaradny ze mozesz sobie zrobic tez sam to czekam z niecierpliwoscią. Tylko potem nie pień sie jak nie dasz i ci przypomne o tej focie w grudniu. Mam nadzieje ze wrzucisz foto za te 3 miesiace , chciałbym zobaczyc jak mnie odsadzasz na 5 lat Powodzenia bez perspektywy na najbardziej wydajną partię.... Ah musiałeś, nie byłbys sobą co brodaty drwalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 dobsz. ale jakbyś był to cała przyjemność po mojej stronie, porównanie to zawsze porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Bardzo obiektywne goscia 186cm do 178cm. A bede mógł stac na taborecie? Może zaprosimy litwina, zrobimy takie schodki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) 186cm do 178cm 187 A bede mógł stac na taborecie? tak wezme pilarke w razie czego żeby wasza konusowatość nie przedobrzyła Edytowane 28 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Spokojnie, przeciez cie kur.wa nie ocyganie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Nie czytalem bom nayebany, ktos skroci? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 To jak formę robisz do chvja? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Az tak wierzysz internetom? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Wybacz, już nie będę Twoich postów na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 W końcu jakiś dobry fajt. Spartakus wraca do formy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Etam co najwyzej stykanie sie koncowkami, tymi e-koncowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Wczoraj grzeszyłem i walnąłem 4 piwa, 2 garści chipsów, białą kiełbasę, karkówkę i chleb w ilościach hurtowych. W nocy potworna zgaga a dzisiaj źle się czułem - jak trochę jeszcze się wkręcę to znowu odstawię alko do zera na dłuższy czas. To powinno pomóc w robieniu formy bo w tygodniu nic a na weekend i 10 mogę wlać jak jest wyjście Z domu. Nic z tego dobrego nie ma. Dziękuję. Ale dzisiaj już bez grzechów i grill był ale bez piwa i dało radę. Spoko. Może coś ze mnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Właśnie zaczyna mnie "prowadzić" pewien kulturysta , co było pewne jadałem za mało tłuszczu i mam dorzucić sporo tłuszczy zwierzęcych... No to zacznie się zajadanie tłustymi kiełbachami i masłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 A co wcinasz w wieczory? Juz kolo godz. 18-20 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Makaron durum+ kura a potem 22-23 jakoś półtłusty twaróg . Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Czyli w normie. Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Jutro zobaczymy czy wszystko w normie dieta idzie do kosza i na nowo od prosa wejdzie do działania. Liczę że teraz będzie petarda i masa pójdzie konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 No to sie od razu podziel info Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Trochę zmian w diecie jest szczególnie jeśli chodzi o tłuszcze które koniecznie musiałem podbić . Plan jest taki abym przez wrzesień starał się jak najbardziej rozkręcić metabolizm(6xaero w tygodniu) po to by od października wejść na towar . Będzie ciężko ale nie dyskutuje bo wiedzę ma nieporównywalnie większą. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 A kto Cie prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi