Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie mialem przypadku ale wszystko przede mna pewnie.

Btw. Nie kupujcie tego guwna z biedry, te gotowe niby wolowe burgery. Lepiej kupic mieolne z szynki za 8zeta, wrzucic jaja, troche bulki tartej, przyprawy i 100 lepsze niz to guwno.

Opublikowano (edytowane)

Dlatego czlowiek nie rosnie :(

Najlepiej bylo zyc za czasow rodzicow gdzie wszystko bylo normalne a nie polaczkowe walenie nas w dupe za nie mala kase.

Trza kupic znowu MUTANT MASS dwa wory po 7kg.

Edytowane przez KoBik
  • Plusik 1
Opublikowano

Dlatego czlowiek nie rosnie :(

Najlepiej bylo zyc za czasow rodzicow gdzie wszystko bylo normalne a nie polaczkowe walenie nas w dupe za nie mala kase.

Trza kupic znowu MUTANT MASS dwa wory po 7kg.

Kiedyś za komuny też walili,matka pracowała w handlu to mówi ze kurczaki w wodzie moczyli by były cięższe,fakt faktem tak mnie wody wejdzie niż igłami w mięso.

Opublikowano

Jakieś rady jak sobie dietę ustawić, albo chociaż podpowiedzi gdzie szukać w necie?

Jakieś rady jak sobie dietę ustawić, albo chociaż podpowiedzi gdzie szukać w necie?

Opublikowano

Polecam w necie filmik typa, który żarł non stop mięso i szejki proteinowe. Przedstawiona jest na nim operacja, jak rozcinają mu kichy i wyciągają robactwo, które się w nim zalęgło. Nie mogę teraz go znaleźć, nie pamiętam, gdzie go widziałem.

Opublikowano

Bezsenność , ciągłe zmęczenie i niechęć do wszystkiego(nie chce mi się ogrywać mgs 5 :( ) może być spowodowane zakwaszeniem? Właśnie dorzuciłem trochę jedzenia do diety a warzyw za bardzo nie jadam.

Dobry odblok miałeś po cyklu? XD

Opublikowano

Beka, wyobraziłem sobie takiego doyebanego s(pipi)iela jak szarku, który siedzi w takim za małym foteliku dziecięcym, mama mu podaje brokuła na widelcu, a on wybrzydza i kręci głową, że nie chce warzywek.

Opublikowano

Czemu cytryna i wrzątek?Ja zawsze słyszałem ze wyciśnięta do letniej wody.A to co pisze szarku to może być zakwaszenie,typowa dieta kulturystyczna temu sprzyja,szarku dołóż owoców ciemnych,1 worek warzywek po grecku z biedry i powinno by lepiej.