Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

To samo miał Głuchowski,jak próbował się przygotowac ,momentalnie się zakwaszał,tylko że jemu wyszedł tasiemiec bo za dużo dziczyzny wciągał ;)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 402,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Ile jecie jajek tygodniowo? Ja tak średnio 35-40 i zastanawiam się, czy to nie za dużo. Niby jem też sporo tłuszczów roślinnych, ale ciekaw jestem jak u Was jest.

Opublikowano

Bezsenność , ciągłe zmęczenie i niechęć do wszystkiego(nie chce mi się ogrywać mgs 5 :( ) może być spowodowane zakwaszeniem? Właśnie dorzuciłem trochę jedzenia do diety a warzyw za bardzo nie jadam.

musisz wrocic do sterydow, bo bedziesz sie czul coraz gorzej :lapka:

Poczytaj o uzaleznieniu od koksu, o objawach :)

Opublikowano

Bezsenność , ciągłe zmęczenie i niechęć do wszystkiego(nie chce mi się ogrywać mgs 5 :( ) może być spowodowane zakwaszeniem? Właśnie dorzuciłem trochę jedzenia do diety a warzyw za bardzo nie jadam.

musisz wrocic do sterydow, bo bedziesz sie czul coraz gorzej :lapka:

Poczytaj o uzaleznieniu od koksu, o objawach :)

Albo alkoholizm :/

Opublikowano

Patrząc na twoją range w Kanterze nie biorę twoich wypowiedzi na poważnie Elo.

Ja mam jakas range? Chyba z 5 meczy zagralem turniejowych, to juz sie range dostaje?

Opublikowano

Patrząc na twoją range w Kanterze nie biorę twoich wypowiedzi na poważnie Elo.

Ja mam jakas range? Chyba z 5 meczy zagralem turniejowych, to juz sie range dostaje?

No właśnie twoja ranga jest adekwatna do twoich mięśni BOOOOOM!!!

Opublikowano

pierwszy raz robilem, jutro sie zobaczy czy dobre

mielone z tartym burakiem, cebula i jogurtem naturalnym

29ysdc4.jpg

Opublikowano

fat vs sugar

http://www.dailymotion.com/video/x1amh2t_bbc-horizon-sugar-v-fat-h264-1280x720-aac-rmac_lifestyle

angielski wymagany

ogolnie srednio ogarniety spartakus nic odkrywczego tu nie znajdzie

sam tluszcz czy sam fat nie sa tak niebezpieczne jak ich kombinacja

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Jak się komuś  twaróg znudził, to zrobiłem sobie "pizze" z twarogu.

250g twarogu, wbiłem jedno jajko, dodałem przypraw, piekłem jakies 30 minut w 180 stopniach. Potem dorzucilem troche kurczaka, mozzarelli, pomidora i cebule. Znowu do piekarnika na chwile, wyszlo spoko.

2v3iqua.jpg

Opublikowano

Robiłem kiedyś . Nie kazdemu przypadnie do gustu. Ale fakt, jakbym sam jej nie zrobił i powiedziałby mi ktos ze to z twarogu to bym nie uwierzył. Ale np moja dziewczyna bardzo lubi.

Opublikowano

Tez sie wlasnie zdziwilem jak smak zmienia. Dla mnie spoko odmiana.

Opublikowano

W biedrze też jest 400 gram pełnoziarnista, z kawałkami kurczaka za 9 zeta.

Opublikowano

Musze spróbować tej twarogowej pizzy. Ogólnie twaróg to zawsze dla mnie opcja awaryjna jak nie mam uszykowanego żarcia, ale smakowo to jest dla mnie tragedia, wiadomo, kombinuje, a to jakiś dżem a to coś, ale i tak dziadostwa nie cierpie;f.

Opublikowano

Ja tylko z dodatkiem cukru, mleka i szczypiorkiem na kanapce. No ale teraz scialem wegle, wiec musialem czegos innego sprobowac. Mi podeszło. Widzialem ze tez otrebow dodaja do "ciasta'

Opublikowano

W biedrze też jest 400 gram pełnoziarnista, z kawałkami kurczaka za 9 zeta.

Niby tak, ale ten kurczak to zżynki z kurczaka, a nie pierś.