Opublikowano 7 września 20159 l Ale czy mi sie cos myli czy nie jest tak ze maka pszenna jest fe przez wysokie ig?
Opublikowano 7 września 20159 l Ale czy mi sie cos myli czy nie jest tak ze maka pszenna jest fe przez wysokie ig? to zależy dla ciebie jest fe dla mnie nie, bo mam dobrą genetykę CZAISZ TYPIE CZY CI PIĘŚCIAMI WYTŁUMACZYĆ ?
Opublikowano 7 września 20159 l pełno jest zalanych roboli zapyerdalaczy wyglądających jak goowno. też mógłbyś być jednym z nich. biznesy i siedzenie na pupce 3/4 dnia TO DLA CIEBIE JEDYNA SZANSA
Opublikowano 9 września 20159 l à propos odchudzania kto nei zna faxceta to polecam jego pozostałe filmiki.
Opublikowano 9 września 20159 l Jedno nie ale co kilka dni już tak odstawiam, może jedno na weekend. Do tego co dzień wchodziła butla 2l coli (na szczęście zero cukru) też odstawiam. Tylko kawy nie odstawiam, kilka na dzień wpada. Ale kawa jest ok, prozdrowotna
Opublikowano 9 września 20159 l No niestety. Na samej wodzie nie wydolę a soków czy innych napojów nie piję