Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Tylko to mleko z biedry nie jest niestety w kazdym sklepie. Daj je tylko jak jest jakas oferta w gazetce.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Po co dajesz kotu krowie mleko?  :dafuq:

Opublikowano

bo od twojej starej sie skończyło

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ja daję psu mleko, bo lubi, zamknij mordę trawo.

Opublikowano

Ja daję psu mleko, bo lubi, zamknij mordę trawo.

jezu, ale pękniecie po jednym poscie :banderas:

Opublikowano

To jest kot, który jest głupi. Niezdrowe dla kota jest podawanie mu krowiego.

Opublikowano

W bajkach wszystkie koty piją mleko bluber

Opublikowano

doiliście ku.rwa w ogóle krowę kiedyś? ja doiłem. Raz za cyca tak cyk cyk 

Opublikowano

Trec Hard Mass+mleko 2%... bąki takie, jakby jelita od środka gniły i fermentowały.

Opublikowano

Lactofree troszke drozsze, ale ogolnie polecam. Sam bym nie kupywal, ale kot innego nie moze wiec :notbad:

No a nie jest tak, że zwierzątkom się powinno dawać na początku mleko, a potem to już nie ?

Btw. w Tesco od 1.10 masło bez laktozy w promocji. Kupię z ciekawości.

Opublikowano

Moj kot wody nawet nie tknie. Lactofree to wciaga miche na dzien i czuje sie okej. Czasem ja w jajo zrobie i dolewam wody ale juz problem sie robi od razu.

Opublikowano

Bajka wyznacznik prawd życiowych ;)

;)

gdybym miał kota, piłby cole zero

Opublikowano

Trec Hard Mass+mleko 2%... bąki takie, jakby jelita od środka gniły i fermentowały.

Bo pewnie tak się dzieje.w teorii bąki powinny by bardzo rzadko spotykane i bez wonne,smród świadczy o udziale bakterii gnilnych.