Opublikowano 28 września 20159 l Tylko to mleko z biedry nie jest niestety w kazdym sklepie. Daj je tylko jak jest jakas oferta w gazetce.
Opublikowano 28 września 20159 l W lidlu też jest Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 września 20159 l Lactofree troszke drozsze, ale ogolnie polecam. Sam bym nie kupywal, ale kot innego nie moze wiec
Opublikowano 29 września 20159 l bo od twojej starej sie skończyło Edytowane 29 września 20159 l przez maciucha
Opublikowano 29 września 20159 l Ja daję psu mleko, bo lubi, zamknij mordę trawo. jezu, ale pękniecie po jednym poscie
Opublikowano 29 września 20159 l To jest kot, który jest głupi. Niezdrowe dla kota jest podawanie mu krowiego.
Opublikowano 29 września 20159 l Zwyklego owszem. Bez laktozy ktorej nie toleruje nie ma przeciwskazan.
Opublikowano 29 września 20159 l A co pije krowa? ..... Wodę!! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 września 20159 l doiliście ku.rwa w ogóle krowę kiedyś? ja doiłem. Raz za cyca tak cyk cyk
Opublikowano 29 września 20159 l Trec Hard Mass+mleko 2%... bąki takie, jakby jelita od środka gniły i fermentowały.
Opublikowano 29 września 20159 l Lactofree troszke drozsze, ale ogolnie polecam. Sam bym nie kupywal, ale kot innego nie moze wiec No a nie jest tak, że zwierzątkom się powinno dawać na początku mleko, a potem to już nie ? Btw. w Tesco od 1.10 masło bez laktozy w promocji. Kupię z ciekawości.
Opublikowano 29 września 20159 l Moj kot wody nawet nie tknie. Lactofree to wciaga miche na dzien i czuje sie okej. Czasem ja w jajo zrobie i dolewam wody ale juz problem sie robi od razu.
Opublikowano 30 września 20159 l Trec Hard Mass+mleko 2%... bąki takie, jakby jelita od środka gniły i fermentowały. Bo pewnie tak się dzieje.w teorii bąki powinny by bardzo rzadko spotykane i bez wonne,smród świadczy o udziale bakterii gnilnych.