Opublikowano 30 września 20159 l wtedy warto doprawic diabelstwo grochówką i zrobic tournee komunikacja miejską
Opublikowano 30 września 20159 l Co nie? Jeszcze byłoby Bąkostop Ekstra, Bąkostop Noc i Bąkostop Junior, do stosowania już od pierwszego roku życia.
Opublikowano 30 września 20159 l Nie ma nic przyjemniejszego niż pustka w brzuchu po porannej serii bąków. Najlepiej takich, które są tak intensywne, że sprawiają ból przy wylocie.
Opublikowano 30 września 20159 l najlepsze to takie po których rozglądasz się po pokoju za przedziurawionym dmuchanym materacem
Opublikowano 15 października 20159 l Zrobiłem sobie dziś naleśniki pełnoziarniste: 250ml mleka 250g mąki 2 jajca 1,5 miarki odżywki białkowej szczypta soli łyżeczka brązowego cukru Generalnie wyszły dobre, ale pękały przy przewracaniu. Czego mogłem dać za dużo, albo za mało?
Opublikowano 15 października 20159 l Może za długo smażone, nie wiem. Z drugiej strony, jak się dobrze nie wysmażą, to w środku będą surowe i będzie rewolucja w żołądku.
Opublikowano 15 października 20159 l No może różnie z tym być, ale z tego co ja robię naleśniki i jak pękają to te mocno suche, więc albo dajesz za mało mleka/wody, albo za długo smażysz i się suche robią. Ewentualnie jeśli piszesz, że jak za krótko je smażysz i są surowe w środku to wydaje mi się, że po prostu je robisz zbyt grube
Opublikowano 15 października 20159 l A to możliwe, bo dość grube zrobiłem. Chociaż z drugiej strony, dałem też kapkę oleju.
Opublikowano 15 października 20159 l Bo ogólnie jak się naleśniki robi to się wylewa chochelkę ciasta na patelenkę i robiąc okrężne ruchy nią rozprowadzasz po niej ciasto, a nie, że wylewasz ciasto i ono samo się rozpływa po całej patelni. Z tym, że ja jeszcze nie robiłem naleśników z mąki razowej i odżywki białkowej, a może je się powinno grubsze robić. Nie wiem, ale się hehe dowiem, bo po owsiance mam przeokrutne gazy i będę szukał dla niej alternatywy i być może padnie na naleśniki.
Opublikowano 15 października 20159 l Ja po plackach napier.dalam takie ze az sie sam siebie wstydze. Aromat tez mocniejszy , bardziej gryzący
Opublikowano 15 października 20159 l Dziadek ze strony matki zmarł na raka jelit, babcia ze strony ojca ma to samo, ale dzielnie sobie radzi... No wypadałoby sie przebadać
Opublikowano 15 października 20159 l Dobre podejście - tylko nie zapomnij w realu pójść do znachora żeby później nie pluć sobie w brodę. O zdrowie dbać należy a profilaktyczne badania są ok!