Opublikowano 18 października 20159 l Zaraz śniadanie. Ciekawe czy ci wielcy panowie jedzą całą paczkę na śniadanie? W biedronce można kupić.
Opublikowano 18 października 20159 l Zaraz śniadanie. Ciekawe czy ci wielcy panowie jedzą całą paczkę na śniadanie? W biedronce można kupić. ja jem dziennie 200g owsa. Ile taka paczuszka kur.de nie widziałem tego u siebie
Opublikowano 18 października 20159 l nie wychodzi duzo taniej niz ta paczka 500g. jak byla ostatnio promocja w biedrze 1.50 pln za 500g to kupilem spory zapas
Opublikowano 18 października 20159 l O (pipi)a , ja jadłem po 150g owsianych , 6 jaj , 20g wpc i męczyłem się z tym. 200g by mnie zabiło
Opublikowano 18 października 20159 l 100g w plackach, 100g w owsiance i nie wchodzi tak zle. Wczesniej robiłem placki ze 150g to sie meczyłem.
Opublikowano 18 października 20159 l wchodze na cdl, niby kiefer sie wypar tego ale dobrze mi na ty, trzymam dibry bf, sila jest, waga tez jakos rusza a jeszcze mige sobie bezkarnie zelki opyerdolic :F
Opublikowano 18 października 20159 l Ja blenduję płatki i pije w czasie robienia jaj.Jak płatki nasiąkną porządnie wodą to dość długo z nimi walczę.
Opublikowano 18 października 20159 l Tylko niby jak nasiąkną to puszczają więcej skrobi,jak są mniej namoczone mają mniejszy ładunek energetyczny,tzn. słabiej wchłanialny.
Opublikowano 19 października 20159 l http://www.facetemjestem.pl/mleko-budowanie-masy-miesniowej/ To jak niby jest z tym mlekiem?
Opublikowano 19 października 20159 l Dobre pasteryzowane by zrobić kefir,tak to dla mnie nie warte uwagi.
Opublikowano 22 października 20159 l Kupiłem w hurtowni dzis 60 jajek za 16zł i koszyczek kiwi za 2, 80. Czaicie typy.
Opublikowano 22 października 20159 l Kupiłem w hurtowni dzis 60 jajek za 16zł i koszyczek kiwi za 2, 80. Czaicie typy. Nie wiedziałem, że hurtownie zajmują się sprzedażą pojedynczych koszyczków kiwi, tylko od razu zaopatrzeniem całej furgonetki dla spożywczaka. Najtańszy koszyk 1kg kiwi w lewiatanie widziałem za 3,99 zł, też chcę taką hurtownię mieć w pobliżu Edytowane 22 października 20159 l przez _Red_
Opublikowano 22 października 20159 l Kiwi na propsie , swędzenie języka i te sprawy.Chyba Ci się kiwi z beta alanina poyebalo :-D
Opublikowano 22 października 20159 l Mnie swedzi. W sumie zspomnialem nawet o kiwi ale fakt, alaniny tam chyba 2kg na 100g
Opublikowano 22 października 20159 l Kupiłem w hurtowni dzis 60 jajek za 16zł i koszyczek kiwi za 2, 80. Czaicie typy. Nie wiedziałem, że hurtownie zajmują się sprzedażą pojedynczych koszyczków kiwi, tylko od razu zaopatrzeniem całej furgonetki dla spożywczaka. Najtańszy koszyk 1kg kiwi w lewiatanie widziałem za 3,99 zł, też chcę taką hurtownię mieć w pobliżu pewnie ze sie zajmuja. Mozesz nawet kawe kupic pojedyncza. W roznej masci packach sa przewaznie tylko napoje, czy slodycze. No i jajek tez tzreba minimum 30 wziac. Ziemniakow tez chyba 15 kg minimum ale takie kiwi , banany czy brzoskwinie normalnie w koszyczkach. To jest troche zboku miasta , malo osob o tym wie bo przewaznie zaopatruja sie tam warzywniaki nieduze albo kebaby i inne z zarciem elementy. Ale mozna sobie przyjsc jak ja, toc mnie nie wygonia co nie