kanabis 22 445 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Dawid byles takim młodym sympatycznym człowiekiem a ostatnio jestes MEGAZŁOŚLIWY. Coś sie stało powaznego? Komputer sie wiesza, chcesz o tym pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 nie wiem czemu uwazasz, ze to bylo zlosliwe Kazyb tlumaczyl mi 2h na wgw, ze te 4 ciosy maja wariacje i razem jest 8 ciosow i ledwo sie w tym idzie polapac, takie jest skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Dla niego Mario na gameboyu było zbyt skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 nie wiem czemu uwazasz, ze to bylo zlosliwe Kazyb tlumaczyl mi 2h na wgw, ze te 4 ciosy maja wariacje i razem jest 8 ciosow i ledwo sie w tym idzie polapac, takie jest skomplikowane. Nie no odnosiłem sie do machania ciężarkami, o tym o bloodborne to sie zgadzam. Gra jest swietna ale system walki to nie jest jakis skomplikowany. Bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Drogie koksy. Jako, że z moja pracą to niezla prze(pipi)ka z jedzeniem, chce sobie cos przygotowywac wczesniej. SZYBKO! Co za urzadzenie jest w tym filmiku, ze wrzuce zamrozonego kurczaka, sos i mam gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Wpisalem nazwe napisana na urzadzeniu (crock pot) w google i znalazlo mi "wolnowar". To sluzy do duszenia potraw jak na wolnym ogniu. Ponoc srednio sie nadaje do mrozonego miesa, a raczej do sosow, gulaszy i zup Edytowane 31 października 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Na szybko to do Maca. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Zrobienie piersi, ugotowanie warzyw ibryżu to maks. pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 I wszystko mozna zrobic jednoczesnie majac parowar. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 ibryż sie wolno gotuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 15 min cały posiłek na 3 porcje można zrobić. Ale jak się chce na skróty to i po sterydy się sięga. Michu ogarnij dupe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 I wszystko mozna zrobic jednoczesnie majac parowar. A no to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 To dawaj co robisz 15 min. Moze uda mi sie powtorzyc. Moge ogarnac, ale to jest kolejne 30min ktore musze stac nad garami. Czasem nie ma mnie w domu 3 dni i zabralbym ze soba wiecej, szybko zrobionego kuraka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Wrzucasz kure, warzywa i ryz do parowaru, nastawiasz na odpowiedni czas i sie robi. Zamiast kury moze byc ryba albo jakies pulpety. Stac nad tym nie musisz, zmywania mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Masz w biedronie na gotowo śniadanie - bagietka, szynka biała gotowana, pomidor i serek wiejski ziarnisty. Na obiad ryż Basmati + kurczaki polędwiczki panierowane (lepsze normalne mięso ale kolega chce szybko) + pomidory. W puszce lubię na gotowo łosoś w sosie pomidorowym, wciągam dwie i jest gitara. Poza tym ładuje na okrągło placki owsiane. Przepisów od groma na necie. W mojej wersji jest sporo cukru więc przepis przemilczę. Wszystkiego długo się nie robi ale przy dobrej wyprawie do 15 minut możesz zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Gar ryż, w tym czasie patelnia kura i warzywa. Ryż wsypujesz do patelni i wszystko mieszasz. Wszystko. Sam tak robie pojemniki do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Suche jak cholera. Wolę tam pół sosu słodko kwaśnego wlać z biedry. Jak koledzy walą ryż i kurę na sucho z warzywami z patelni to szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Zapomniałem dodać, że warzywa to papryka,fasola czerwona i pomidory. Wszystko pływa w sosie z warzyw. Inaczej na sucho nie tknę bo się zatkam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Ok ok, ale te kurczaki panierowane to raz, że tłuszcze trans, dwa, że kaloryczne. Sos ze słoika to samo, mnóstwo cukru. Bagietkę też sobie możemy darować, bo to białe pieczywo. 15 minut to mało czasu, ale możesz zrobić pastę jajeczną i dodać tuńczyka. Generalnie, na przygotowanie posiłków do pracy poświęć chwile dłużej, ale możesz je zrobić na 2-3 dni, nie musisz gotować codziennie. Generalnie, Twoim celem jest zrzucenie kilku kg, czy przytycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Przywalenie masy, wiadomka Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Co Ty znowu pyerdolisz? Jakie tłuszcze? na czym chcesz budować mięśnie? jakie trans? kaloryczne? no (pipi)a po to się napyerdala na siłce, żeby było miejsce na kalorie do budowy mięśnia a nie witek z patyków. Sos ze słoika owszem - choć sam dodaję do zagęszczenia, żeby nie było suche żarcie - i taki słoiczek mam na 4 razy bo wlewam 1/4 słoika - TYLKO. Nie (pipi)a cały, i nie codziennie. I żeby zdechnąć przez taki słoik to musiałbyś żreć go codziennie po 4 razy. Używać z głową a nie katować się super dietą z dupy a później psycha zyebana bo czekoladki nie można zjeść bo kalorie.. zjesz, nic Ci nie będzie a poprawa humoru 100% w górę. Pieczywo to samo, nic w nim złego, no chyba, że jesz rano, w robocie i na prawilną kolację o 20:00 dzień w dzień. Edytowane 31 października 2015 przez KoBik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Kura do gara , ryż do gara , dokroić warzywa i proszę bardzo żarcie na cały dzień w robocie. No chyba że smakosz jakiś no ale wtedy polecam zmienić sport bo tu smakosze odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 No to polecam w takim razie wpierr.dalać kurczaka w panierce z Biedry codziennie, chętnie zobaczę jak będziesz wyglądał po takiej diecie. Wiadomo, że kaloryczność jest ważna, ale mnie nie satysfakcjonuje zatłuszczona sylwetka. Z resztą, sport ode mnie wymaga nawet, żebym nie był zalany, bo będę ociężały na boisku. Wiem, że łyżka takiego sosu to nie tragedia, ale pół słoika na porcję już tak. Białe pieczywo to ch.uj, insulina skacze, znikoma energia i wzdęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Lel. Pomidory z puszki plus zioła, pieprz, czosnek, a nie jakieś gotowe sosy ze słoika. No proszę was, czy tu same kulinarne janusze są? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 No lel, pomidory z puszki, prawdziwe kup, obierz ze skóry i pokrój. Amator. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.