_Red_ 12 009 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 No i git, jak Ci to służy i ze zdrowiem ok, to byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Co do witaminek. Taka ciekawostka ze ich nadmiar jest bardziej szkodliwy niz niedobór w wiekszosci przypadków. Ale nie martwcie sie , witaminki w pastylkach maja tak gów.nianą przyswajalnosc ze niew iem ile by trzeba było ich łykac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Wit rozpuszczalne w wodzie są wydalane,te w tłuszczach są magazynowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Bez jaj. Wit d i kompleks dzienie. W sumie 3 tabsy. Przy robocie 8h fizoa plus 1-1,5h na silce to mnie nie zabije. Fakt Redziu, przy takiej pracy jaka masz to w sumie ciezko zrec wiecej. Ja pochlaniam bo jedynie w weekend mam wolniejszy rytm od roboczych dni wiec dla mnie te ponad 3000kcal to wystarcza poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ja jem codziennie kiwi, dwie marchewki, czosnek i ziarna konopii i styka witamin czy minerąłów najwazniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Pomarańcze , cytryny , kaki rosną 50 metrów od domku <3 coś pięknego , pamiętam jak w Polsce grubo płaciłem za cytryny a tutaj kilkadziesiąt drzewek do dyspozycji . Żadnych tabletek , tylko owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Osoba ćwicząca to prędzej będzie miała braki niż hiperwitaminozę,jak weźmiesz codziennie po 1-2 tabletki to nic się nie stanie,znam gorsze zagrożenia dla zdrowia z diety. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Pomarańcze , cytryny , kaki rosną 50 metrów od domku Zazdro w chu.j. A u nas 5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 2 miesiace pilnowania miski i 8cm w pasie mniej, wycinka max do konca roku a potem MASA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Gratsy, to samo miałem swego czasu (swego, bo teraz już na powrót polubiłem się z pizzą). Dobrze dobrane żarcie, trochę ruchu i da się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 No niestety przez dwa lata z powodow zdrowotnych to chodzilem na silke rekreacyjnie, do tego łykałem leki sterydowe to sie zalałem. Do wakacji jakas forme zrobie Az sie dziwie ze w 2 miechy tak brzuch zlecial, a waga w sumie niewiele spadla. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Sprawdziłem dziś tę pizzę pełnoziarnistą w Biedry, całkiem dobra. Jak za 8 zł to na pewno warto, skład i makro ok. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Poka fote opakowania. Byłem ostatnio i nic podobnego bite widziałem, jutro wypłata to zaszaleje! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Nazywa się Donatello. Google wyszukuje tylko stare opakowanie, a ostatnio zmienili, choć jakoś bardzo się nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Jak ten żółw ninja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Żółwia w składzie nie ma, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Kupiłem te pizze donatello. Nie wiem, albo cos ze mna nie tak albo widze ze jest z mąki pszennej i nie różni sie niczym od innych pizz. Mozecie mi to wyjasnic? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No mąka pszenna pełnoziarnista, co tu wyjaśniać? Dodatkowo w składzie jeszcze jest maka gryczana i semolina chyba. W sumie, lepiej mogli dać żytnią mąkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) No ale skad wiesz ze jest pełnoziarnista nie zwykła? Na opakowaniu jest napisane tylko mąka pszenna. Tak jak na pizzy papa pedro, na ridze i innych syfach. Nie pisze tego zlosliwie chce po prostu wiedziec czy serio jest cos warta bo smakuje naprawde dobrze a wydaje mi sie ze jest tutaj cos troche naciągane. Edytowane 9 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 A mogą pisać, że produkt jest pełnoziarnisty, gdyby w rzeczywistości nie był? Pytam serio, bo sam już teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 nie wiem jak to jest opisane, ale jak "z czymś" a nie "z czegoś", to może być tego i 0.1% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 Na opakowaniu jest pszenna,pełnoziarnista i gryczana.Wiadomo ze pszennej pewnie więcej,bo ciasto ciężko by się robiło,ale patrzcie na makro:100 gram 25 gram węgli i tylko 4 gramy cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) Tak jak pisze kazub, czyli jednak naciągane. To tak jak ta nowa cola ze stevią. Zawartosc stevii 0,1 % reszta cukier xD Tym bardziej ze jesli podaje sie skład w pierwszej kolejnosci musi byc napisane czego jest najwiecej Liti w zwykłych piz.zach tego cukru z prawdziwego zdarzenia jest podobnie, porównywałem. W chlebie białym tez ci nie napisza cukier, co z tego ze to nie cukier soro to wegle proste. Dobra czyli przereklamowane ale przyczitowac mozna bo smaczna bardzo imo. edit: kur.wa piz.zach mi ocenzurowało xD Edytowane 10 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 Poyebani z ta cenzura. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) Okej przyjzalem sie blizej. No niestety moje łakomczuszki, pizza składa sie z mąki pszennej, semolina jest zaraz przed cebulą której jest 2,5% a gryczana jest wymieniona jeszcze dalej , wiec dodane są tylko symbolicznie TYLKO RYŻ I KURCZAK KUR.WY A NIE ZAPIEKANKOW SIE ZACHSIEWA Takze spartakusy moga byc fanami tylko jednego Donatello Edytowane 10 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi