Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

No i git, jak Ci to służy i ze zdrowiem ok, to byle tak dalej :lapka:

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Co do witaminek. Taka ciekawostka ze ich nadmiar jest bardziej szkodliwy niz niedobór w wiekszosci przypadków. 

Ale nie martwcie sie , witaminki w pastylkach maja tak gów.nianą przyswajalnosc ze niew iem ile by trzeba było ich łykac.

Opublikowano

Wit rozpuszczalne w wodzie są wydalane,te w tłuszczach są magazynowane.

Opublikowano

Bez jaj. Wit d i kompleks dzienie. W sumie 3 tabsy. Przy robocie 8h fizoa plus 1-1,5h na silce to mnie nie zabije.

Fakt Redziu, przy takiej pracy jaka masz to w sumie ciezko zrec wiecej. Ja pochlaniam bo jedynie w weekend mam wolniejszy rytm od roboczych dni wiec dla mnie te ponad 3000kcal to wystarcza poki co.

Opublikowano

Ja jem codziennie kiwi, dwie marchewki, czosnek i ziarna konopii i styka witamin czy minerąłów najwazniejszych. 

Opublikowano

Osoba ćwicząca to prędzej będzie miała braki niż hiperwitaminozę,jak weźmiesz codziennie po 1-2 tabletki to nic się nie stanie,znam gorsze zagrożenia dla zdrowia z diety.

Opublikowano

Pomarańcze , cytryny , kaki rosną 50 metrów od domku 

Zazdro w chu.j. A u nas 5 stopni

Opublikowano

2 miesiace pilnowania miski i 8cm w pasie mniej, wycinka max do konca roku a potem MASA.

Opublikowano

Gratsy, to samo miałem swego czasu (swego, bo teraz już na powrót polubiłem się z pizzą). Dobrze dobrane żarcie, trochę ruchu i da się.

Opublikowano

No niestety przez dwa lata z powodow zdrowotnych to chodzilem na silke rekreacyjnie, do tego łykałem leki sterydowe to sie zalałem. Do wakacji jakas forme zrobie :P

Az sie dziwie ze w 2 miechy tak brzuch zlecial, a waga w sumie niewiele spadla.

Opublikowano

Sprawdziłem dziś tę pizzę pełnoziarnistą w Biedry, całkiem dobra. Jak za 8 zł to na pewno warto, skład i makro ok.

Opublikowano

Poka fote opakowania. Byłem ostatnio i nic podobnego bite widziałem, jutro wypłata to zaszaleje!

Opublikowano

Nazywa się Donatello. Google wyszukuje tylko stare opakowanie, a ostatnio zmienili, choć jakoś bardzo się nie różni.

Opublikowano

Kupiłem te pizze donatello. Nie wiem, albo cos ze mna nie tak albo widze ze jest z mąki pszennej i nie różni sie niczym od innych pizz. Mozecie mi to wyjasnic?

Opublikowano

No mąka pszenna pełnoziarnista, co tu wyjaśniać? Dodatkowo w składzie jeszcze jest maka gryczana i semolina chyba.

W sumie, lepiej mogli dać żytnią mąkę.

Opublikowano

No ale skad wiesz ze jest pełnoziarnista nie zwykła? Na opakowaniu jest napisane tylko mąka pszenna. Tak jak na pizzy papa pedro, na ridze i innych syfach.

Nie pisze tego zlosliwie chce po prostu wiedziec czy serio jest cos warta bo smakuje naprawde dobrze a wydaje mi sie ze jest tutaj cos troche naciągane.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

A mogą pisać, że produkt jest pełnoziarnisty, gdyby w rzeczywistości nie był? Pytam serio, bo sam już teraz nie wiem.

Opublikowano

nie wiem jak to jest opisane, ale jak "z czymś" a nie "z czegoś", to może być tego i 0.1%

Opublikowano

Na opakowaniu jest pszenna,pełnoziarnista i gryczana.Wiadomo ze pszennej pewnie więcej,bo ciasto ciężko by się robiło,ale patrzcie na makro:100 gram 25 gram węgli i tylko 4 gramy cukru.

Opublikowano

Tak jak pisze kazub, czyli jednak naciągane. To tak jak ta nowa cola ze stevią. Zawartosc stevii 0,1 % reszta cukier xD

Tym bardziej ze jesli podaje sie skład w pierwszej kolejnosci musi byc napisane czego jest najwiecej

Liti w zwykłych piz.zach tego cukru z prawdziwego zdarzenia jest podobnie, porównywałem. W chlebie białym tez ci nie napisza cukier, co z tego ze to nie cukier soro to wegle proste. 

Dobra czyli przereklamowane ale przyczitowac mozna bo smaczna bardzo imo. 

edit: kur.wa piz.zach mi ocenzurowało xD

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Okej przyjzalem sie blizej. No niestety moje łakomczuszki, pizza składa sie z mąki pszennej, semolina jest zaraz przed cebulą której jest 2,5% a gryczana jest wymieniona jeszcze dalej , wiec dodane są tylko symbolicznie :)

TYLKO RYŻ I KURCZAK KUR.WY A NIE ZAPIEKANKOW SIE ZACHSIEWA

Takze spartakusy moga byc fanami tylko jednego Donatello

85766.gif

Edytowane przez kanabis