Opublikowano 10 listopada 20159 l No ja juz wole idc do mojej pizzeri i oyebac czita na konkret a nie jakied pipidowy, albo skoczyc do Mad Micka.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Stewia to w ogóle jest chui i kutas, kupiłem taką w tabletkach, bo brat polecił, zrobiłem sobie dwa razy herbatę i pić się tego nie da
Opublikowano 10 listopada 20159 l No przewaznie ludzie próbujący substytutu cukru licza ze bedzie on smakował tak jak cukier. WRONG Stevia jest milion razy wartosciowsza niz cukier biały. Z herbata nie próbowałem, ale ogólnie polecam w prochu, tez kupilem w tabletkach i bylo to mocno obes.rane gó.wno a w prochu okej. Fajnie kawa czarna smakuje ze stevią, ma takie inny smak Chcecie najlepszy na swiecie substytut cukru. No nie wiem nie kazdegoz was lubie ale jednak sie podziele ta tajemną wiedza bo bardzo lubie sie mądrzyć. Uwaga uwaga, juz mówie. MIÓD KUR.WA
Opublikowano 10 listopada 20159 l Albo w ogole tego gonwa nie brac. I tak cukier jest we wszystkim, prawie. Tak jak sol. Ale Kabizariusz m racje. Miod i huy. Edytowane 10 listopada 20159 l przez KoBik
Opublikowano 10 listopada 20159 l No ja nie uzywam stewii, raz an milion lat zrobie kawe z nia, a tak to tylko czarna gorzka. I moim zdaniem taka powinna byc kawa. Słodka to jakis wymysł dla kobiet. Ewentualnie stewii dodam jak robie sernik pakerski. Ale miodkiem nie pogardze. Miodek za(pipi)i.sty. Płynne złoto. Edytowane 10 listopada 20159 l przez kanabis
Opublikowano 10 listopada 20159 l No ja akurat piję damkę. Dwie łyżeczki cukru plus pół kubka mleka, na wiosnę będę próbował odstawić do zera, bo teraz zima i trzeba się jakoś rozgrzewać w pracy
Opublikowano 10 listopada 20159 l Fuuuuuuuj Tez kiedys pilem. To jest wlasnie fajne z kawa. Jak pijesz z cukrem to bez jest obrzydliwa. jak sie przestawisz na czarna i potem probujesz z cukrem to ta jest obrzydliwa Ja pije teraz albo zero albo jedna przed treningem kawe. Mialem nawrot nerwicy a kawa za mocno dziala. Wole dobra kofeine ale delikatniej dzialajaca. Dlatego teraz albo yerba albo guarana.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Kawa największe zło tego świata , niedawno popijałem 1 dziennie teraz 4 a i tak mi mało
Opublikowano 10 listopada 20159 l No ja tez musze uwazac z kawa i sie ograniczac. Jedna rano zawsze, potem czasami druga po obiedzie do czegos slodkiego jak pije kawe to tego dnia nie pije energetyka i na odwrot. Zreszta energetyk jest pity tylko dla smaku u mnie jak mam wolne i odpalam jakies multi ma konsoli.
Opublikowano 10 listopada 20159 l No u mnie podobnie , dwie małe łyżeczki byle smaku poczuć. Oczywiście bez mleka , najwyżej słodzik ale też ostatnie wolę bez by coś goryczy czuć.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ja to nie, piłem dwie ale takie siekery z dwóch łyzek czubatych stołowych Musiałem czuć moc i peir.dolniecie hehe Szarku, sterydy, 5 kaw dziennie. Umrzesz młody , ale piekny ! Edytowane 10 listopada 20159 l przez kanabis
Opublikowano 10 listopada 20159 l No ta pizza cudem nie jest, ale dobra, tania, dobre makro i mozarella w składzie. Na szybko zawsze można opitolić. Kawę zawsze piłem rano, ale przestałem, bo.chciało mi się sr.ać i miałem potem problem, żeby zdążyć na autobus, bo zamyślałem się nad życiem na kiblu. Z resztą, i tak mnie nie pobudzała. Najlepiej na mnie działa wypita po jakimś czasie po posiłku. Oczywiście czarna, najlepiej espresso.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Nie krupi, nie ma dobrych makro ma takie same jak inne pizze nie wmawiaj sobie i nie sugeruj sie tabela wartosci bo sugerujac sie nia to i moje ulubione pyzy zmiesem maja dobre makro. Sugeruj sie skladnikami. Jest po prostu smaczna i tyle.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jak na razie ze zdrowiem problemów nie ma a jak będą to dorzucę więcej teścia/deki i będzie ok. Pamiętam jak piłem 1 kawę dziennie tylko przed treningiem , 4 łychy od zupy(+/- 16g wychodziło ) ale jak pjerdolneła to aż genitalia pobudzała.
Opublikowano 10 listopada 20159 l No nie, bo nie jest tak tłusta jak inne pizze, a za 8 zł pizzy z pizzeri nie zjesz.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Mąka biała zawsze umieszczana w tabeli jest jako cukier,bo jest wysoko oczyszczona i szybko się wchłania.Co do stevi to zdrowa,ale ksylitol smakuje jak cukier a też niczego sobie(oprócz ceny),tłucze drożdżaki w jelitach.W ogóle o co te rozwodzenie z tą pizzą?To ma by czit,więc skoro tanio i sporo białka to chyba ok?
Opublikowano 10 listopada 20159 l tam (pipi) rozwodzenie się nad gotową pizzą. Trzymać miche a nie jakieś ciastka z keczapem. Edytowane 10 listopada 20159 l przez KoBik
Opublikowano 10 listopada 20159 l A będe wtedy taki duży i silny jak Ty, tylko, że bez kija w (pipi)e?
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jak czit to tylko tortilla wlasnej roboty <3 Haha propsuje bo sam wlasnie takie do pracy sobie przygotowalem
Opublikowano 10 listopada 20159 l a co za problem kupić/zrobić razowy placek? Zresztą ile taki jeden placek waży, 20g? Edytowane 10 listopada 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 10 listopada 20159 l No moje waza 24 gramy, i maja 12 gram wegli, cukru 0.4, bialka 2.0 i tluszczu 1.7 tak ze dramatu nie ma ;>