Opublikowano 12 listopada 20159 l Ofkoz zakładałem, że każdy normalny je pomidorówkę z makaronem/ryżem, jakby co to nie mam nic do babci kanabica
Opublikowano 12 listopada 20159 l Właśnie ugotowałem 2 litry pomidorowej na włoszczyźnie i kg kury. Porcja to 0,3 kg cyca i ~100 g ryżu. Uwielbiam zupy - kibel po nich to poezja. Na noc poleciał serek wiejski solo więc mówię dobranoc. Na wadze 75,9 kg na wieczór więc trzymam fason. Jak nie spier.dolę na święta akcji z dietą to do marca będzie skóra, trochę mięśni () i kaloryfer bynajmniej na ścianie.
Opublikowano 12 listopada 20159 l No kuhwa dobra pomidorówka babci z ryżem i kurą warta grzechu. Jakbym sam potrafił takie czary wyczyniać pewnie do każdego posiłku bym dawał pomidorówke.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Mi sie wydaje ze szarkowi chodzi o "dobra" pomidorówke. Bo samo zrobic nie jest trudne, pamietam jak kolega, student , mi zrobił pomidorówke. Rosół z vifona, zalany wrzatkiem i polany keczupem. MMMMM PYCHA
Opublikowano 13 listopada 20159 l Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie
Opublikowano 13 listopada 20159 l Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Edytowane 13 listopada 20159 l przez kultywator
Opublikowano 13 listopada 20159 l Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie Zrób sobie w końcu syna.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Chyba te zero kalorii . [*] pamiętam jak dziś ten post , od tamtej pory chowam wszelkie 0kcal pod łóżkiem.
Opublikowano 14 listopada 20159 l dziś miał być off ale postanowiłem przytyrać barki jako, że to oporna partia u mnie. Dzisiejsza szama Truskawki, białko, owsianka i ciniminis i krokiety z mięsem z indyka w sosie pomidorowym. Edytowane 14 listopada 20159 l przez KoBik
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ja dziś kebab u Turka i pizza z biedry Edytowane 14 listopada 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 14 listopada 20159 l ja dzis pizza z biedry, nalesniki u matki To jak panowie , na wiosne pokazujemy bebzony?
Opublikowano 14 listopada 20159 l no i pizza też wpadła ale nie z biedry. Sranie będzie rano na potęgę.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Kobik daj przepis na te krokiety.. dobrze wygladaja :> Edytowane 14 listopada 20159 l przez Banny
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ciasto naleśnikowe: 75g mąki pszennej typ 480 75g mąki pszennej typ 1850 graham drobna 2 jaja 200ml mleka woda Farsz: 250g wołowiny/lub innego cebula sól pieprz natka 75g sosu pomidorowego
Opublikowano 21 listopada 20159 l Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Edytowane 21 listopada 20159 l przez kes
Opublikowano 21 listopada 20159 l Wpis. Ja również robiłem z pół kilo mięsa. Dobry wyszedł, wszedł z kaszą gryczaną jak zły.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Jesli liczysz z jakiejs tabeli mieso surowe to pisz 500g. Jak tabela przewiduje mieso ugotowane/upieczone to wpisz 380. Po obrobce masa miesa maleje z powodu ubytku wody, tluszczu wiec finalnie masz skondensowane bialko w tych 380g.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.