Yakubu 3 047 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 No tak do końca równo pod sufitem to widocznie nie miała Wiktorze Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 No w sumie nie ma. To by sie zgadzało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Ofkoz zakładałem, że każdy normalny je pomidorówkę z makaronem/ryżem, jakby co to nie mam nic do babci kanabica Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Właśnie ugotowałem 2 litry pomidorowej na włoszczyźnie i kg kury. Porcja to 0,3 kg cyca i ~100 g ryżu. Uwielbiam zupy - kibel po nich to poezja. Na noc poleciał serek wiejski solo więc mówię dobranoc. Na wadze 75,9 kg na wieczór więc trzymam fason. Jak nie spier.dolę na święta akcji z dietą to do marca będzie skóra, trochę mięśni () i kaloryfer bynajmniej na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 No kuhwa dobra pomidorówka babci z ryżem i kurą warta grzechu. Jakbym sam potrafił takie czary wyczyniać pewnie do każdego posiłku bym dawał pomidorówke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Mi sie wydaje ze szarkowi chodzi o "dobra" pomidorówke. Bo samo zrobic nie jest trudne, pamietam jak kolega, student , mi zrobił pomidorówke. Rosół z vifona, zalany wrzatkiem i polany keczupem. MMMMM PYCHA Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Edytowane 13 listopada 2015 przez kultywator Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie Zrób sobie w końcu syna. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Chyba te zero kalorii . [*] pamiętam jak dziś ten post , od tamtej pory chowam wszelkie 0kcal pod łóżkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Ta, to ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) dziś miał być off ale postanowiłem przytyrać barki jako, że to oporna partia u mnie. Dzisiejsza szama Truskawki, białko, owsianka i ciniminis i krokiety z mięsem z indyka w sosie pomidorowym. Edytowane 14 listopada 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Ja dziś kebab u Turka i pizza z biedry Edytowane 14 listopada 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 ja dzis pizza z biedry, nalesniki u matki To jak panowie , na wiosne pokazujemy bebzony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Ja moge juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Dawaj, tylko z najnowszym numerem psx extreme, bez kłamstw Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 no i pizza też wpadła ale nie z biedry. Sranie będzie rano na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Kobik daj przepis na te krokiety.. dobrze wygladaja :> Edytowane 14 listopada 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Ciasto naleśnikowe: 75g mąki pszennej typ 480 75g mąki pszennej typ 1850 graham drobna 2 jaja 200ml mleka woda Farsz: 250g wołowiny/lub innego cebula sól pieprz natka 75g sosu pomidorowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Edytowane 21 listopada 2015 przez kes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Wpis. Ja również robiłem z pół kilo mięsa. Dobry wyszedł, wszedł z kaszą gryczaną jak zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Na ogół mięso przed obróbką ma 20 gram białka na 100 gram a po 25. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Jesli liczysz z jakiejs tabeli mieso surowe to pisz 500g. Jak tabela przewiduje mieso ugotowane/upieczone to wpisz 380. Po obrobce masa miesa maleje z powodu ubytku wody, tluszczu wiec finalnie masz skondensowane bialko w tych 380g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.