_Red_ 12 009 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) Po świętach i sylwku przybyło mi stałe 2,5kg. Nie jest to typowa ciąża spożywcza tymczasowa, do pierwszych trzech srań, bo już kilka dni czuje jak mi się pasek od spodni skurczył. Damn it, a myślałem, że się w miarę pilnuje.Znowu trzeba odmawiać sobie dobroci aż do Wielkanocy. Edytowane 6 stycznia 2016 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Jest jeszcze inna opcja, można sobie nie odmawiać, przyjmować dobroć w umiarkowanych ilościach, a do tego zapier.dalać, żeby się nie odłożyło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Jedz co chcesz wyglądaj jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 a ja od świąt schudłem z kolei B| znaczy zrzuciłem tłuszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Bądź jak Grześ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Jest jeszcze inna opcja, można sobie nie odmawiać, przyjmować dobroć w umiarkowanych ilościach, a do tego zapier.dalać, żeby się nie odłożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Dla większości problemem jest to"zapierdalać" Jak znajomemu zrobiłem raz trening,to już więcej nie chciał-zbyt intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Aha bo mistrz Polski leci na kreatynie i cytrulinie jak ty?Zobaczymy jak ty,ze swoim czuciem mięśnia będziesz w wakacje wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Micha i gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Aha bo mistrz Polski leci na kreatynie i cytrulinie jak ty?Zobaczymy jak ty,ze swoim czuciem mięśnia będziesz w wakacje wyglądał. Ale ja nic nie muszę. To ty masz rangę Spartakusa więc wyglądaj jak tak zapyerdalasz. Poza tym co to za problem dla każdego co ma 140cm? Edytowane 7 stycznia 2016 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie rozumiem ostatniego zdania, weź ktoś na polski przetłumacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 kobikowi chodziło o to, że karły łatwiej nabierają wizualnej masy mięsniowej Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 A spoko, dziękuję. Mamy karła w grupowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Aha bo mistrz Polski leci na kreatynie i cytrulinie jak ty?Zobaczymy jak ty,ze swoim czuciem mięśnia będziesz w wakacje wyglądał. Ale ja nic nie muszę. To ty masz rangę Spartakusa więc wyglądaj jak tak zapyerdalasz. Poza tym co to za problem dla każdego co ma 140cm? Rangę sami mi dali,nigdy o nią nie zabiegałem.Ty nic nie musisz?Jaki minimalista,po co w ogóle chodzić na siłkę?A ostatnie zdanie pokazuje jak daleko ci do jakiejkolwiek wiedzy o tym sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 A spoko, dziękuję. Mamy karła w grupowcu? Ponoć litwin musi podkładać taboret żeby zgasić światło w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Aha bo mistrz Polski leci na kreatynie i cytrulinie jak ty?Zobaczymy jak ty,ze swoim czuciem mięśnia będziesz w wakacje wyglądał. Ale ja nic nie muszę. To ty masz rangę Spartakusa więc wyglądaj jak tak zapyerdalasz. Poza tym co to za problem dla każdego co ma 140cm? Rangę sami mi dali,nigdy o nią nie zabiegałem.Ty nic nie musisz?Jaki minimalista,po co w ogóle chodzić na siłkę?A ostatnie zdanie pokazuje jak daleko ci do jakiejkolwiek wiedzy o tym sporcie. No nie muszę wyglądać w wakacje jak gość z okładki bo do niczego mi to nie potrzebne. Chodzę, ćwiczę, trzymam się planu, jem zdrowo i śmieciowo i tyle. Nie muszę spinać się i wysuszać, żeby wyjść na scenę jak ty. Bo nie mam takich planów. Masz wiedzę i spoko, przekuj to na ciało bo na razie to licho skoro tak zapyerdalasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 weź się do roboty, wujaszek, a skończ być atencyjną dzi wką tutaj. pierd.olisz a chu ja robisz. i olej frajerów z tego grupowca, to tutaj frajerzy są i wstyd mięć rangę spartakusa pod profilowym A za co ty masz wogóle to range? Chyba za damski chu.j rozdawali kiedys. nie wiem, nigdy się nie ubiegałem to te śmieszne bazgroły pod zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 kobikowi chodziło o to, że karły łatwiej nabierają wizualnej masy mięsniowej Ja mam 180 cm to jestem wytłumaczony brakiem formy w to lato. Uf. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Jj nie zaczynaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To teoretycznie powinienes wygladac juz jak mistrz Polski przynajmniej. Aha bo mistrz Polski leci na kreatynie i cytrulinie jak ty?Zobaczymy jak ty,ze swoim czuciem mięśnia będziesz w wakacje wyglądał. Ale ja nic nie muszę. To ty masz rangę Spartakusa więc wyglądaj jak tak zapyerdalasz. Poza tym co to za problem dla każdego co ma 140cm? Rangę sami mi dali,nigdy o nią nie zabiegałem.Ty nic nie musisz?Jaki minimalista,po co w ogóle chodzić na siłkę?A ostatnie zdanie pokazuje jak daleko ci do jakiejkolwiek wiedzy o tym sporcie. No nie muszę wyglądać w wakacje jak gość z okładki bo do niczego mi to nie potrzebne. Chodzę, ćwiczę, trzymam się planu, jem zdrowo i śmieciowo i tyle. Nie muszę spinać się i wysuszać, żeby wyjść na scenę jak ty. Bo nie mam takich planów. Masz wiedzę i spoko, przekuj to na ciało bo na razie to licho skoro tak zapyerdalasz. To po tym co ty tutaj dajesz,wnioskuje że tylko chodzisz na siłkę,nie koniecznie na niej ćwicząc. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) A Ty sie motasz ze sztanga z takimi kilogramami i... nic z tego nie wynika. Lizanko po jajkach spoko ale krytyki to juz przyjac nie mozna. Imo szalu nie robisz sylwetkowo wiec co mam pisac ze jedt okejka? No nie jest. Zwlaszcza ze miales przygody z sokiem. To lipnie troszku. Edytowane 7 stycznia 2016 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 lol a skąd ty to możesz wiedzieć Krytykę uzasadnioną przyjmę,ale jeżeli nie rozumiesz że kolesie do 75 kg walą 1 gram testa tygodniowo,do tego hgh i inse a ty mnie do nich porównujesz to coś z tobą nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Litwin ty tyle prohormonów , grzybków tybetanskich i chemii suplementów siłowniowych żarłes ze pewnie sie swiecisz w ciemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie no, mówienie, że Litwin nie wygląda to zwykły ból dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi