II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie no ogolnie ten dzial traktowalbym zupelnie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie no, mówienie, że Litwin nie wygląda to zwykły ból dupy. IMo litwin mocno wyglada. Odniosłem sie tylko do tego ile chemii żarł Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 A ja nie odnosiłem się do Ciebie, spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Polecam ciasto brownie, w składzie 2 puszki fasoli, 4 jajka, 2 banany, słodzone ksylitolem. Wychodzi miękkie i mokre, a zewnątrz chrupiące. Za(pipi)is.ty deser. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie no, mówienie, że Litwin nie wygląda to zwykły ból dupy. IMo litwin mocno wyglada. Odniosłem sie tylko do tego ile chemii żarł Nawet nie wiesz ile codziennie wpierdzielasz w zwykłym żarciu a mnie krytykujesz za świadome wybory?Wszystko w przyrodzie jest chemią,ważne by korzystać z tej dla nas użytecznej.W ogóle mam bekę że jak ktoś usłyszy pro hormon to już znak równości z koksem,wit D3 jest pro hormonem,DHAE też,a nie są szkodliwe,bardziej szkodzi ich niski poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 A gdzie ja napisałem ze prohormony=sterydy? Poza tym tutaj sie gardzi amatorami biorącymi sterydami a ty skoro corocznie startujesz w zawodach takim nie jestes. A to ze nie bierzesz jako pros sterydów jest tylko głupotą bo znowu zajmiesz ostatnie miejsce i nie wiem co jest w tym takiego podniecającego. Nigdy nie bedziesz mial szans z typami na bombie , pojscie w pro równa sie przyjazn ze sterydami. W kazdym sporcie a w kulturystyce to oczywiste tak jak to ze wujaszek podjada orzeszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 No z tym każdym sportem to Cię poniosło jak dzika na łyżwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 No sorry, kasparow ponioc na czysto w szachy napier.dalał. Chodziło mi o prawdziwe sporty, boks, mma,NBA, NHL, NFL, biegi, biegi narciarskie, cała lekkoatletyka, pływanie, nawet w piłce noznej koksują często. No ale poniosło mnie faktycznie. Ponoc w curlingu tez na czysto, tylko po napier.dalaniu miotło lodu białeczko od razu po z ostrowii. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 W sportach drużynowych w Europie i lekkoatletyce są wysoko zaawansowane kontrolę, tylko głupi coś biorą. NBA i NHL to inna bajka, ale tam to inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Takie kontrole a później i tak wychodzi po czasie kto był na bombie. Kulturystyka to jedyny "sport" w którym widać nawet dla ślepego, że są na bombie od lat a później typ mówi w wywiadzie, że zrobił to ciężką pracą na ryżu. No gurwa, yebane kłamliwe szmaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 W sportach drużynowych w Europie i lekkoatletyce są wysoko zaawansowane kontrolę, tylko głupi coś biorą. NBA i NHL to inna bajka, ale tam to inaczej wygląda. Jakie kontrole w piłce noznej sa wyrywkowe kontrole, a w lekkoatletyce tuszowanie spraw dopingoiwych pokazała ostatnia afera z drużyną rosji i ich federacją. Wszedzie biora. Myslisz ze człowiek bez sterydow zszełby ponizej 10 sekund na 100? Otwórz oczy krupi. Wyniki w dzisiejszych sportach zawodowych sa nadludzkie. Trzeba ogromu treningów, predyspozycji genetycznych ale i dopingu zeby odnosic w nich sukces. Overrem ile walk stoczył zanim go przyłapali ze miał 11 krotnie podwyzszonego tescia? No wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 No w sportach drużynowych nawet jak są wyrywkowe to i tak nie słyszy się, żeby ktoś wpadał. A zejść poniżej 10s na setkę to nie jest wyczyn wymagający dopingu. Sam miałem czas w granicach 11 s, a nigdy nie trenowałem lekkoatletyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Wow to niezły jestes bo rekordzista polski nie pobity przez ponad 30 lat nie zszedł ponizej 10 sekund. Poza tym co to jest 1 sekunda w biegu na sto metrów prawda? Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Przeciez prohormony sa jeszcze gorsze dla bebechow niz tradycyjne koksy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Wow to niezły jestes bo rekordzista polski nie pobity przez ponad 30 lat nie zszedł ponizej 10 sekund. Poza tym co to jest 1 sekunda w biegu na sto metrów prawda? Pikuś Wiadomo, że 1s to bardzo dużo, ale mówię o tym, że ja trenując sport drużynowy jestem w stanie osiągnąć taki czas, Dobrym treningiem sprinterskim pewnie coś bym zszedł, o ile bym się nie porzygał na smierć na bieżni, bo jak oglądałem dokument o Bolcie to tam dantejskie sceny się dzieją na treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 w sensie jakbys potrenowal moglbys bic rekordy na olimpiadzie? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 taki skromny ten nasz krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 No teraz jakbym się spiął to tak 11-11,5 jestem w stanie pobiec. Uciąć 0,5s to byłoby już coś, ale pewnie prędzej bym sobie coś zrobił podczas treningu. Więc raczej nici z Rio, ale na pewno bym Was pozdrowił zdobywając medal, a po przebiegnięciu mety pobiegłbym do kamery i krzyknął TYLKO MICHA KUR.WY! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 a ty nie masz czasem 2m wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Bolt ma 195cm i mu jakos nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Jeżeli mali są silniejsi bo mają krótszą drogę ramienia,to idąc tym tokiem myślenia wyżsi szybciej biegają bo robią dłuższe kroki.Kabi ostatni byłem w finale,ale by do niego wejść musiałem pokonać 2 osoby. I tak jak pisałem,zawodami chciałem pokazać że umiem się dociąć i mega odstawać nie będę od reszty,a co do moich priorytetów to chcę być co roku lepszy o formy z poprzednich lat,a nie wygrywać MP.Już teraz mam mało czasu dla siebie,a jakbym chciał być w elicie to bym chyba tylko jadł,pakował i spał. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 a ty nie masz czasem 2m wzrostu? No mam, do tego dobrze rozwinięty brzuch i górne części nóg. Mam za to problem że startem, właśnie że względu na wzrost. Długie nogi to spory atut dla biegacza. Bolt jest wysoki, ma długie syry. Zapier.dała jak antylopa, ale na starcie często jest ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 czy Adam Małysz też był na bombie? To mój idol i bez takich pomówień. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Wciągał nosem herbatę Teekane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi