Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ile przed treningiem wziąć? Tzn czasu. Nie będzie kolidowac z pre workiem, którego biorę ok 25 min przed treningiem?
Opublikowano 18 stycznia 20169 l litwin, ale ty wiesz ze on cie pod chuya bierze? Po pierwsze wyglada 100 razy lepiej od ciebie, po drugie ma mozg i go uzywa. pozdrawiam
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Z mojej diety po mleku, twarogu i wiejskim serku wypadają jaja Pozdro sportowe świry
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Wszystko, byle się w kaloriach mieścić. Ale z tłuszczem to bym nie przesadzał, ja jem 20%kcal z tłuszczu, 30% białka i 50% węgli i jest ok. Kalorie ważne,ale ważniejsze źródła ich,nie tylko redukcja ważna,ale i zdrowie i potencjalny wpływ jedzenia na nie.To tak jakby postawic znak równości między białkiem z wołowiny a z soi,albo oliwą a tłuszczami trans. Po czym poznam, że ketoza się włączyła? I jak z mct? Kupiłem 400ml ale jak dawkować? Pamiętam jak kumpel na dzień dobry wypił 15ml i z 65min treningu 40min miał prysznic z dupy Rozbicie i problemy z koncentracja,na ogół z kimś rozmawiasz i masz ze 2-3 razy "restart systemu". to w końcu liczy się zdrowie czy rozbicie i restart systemu ? ja pyerdole wronerowi już sie ketoza włącza a ja dopiero ograniczam cukry proste i tłuszcze trans
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Zresetowany system chodzi szybciej!! Edytowane 18 stycznia 20169 l przez wronerro
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ketoza nie znaczy szkodliwe dla zdrowia,po prostu inne źródło energii i trochę mózgowi zajmuje przestawienie się.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Rozumiem ze wronka sie tak katuje coby pozniej na zawody? Czy tak tylko na plaze latem?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Czemu katuje? Robię sobie takie żarcie, że mi smakuje i chodzę najedzony (zaczynałem jak byłem chory i nie miałem apetytu), teraz głód mi nie doskwiera. W sobotę rano test wagi
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ja dzisiaj 79,8 kg,czyli już 7 kg w dół,miałem olać bieganie ale właśnie lecę zrobić 40 min an czczo.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l No dałem sobie czas do marca a potem coś w stylu cbl żeby nie zalać się tluszczowa bomba w tydzień
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Kwestia 4-5 tygodniu 3mania miski. a co z tym mitem ze zdrowo jest gubic 2kg na miesiac
Opublikowano 19 stycznia 20169 l No ja też się dziwię, celuję w 0,5kg na tydzień żeby mięcho nie leciało i nie chcę za szybko wagi zrzucić żeby nie wyglądać na wakacje jak wiór. Gorzej z masą, +250g na wadze tygodniowo to dla mnie abstrakcja jakaś :potter: Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Yakubu
Opublikowano 19 stycznia 20169 l u mnie to jakos tak wychodzi, 10kg od wrzesnia. myslalem ze do konca grudnia skoncze, ale nie wyszlo.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l 2/3kg zejdzie z bomby (glikogen i woda) więc do zrzucenia będzie jakieś 4 może 5 kg więc potem może dochodzić do 0,7kg na tydzień . Nie są to sztywne założenia, taki mój cel, wyznacznikiem będzie samopoczucie i lustro
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Nie jest to mit,ale każdy gubi fat inaczej.Ja byłem zalany(86,5 kg) do moich 168 cm i szybciej mi poleciało.Mierzę newralgiczne punkty(biceps i pas) i jak z jednego za dużo nie spada a pas leci w dół to wiem ze idę dobrą drogą.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Takie cuda jak migdały, orzechy włoskie, serek wiejski, kabanosy, jajecznice, leń złoty mielony, omlety i warzywa z patelni będą dobre w tluszczowa bialkowej diecie?