Opublikowano 20 stycznia 20169 l Dojem ta pake do końca i ściągnę z allegro tą szalwie. Jakaś konkretna masz? Możesz pisać jej makro? Bo na tel siedzę..
Opublikowano 20 stycznia 20169 l 100g Energia 490 kcal Białko 16,0 g Tłuszcz 31,0 g Węglowodany 44,0 g Błonnik 38,0 g Też kupiłem na alledrogo,1 kg za 30 zeta z wysyłką. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Litwin81
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Nasiona konopii lepsze B 37 T 45 W 7 Edytowane 20 stycznia 20169 l przez kanabis
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Moze byc i indyjska jak cie stac na 20zł/nasiono http://nutritiondata.self.com/facts/custom/629104/2 Edytowane 20 stycznia 20169 l przez kanabis
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ale ja wolę jeść niż palić Oleleloe, te chia w ciul węgla maja a ja ich unikam Edytowane 20 stycznia 20169 l przez wronerro
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Cos kiedys wspominałes ze tez bardzo bys chciał spóbowac sterydów , wiec mozesz ją tez wstrzykiwać.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Chia 9-krotnie zwiększa swoją objętość(chłonie wodę) to styka ci 10 gram.Kup sobie w Lidlu na próbę 250 gram.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Dzisiejszy pudding białkowy: Woda z 20 gr żelatyny,2 miarki białka o smakach kinder bueno i snickers i 200 gram jogurtu typ grecki,trochę mało słodkie wiec obetnę wodę
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Panowie jakie witaminy polecacie? Jest tego od cholery a nie chcę sie nadziać na januszy biznesu. Zamierzam jednak wykozystać diete ketoniczną i sprawdzić jak będę się czuł.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Panowie jakie witaminy polecacie? Jest tego od cholery a nie chcę sie nadziać na januszy biznesu. Zamierzam jednak wykozystać diete ketoniczną i sprawdzić jak będę się czuł. Witaminy w helatach a tak to kiwi codziennie, orzechy, banany.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Panowie jakie witaminy polecacie? Jest tego od cholery a nie chcę sie nadziać na januszy biznesu. Zamierzam jednak wykozystać diete ketoniczną i sprawdzić jak będę się czuł.Witaminy w helatach a tak to kiwi codziennie, orzechy, banany. Propsuje mocno takie podejscie do witamin wlasnie. Z tym ze na jego diecie wegli ma zamiar unikac. Wiec jedynie witaminy z warzyw nie owocow wchodza w gre.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Witamin nie ma w chelatach,tylko minerały Witaminy jak z Vitagenix z wyciągami roślinnymi lepiej się wchłaniają.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Biogenix Vitagenix Mineralix Czopix. Na erekcję polecam jeszcze Biogenix Sztwynix Konarix, a na pompę Biogenix Pompix.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Biogenix Vitagenix Mineralix Czopix. Na erekcję polecam jeszcze Biogenix Sztwynix Konarix, a na pompę Biogenix Pompix. O to super,nie wiedziałem że wypuścili 2 nowe produkty
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Po tych grzybkach litwinich mialem niezly skok, ale wydolnosc slabo skoczyla a robilem tabaty (worek, tarcza). Moze za malr dawki dzienne. Litwin witaminy nie sa w chelatach? To cos mi sie musialo pomylic bo chodzilo mi o te olimpowe multi cos tam. Kabi od Ciebie zgapilem to kiwi bo tyle o nim wspominales XD i udalo sie przestawic.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Te chelaty sa w olimpie o ktorym mówisz tyle ze one sie odnosza do minerałów, np chelat magnezu itp. O to litwinowi chodzi. No kiwi jest spoko. Bomba witaminowa. Jem codziennie dwie sztuki