Opublikowano 21 lutego 20169 l Początkowo co 10-12 dni, teraz co sobota. Na początek leci syf, jakieś żelki, baton białkowy i jakieś pierniki a potem standard mięso z makaronem /ryżem, owies z bananem i truskawka, ryż z jabłkiem itp
Opublikowano 21 lutego 20169 l robiłem drugi raz pastę z wcześniejszej strony i wyszła dużo lepiej, aż musiałem schować głęboko bo za każdym razem jak lodówkę otwierałem to musiałem skosztować . Pierś gotowałem nie w samej wodzie tylko z kostką rosołową i ten wywar później też dodałem zamiast wody przy blendowaniu. Więcej suszonych pomidorów, papryka na pół ze słodką i chilli. Następnym razem może papryczki jalapeno zblenduję. wiem, że wygląda jak gó.wno, ale tak ma właśnie wyglądać. Edytowane 21 lutego 20169 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 21 lutego 20169 l Z punktu widzenia smakosza delicji domowych nie byłem zachwycony serniczkiem do Litwina, ale patrząc na ten posiłek ze strony wartości odżywczych + diety "koksa" to jest to strzał w dziesiątkę. "Zdrowe", na masę i dobre - czego chcieć więcej Edytowane 21 lutego 20169 l przez Banny
Opublikowano 21 lutego 20169 l Nie wiem czy litwin nie robił podobnie ale ja robiłem serniczek z białkiem , ksylitolem , galaretką bezklaoryczna z kfd i posypane wszystko czekolada 90% kakao. I walory smakowe miało to naprawde bardzo wysokie.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Kabi dobre te galaretki? Bo to jeden z moich ulubionych deserow, ale przez cukier to nie jadlem od dawna. Ze dwie smaki bym zamowil bo sa tanie.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Szczerze? Same niezbyt, jednak czuć ten chemiczny posmak. Ale jako dodatek do czegos jak najbardziej. Ja np zawsze robie ten dietetyczny sernik z nią i jest goty. Jak nie jesz samych a z jakimis owocami czy nie wiem jogurtem naturalnym to moze byc naprawde dobre.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Ogólnie gluten czyli białko roślinne/piekarnicze to syf jakich mało. Pamiętam jak na początku przygody z siłką,kumple chcieli zaoszczędzić i zamiast wpc kupili to własnie białko,wysyfiło ich wszędzie,wtedy jeszcze nie wiedziałem że gluten jako zagęstnik może sklejać kosmki jelitowe i upośledzać wchłanianie.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Litwin jak wyglada przyladowy dzien makro u Ciebie na masie i na redukcji?
Opublikowano 22 lutego 20169 l Na redukcji teraz to prawie post,bo jedynie z rana jajówa na tatarze a później warzywa z mięsem,wcześniej dawałem węgle około treningowo i jadłem 2 razy jajówę.Na masie dbałem praktycznie o ilość białka,reszty nie liczyłem,jak lustro pokazywało że się zalewam to obcinałem cukry proste.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Sezon na redukcje w spartakusie widze. Dajcie dokladne przepisy z proporcjami na te swoje serniki Edytowane 22 lutego 20169 l przez Shen
Opublikowano 22 lutego 20169 l No ja dopiero teraz miałem powoli zaczynać ale żona mi powiedziała, że mam oponke i wyglądam jak dziad..
Opublikowano 22 lutego 20169 l Sezon na redukcje w spartakusie widze. Dajcie dokladne przepisy z proporcjami na te swoje serniki 2-3 kg twarogu półtustego,300-400 gram ksylitolu,20 całych jaj,kostka masła.Dodawałem po 20 gram maki białej i skrobi ziemniaczanej,by się lepiej ubiło,ale powoli od tego odchodzę.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Okej panowie troche sie naje.bałem z tym ale efekt piorunujący. Sernik na zimno by kabi skład jaja twaróg białko miód galaretka kfd cynamon wartosci odzywcze podam pozniej jak zważe sernik ale smak petarda połowa z brzoskwiniami , połowa z czekoladą 90% 100g kcal 250 b 35 t 6 w 3
Opublikowano 22 lutego 20169 l Ban za takie coś. Ja tutaj za chwilę będę jadł kabanosa z serkiem wiejski a tutaj geslery się odpyerdala..
Opublikowano 22 lutego 20169 l Ale kozaczek wyszedl. Ja dzis bataty i piers z kury zawiajana w plastrach boczku.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Ja mam dziennie 250g mięsa, wołowina, karkówka, kurak, ryby. Między tym rotuje, staram się nie jeść 2x z rzędu tego samego.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Masa to masa. Cbl lub lekki carb cycling. Białko na stałym poziomie ok 2~2,5g na kgmc, tłuszcze 1g na kgmc i wegle różnie zależnie od treningu. Na ketozie muszę mieć tak restrykcyjnie by; 1. Wbić się w deficyt wynoszący ok 1900 kcal 2. Nie przedobrzyć z białkiem na rzecz fatu bo (pipi) a nie ketoza.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Dobre źródło fatu by podbić go na keto? Bo od oliwy beltac mi się chce. Warunek dużo fatu, mało białka i węgla. Nie liczyć oleju koko, oliwy, mct itp