Opublikowano 11 marca 20169 l Już po zawodach. 1. kobik 2. Wujaszek 3. Czezki dejw Ja i kanabis zaraz za podium
Opublikowano 11 marca 20169 l kobik wygrał czek na 100.000 zł, ale go nie zrealizuje. Nie podpisze się, bo nie umie pisać. Nagroda spada dla Wujaszka.
Opublikowano 11 marca 20169 l Kurde, źle to z Wiki porobilismy. Wiki postawił na masę a ja rzeźbę. Ci z podium wyraźniej lepsi od nas. Jak wrócimy do domu to wrzucę fotki. Póki co jedziemy z Wikim na zasłużonego czita w postaci kebsa i pudelka z KFC.
Opublikowano 11 marca 20169 l Niestety nie czituje nic :-/ Ale serio bez zadnego patrzenia na bilans ladujesz? Zalozmy masz w tygodniu bilans 1900. Ladujesz i wychodzi 2500. No i co? I nic? Ja slodkiego naprawde moge zjesc szczegolnie pod wieczor. Tylko nie wolno mi bylo :-( to chyba dieta idealna. Wujaszek lecim na ketoze , cukierki rozdajo
Opublikowano 11 marca 20169 l Niestety nie czituje nic :-/ Ale serio bez zadnego patrzenia na bilans ladujesz? Zalozmy masz w tygodniu bilans 1900. Ladujesz i wychodzi 2500. No i co? I nic? Ja slodkiego naprawde moge zjesc szczegolnie pod wieczor. Tylko nie wolno mi bylo :-( to chyba dieta idealna. Wujaszek lecim na ketoze , cukierki rozdajo Jednorazowa nadwyżka Ci przecież krzywdy nie wyrządzi, dopiero przy regularnym występowaniu. U zwykłego człowieka tak samo to przecież działa.
Opublikowano 11 marca 20169 l A keto po takim ładowaniu jak szybko Ci wraca? Bo ja raz nalesniki z bita smietana o(pipi)alem to na drugi dzien kac jak po alko i ketoza na tydzien out.
Opublikowano 11 marca 20169 l 2 dni po ladowaniu 20% białka i 80% fatu w tym olej koko i mtc bo są ketogeniczne
Opublikowano 12 marca 20169 l 20% białka , 50% węgli i 30% tłuszczy i jakoś masa obecnie idzie . Nie wiem jak forumowi spece robią masę na 1g tłuszczu. Teraz na posiłek przypada mi 200g ryżu a jem 5 posiłków na dobę i chętnie bym jeszcze węgli uciął na rzecz tłuszczu , który nie zalewa tak jak węgle.
Opublikowano 12 marca 20169 l Bo tutaj amatora, nikt w żyły kreatyny nie wbija. No poza wujkiem bo on to ładna cpalnie odstawia..
Opublikowano 17 marca 20169 l Ja lubię jedzenie na parze, ale mięso tylko zaraz po przygotowaniu, potem jest suche i gumowate. Ja praktycznie codziennie jem rybe (losos/tunczyk/pstrag) z parowaru na kolacje. Do tego ryz jasminowy/basmanti, salata i pomidory z vinegar i jest kolacja w 20 minut. Szybko, smacznie i zdrowo Edytowane 17 marca 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 marca 20169 l U mnie kolacja to już standardowo jajecznica plus bekon, kabanosy lub wędzony łosoś i jakieś warzywo.
Opublikowano 17 marca 20169 l Na kolacje pije jedynie koktail. Rano w ciul lepiej cwiczy sie jesli lubi sie cwiczyc na czczo. Polecam i pozdrawiam.
Opublikowano 17 marca 20169 l Przed treningiem na czczo rano na weekend leci cola z kawą i jest moc. @Dawid - co jeszcze dobrego z parowaru robisz i w duchu spartakusa?
Opublikowano 17 marca 20169 l Przed treningiem na czczo rano na weekend leci cola z kawą i jest moc. @Dawid - co jeszcze dobrego z parowaru robisz i w duchu spartakusa? No ale kawa to nic specjalnego. Wiekszosci ludziom styka, zwlaszcza przed treningiem w tym i mnie.
Opublikowano 17 marca 20169 l Jak ktoś ćwiczy na czczo i zmieści się z makrosami to polecam przed snem 50 gram kaszy jaglanej z 20 gramami rodzynek lub 100 gram banana.Rano całkiem inny trening a insulina nie skoczy,nie zaburzy wyciszenia nocnego i produkcji hgh.
Opublikowano 18 marca 20169 l Jak człowiek jest na redukcji to stara sobie poprawić marny żywot,wczorajszy poprawiacz humoru-sernik na zimno z Pepsi max i białka jogurt wiśnia Olimp-a.
Opublikowano 18 marca 20169 l Lifting, bawiłeś się cbl lub podobnym carb cyclingiem? Dla mnie to dnia będzie optymalny system. Do niskich wegli jestem przyzwyczajony po keto więc to nie problem a ładowania po treningu to super sprawa. Wiadomo nie same śmieci, nie bez opamiętania walenia w sobie Siebie 700g węgla prostego..
Opublikowano 18 marca 20169 l Nie próbowałem,ale po treningu zawsze zjadam 0,5 grama węgli prostych na 1 kg masy ciała.