Litwin81 1 161 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Sernik z dziś.dół standard na 20 jajkach,góra sernik na zimno z masłem orzechowym: 1 Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 (edytowane) Edytowane 26 marca 2016 przez kultywator Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Smacznie w chu.j wyglądają te serniczki litiego. Szkoda ze jestem zbyt leniwy i nie chce mi sie z tym pieprzyć Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Smacznie w chu.j wyglądają te serniczki litiego. Szkoda ze jestem zbyt leniwy i nie chce mi sie z tym pieprzyć To fakt,są czasochłonne,dlatego robię je dla klientów 2 razy do roku.Taka taca kosztuje 70 zeta i ok. 3 h pracy,dlatego wczoraj musiałem być 5 h przed czasem w pracy,by ogarnąć swój trening i ciasto. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 A no widzisz dla klientow jest mobilizacja, dla siebie juz watpie aby ci sie tak co chwile chcialo. Ja tez robie pyszny sernik z galaretą kfd ale to raz na pare miechow. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Dla siebie bez sensu,sam całego nie zjem a (pipi)ać się z 1/3 tego to bez sensu.Zresztą z takiej formy i tak coś zawsze podjem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Litwin jest na netach od ciebie tutorial jak robić taki sernik krok po kroku? Wygląda obłędnie a makrosy pewnie ma z kosmosu tzn. wartościowy jest. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 (edytowane) Litwin jest na netach od ciebie tutorial jak robić taki sernik krok po kroku? Wygląda obłędnie a makrosy pewnie ma z kosmosu tzn. wartościowy jest. Ten górny sernik masz filmik.Ten dolny mielisz 2 razy twaróg(2 kg),później dzielisz żółtka i białka,żółtka wrzucasz do twarogu i roztopionej kostki masła.Białka ubijasz,jak są ubite dodajesz 300 gram ksylitolu i znowu mieszasz,później całość do jednego zbiornika i miksujesz(powinno się to robić ręcznie by sernik był wyższy ale mi się nie chce).wlewasz w formę i wstawiasz na godzinę do nagrzanego piekarnika(180 stopni),albo krócej jak zaczyna się przypiekać. Edytowane 26 marca 2016 przez Litwin81 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Jakieś tipy jak zrobić ryż z truskawkami na kolację i żeby było pysznie i żeby cukru nie dosypywać? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Ryz, truskawiki , smietana lub jogurt i cynamon. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Truskawki mrożone mam. Roztopić w rondelku i zblendować? Rozumiem, że śmietanę zahartować, wrzucić do truskawek, dać ugotowany ryż i wymieszać. Ryż ugotować w osolonej wodzie? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 A to nie wiem , mi pamietam ze ojciec robił z 10 lat temu na truskawkach swiezych. Ryz oczywiscie ugotowany, bez soli, smietana z tego co pamietam zimna tylko nie pamietam ile % i to posypane cynamonem. truskawki rozgniatał widelcem juz w smietanie zmieszanej z ryżem ugotowanym. Troche takie srendiowiecze ale mozesz zrobic to w bardziej nowoczesny sposob, pamietam tylko ze było naprawde w chu.j dobre i dobrze wchodziło. No i pytanie jak słodkie sa mrożone truskawki. Bo jak bedzie sama woda bez smaku to troche moze nie być goty jednak 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Dzięki, dzisiaj będę próbował Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ja sobie zrobiłem cudne kokosanki by podbić białko i fat a nie naciągać węgla. Białka jaj, aromacik, wiórki kokosowe a na polewę czeko wawel 90%. 1 szt to ok 150 kcal w tym w 1,6g ,b coś 10g i f ok 12g. Muszę szukać takich dziwactw by podbić kcal z b+t w dnt na ok 2900 kcal Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 To na rzezbie masz teraz 2900kcal? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ja sobie zrobiłem cudne kokosanki by podbić białko i fat a nie naciągać węgla. Białka jaj, aromacik, wiórki kokosowe a na polewę czeko wawel 90%. 1 szt to ok 150 kcal w tym w 1,6g ,b coś 10g i f ok 12g. Muszę szukać takich dziwactw by podbić kcal z b+t w dnt na ok 2900 kcal Możesz tez zrobić mój sernik na zimno z odzywki białkowej,masła orzechowego i ziaren sezamu. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 A masło orzechowe nie ma dużo węgli? A tak apropos gorzkiej czeko, często ma w składzie sporo cukru i syrop glukozowy. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Jakies tam wegle ma. Zależy ile go zjesz. Z tego co widziałem to wawel 90% nie ma w/w substancji. Skończył mi się Mr masel, muszę do scc się skoczyć i zrobić zapasy Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 A masło orzechowe nie ma dużo węgli? A tak apropos gorzkiej czeko, często ma w składzie sporo cukru i syrop glukozowy. Na 100 gram ma 14 gram,ketoza jest przy 30 gramach na dzień także jest pole manewru. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Jakies tam wegle ma. Zależy ile go zjesz. Z tego co widziałem to wawel 90% nie ma w/w substancji. Skończył mi się Mr masel, muszę do scc się skoczyć i zrobić zapasy Probowales juz te nowe? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 A te migdałowe, czy któreś ktoś próbował? Cena zaporowa, ale może warto spróbować Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Masely po ok 28zl wypróbowane. Zarówno soft jak i crunchy. Dzisiaj jadę po te drugie Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 A te migdałowe, czy któreś ktoś próbował? Cena zaporowa, ale może warto spróbować Lepiej samemu zmielić,taniej wyjdzie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Mnie starcza te masely za 28 zł, tylko to (pipi) uzależnia. Nie da się zjeść wymierzonej porcji, zawsze wpadnie więcej. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 A masło orzechowe nie ma dużo węgli? A tak apropos gorzkiej czeko, często ma w składzie sporo cukru i syrop glukozowy. Cżesto czekolada gorzka jest mylona z prawdziwą czekoladą. To tak jak pisze woda mineralna i ludzie łykają ze naprawde jest mineralna. W czekoladzia 90% to jest cąły ch.uj cukru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.