Opublikowano 10 czerwca 20168 l Swoje wszystko zupelnie inaczej smakuje. Polecam wiejskie jajka, szczypiorek z ogrodka, zrobic jajka sadzone i na drugim talerzyku ogoreczki z dzialeczki z sola. Cos wspanialego
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Dostaje od kuzyna co jakis czas wiejskie jaja, bo jego tesciowa ma kury, kolor inny, troche bardziej zolte sa, ale w smaku nie czuje roznicy. Szczypiorek mam na parapecie zasadzony ;p
Opublikowano 10 czerwca 20168 l chude te kurczaki byly, malo miesa, ale goty rosol z nich byl. No teraz lepsze bo nayebane chemia. Ok. Edytowane 10 czerwca 20168 l przez KoBik
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Czy ja cos pisalem ktore lepsze albo gorsze? Stwierdzilem fakt ze byly chudsze..
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kto jeszcze nie zapoznał się z kaszą pęczak to polecam. kasza + np. fasola czerowna, marchewka, papryka i pietruszka, doprawione z kurczakiem to proste i bardzo smaczne jedzonko, które zrobicie w jednym garnku. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Banny
Opublikowano 13 czerwca 20168 l to jest ta ktora taka pekata robi sie ? wczoraj ja chyba jadlem z boczkiem, marchewka i fasola. Ogien !
Opublikowano 14 czerwca 20168 l To te same co ostatnio,ale więcej i bardziej dojrzałe Szabrownik is back
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Muszę przyczaić wieczorem, żonka kupiła ostatnio. Ładnie pachnie jak sie smaży na tym.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Dzis w końcu obadam, mam ten sloik z biedrony, to jakiegos fileta sie usmazy.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ja odżywiam się pizzą i browarem, wpadło na automatach 3 koła za 2 paki wrzucone i się dzieje. Miły prezent na koniec urlopu. Żegnaj formo witaj nowy ja. Zestaw do szydełkowania w drodze. Trzeba się pogodzić z losem i targać na bica dużo sześciopaków. Pozdrawiam spartakusów, będę was odwiedzał czasem i już więcej nie drażnię swoją "wiedzą". Pozdrawiam.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Tak w sumie wrzuce stronke z ciekawymi przepisami. Nie tylko te z ponizszej listy, ale ogolnie na stronce pelno jest ciekawych i smacznych posilkow http://greatist.com/eat/low-carb-re(nene)es-easy-and-delicious-breakfast-re(nene)es
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ja odżywiam się pizzą i browarem, wpadło na automatach 3 koła za 2 paki wrzucone i się dzieje. Miły prezent na koniec urlopu. Żegnaj formo witaj nowy ja. Zestaw do szydełkowania w drodze. Trzeba się pogodzić z losem i targać na bica dużo sześciopaków. Pozdrawiam spartakusów, będę was odwiedzał czasem i już więcej nie drażnię swoją "wiedzą". Pozdrawiam. Wypyerdalaj. Red ten z biedry nie pachnie bo jest rafinowany czyli guwniany.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Mam wrażenie, ze przy pracy siedzącej (8-12h) dieta z wysoka ilością węgli jest zła, wiec moze trzeba spróbować czegoś innego. Czy jest opcja diety na mase z większą iloscia tłuszczy niż węgli? jak to zrobić?
Opublikowano 25 czerwca 20168 l No zwyczajnie chyba co nie? Masz np obiad piers z ryzem i warzywami. Wywal ryz, piers owin dwoma trzema plasterkami boczku i upiecz. Albo zapiecz w serze. Na sniadanie zamiast owsianki, np jajecznica na domowym smalcu plus pare pomidorkow. Pijesz odzywke? Dodaj do niej duza lyzke oleju kokosowego. Przed snem zjedz z dwie lyzki masla orzechowego, czy np pomieszaj je z twarogiem. Opcji jest duzo Banny.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Dzięki, ale bardziej chodziło mi o to jakie byłyby "zdrowe" proporcje b/t/w? I kiedyś słyszałem, że jeśli jesz np. orzechy włoskie to dopiero po 2h można zjeść jakieś węgle?
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Co to znaczy zdrowe? Ludzie robia carbnite gdzie spozycie wegli na dzien jest max 30g i zyja. Oczywiscie potrzeba wtedy suplementacji witaminami, mineralami i blonnikiem, ale nikt jeszcze nie umarl po tym. A efekty sa imo swietne. Jak to za duzo, zrob CBL, gdzie wegle jesz tylko po treningu, choc i tak jest potrzebna jest conajmniej tygodniowa "rekalibracja" z 30g wegli na dzien.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l "Zdrowe" własnie w takim sensie, by dodatkowej suplementacji nie było Ale te pomysły, które podsunąłeś w poprzednim poście podobają mi się. Zatem spróbuje po prostu więcej takich posiłków jeść, a węgli więcej w dni treningowe. Moze tak cos ruszy.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Dzięki, ale bardziej chodziło mi o to jakie byłyby "zdrowe" proporcje b/t/w? I kiedyś słyszałem, że jeśli jesz np. orzechy włoskie to dopiero po 2h można zjeść jakieś węgle? Tłuszcz do białka 2:1 a węgle tylko około treningowo.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l To zarzuć ze 100 gram czarnego ryżu w 2 porcjach(ma mało węgli i jest bardzo zdrowy).
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ok, póki co mam kilka kg brązowego, to najpierw tego podjem, a gdy trafi sie okazja kupie czarny. Dzięki!
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.