Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

A mielone platki owsiane jak godajecie do gainera to je zalewacie woda najpierw? Ja wsypuje miarki bialka+plus te mielone platki i zalewam po prostu mlekiem w shake'u. W sumie mnie nie czyszcza te platki mimo ze nie zalane wrzatkiem.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 408,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Sorry za pytanie jak z Pani Domu ale czy możecie polecić jakiś blender? Miałem kiedyś Philipsa i miał taki rant na spodzie że za cholere nie szło tego domyć. Czytałem że Vitamix jest dobry ale też drogi. Nie zależy mi na tym żeby w nim masło orzechowe robić czy kostki lodu rozbijać.

Opublikowano

Mogę ci polecić Boscha, konkretna nazwa modelu jaki mam, to Bosch MSM 67170.Cichy, wydajny i funkcjonalny, nie mam z nim żadnych problemów.

Opublikowano

W Lidlu mieli taki zestaw za 100 zeta.Silnik z nakładkami to blendowania,miksowania i do pojemnika z 2 ostrzami.

Opublikowano

Prosze cie xd

Kup sobie kasze jaglana, make migdalowa, dobre bialko. Wszystko wrzuc do blendera wg zapotrzebowania na kalorie.

Nie dziekuj.

Poleć dobre białko. Te KFD ok? Mniej więcej w jakich proporcjach wymieszać?

Opublikowano

extensor 97%

Opublikowano

Prosze cie xd

Kup sobie kasze jaglana, make migdalowa, dobre bialko. Wszystko wrzuc do blendera wg zapotrzebowania na kalorie.

Nie dziekuj.

Poleć dobre białko. Te KFD ok? Mniej więcej w jakich proporcjach wymieszać?

Jeden ciul co za bialko.

Opublikowano

Extensor nie na mój budżet, zwłaszcza z a że to tylko 1kg :-/

Raczej ma znaczenie czy WPC czy WPI itd.

Opublikowano

Pewnie ze ma. Bedziesz mial miesnie jak te duze panowie. Generalnie rozuebie Cie po nich przygotowujac na start w M. Olympii.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

To biere

Opublikowano

Wiem chłopcze ;-)

Opublikowano

@Lifting

Powiedz mi jakie jest wg Ciebie najsensowniejsze wyjscie z redu? 
W moim wypadku IF (2000 kcal DNT i 2500 kcal DT). 

Mam zamiar zrobic mixa rebound+reverse diet i wskocze od razu po urlopie na pulap CPM-15% czyli ~ 2250 kcal 
IFa bede konczyc na kaloriach DNT - ok 1800 kcal/ DT 2300 kcal wiec w zasadzie tylko DNT mi sie zmieni w kwestii kalorii. 
Bede obserwowal co sie dzieje i np jak bedzie podlewac to ciachne wegle na rzecz fatu, jak bedzie stac waga to dodam wegli. 
Nie chce mi sie bawic w typowe reverse bo zanim dojde do 3000/3500 kcal to minie rok a ja chce w zyciue wprowadzic cos na 
wzor protokolu Layne Nortoona (jak byc w fomrmie przez caly rok - http://jaktrenowac.blog.pl/2014/02/16/jak-manipulowac-dieta-i-treningiem-aby-byc-w-dobrej-formie-przez-caly-rok/ tak wiec wychodzenie z redu za dlugie nie moze byc.

Opublikowano

Ja bym dodał tylko węgle około treningowo w DT o ile dasz radę i stopniowo co tydzień trochę ich dokładał w innych posiłkach.

Opublikowano

Tylko ja wegle mam okolotreningowo.
180g w DNT i 220 w DT czy jakos tak, zwiekszych ich ilosc do 220 w oba te dni a potem sie bawic?

Przyszly nowe cukierasy od mojego ulubionego dilla:

48babba3c2204da190a00d5f5074ba31.jpg

Zobaczymy czy te glony pomoga mi sie dociac ;x

Opublikowano

Ciekawe czy z ta plaska klata cos zrobia?