Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Wy znowu to samo? -__- Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Yaczes jest tak monotematyczny,że to powoli staj esie nudne Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 To nigdy nie stanie sie nudne! <je popcorn> Cytuj
Shen 9 703 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 fit marsy i snickersy, nadal w (pipi) cukru http://www.guiltfree.pl/pl/batony-bialkowe/2942-snickers-protein-baton-19g-bialka-5060402902390.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=fb_ads_lookalike_rem_snickers&utm_content=kampania_konwersje_karuzela http://www.guiltfree.pl/pl/batony-bialkowe/2943-mars-protein-baton-19g-bialka-5060402902376.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=fb_ads_lookalike_rem_snickers&utm_content=kampania_konwersje_karuzela Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 10,5 zl za taki szit XDTo ja za to mam 3x Quest bara i jestem szczesliwy :} Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Gladiator z Olimpa niszczy to w smaku,nie mówiąc o składzie i jest za 6-7 zeta. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Czyli dla mnie dalej QB FTW bo za 1 gladiatora mam 2 dobre QB :-} Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Czyli dla mnie dalej QB FTW bo za 1 gladiatora mam 2 dobre QB :-} Gramatura ta sama? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Chodzi mi ile gram ma baton,bo są dwie wielkości questa. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 To gdzie ty masz w takiej cenie 60 gramowe questy?Normalnie są w droższe od Gladiatorów.Ale i tak polecam ci tego drugiego spróbować,bo quest jest gumowaty a gladiator wygląda i smakuje jak baton. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 Kumpel ma znajomego w Irlandii, ktory ma sklep z suplami i jak zjezdza do Polski to biore z 10-20 sztuk z 1-2 miesiacami przydatnosci :F Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 Tak myślałem że jakiś myk Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 Z tych lubię tylko kokos/nerkowiec. Cytuj
Shen 9 703 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 moze ktos pamieta moja pizze na twarogu, trafilem na podobny przepis, ale spodem jest mieso mielone, dzis zrobilem i wyszlo kozak Sos:W garnku gotujemy passatę(sos pomidorowy z kartonu), na patelni podsmażamy cebulę(duuużo cebuli) pokrojoną w piórka(nie kostkę!), do lekkiego „zezłocenia”, pod koniec smażenia dorzucamy czosnek i wszystko ładujemy do passaty.Teraz przyprawy.Czy dasz tam oregano, czy bazylię, czy tymianek – jeden c**j, ważny jest „sekretny” składnik...mianowicie, jest to cynamon. Osobiście nie żałuję i na litr passaty daję całą łyżkę, jeżeli nie jesteś przekonany/a, spróbuj na początek dać mniej i sprawdź czy Ci smakuje.Doprawiony sos niech sobie bulgocze, czas na resztę.Spód:Mielona łopatka wieprzowa z dodatkiem sosu worcestershire, mielonej papryki i straszliwej i okropnej wegety, serio.Bierzemy garść mięsa i patelnię(ja wszystko robiłem na tej samej patelni do naleśników, przesmarowanej smalcem), na której „rozklepujemy” mięso tak by wyszedł cienki placek. Na standardową patelnię będzie to około 350g, wtedy będzie w sam raz i szybko się zrobi.Tak przygotowane mięcho smażymy pod przykryciem na średnim ogniu. W tym czasie można zabrać się za przygotowanie dodatków.Dodatki:Mozzarella, cheddar, boczek w plastrach, dwa jajka.Wszystko co dobre już mamy, więc żadne warzywa nie są potrzebne, co najwyżej ogórek kiszony. Ja przyświrowałem do zdjęcia ze szczypiorem i papryką by było kolorowo i dupeczki też dały lajki.To co musimy zrobić w trakcie smażenia placka, to pokroić w plastry mozzarellę, zetrzeć cheddar, a boczek wedle uznania pokroić w mniejsze kawałki . Reszta zostaje na później.Po przewróceniu placka na drugą stronę zaczynamy najbardziej skomplikowaną część zabawy – trzeba go polać sosem, przełożyć mozzarellą, a następnie zdjąć z patelni tak by to wszystko się nie rozwaliło.Jak już się uda...na patelnię wrzucamy boczek, ściągamy go jak się fajnie wytopi i będzie lekko chrupki. Na tłuszczu z boczku smażymy jajka. Oczywiście robimy je tak, by białko było ścięte, a żółtko płynne, inaczej trzeba zrobić od nowa.Jak już mamy wszystko, to wrzucamy jajka na spód z łopatki, na to dajemy boczek i posypujemy cheddarem.Jeżeli w planach mamy publikację na Instagramie, to jak wspomniałem wyżej dajemy trochę zieleniny.I w zasadzie tyle. 2 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Wyglada jakby sie ktos porzygal Cytuj
Shen 9 703 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 idz sobie batona o(pipi)ic. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Zaje.biscie wyglada, batony sa dla pedalow Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 3900kcal. Na kolację 200g makaronu z duszonymi warzywami, 100g sera, oliwą z oliwek. Smakuje, ale po połowie posiłku patrzę na resztę z obrzydzeniem. To jest ten moment w którym trzeba się pogodzić ze słodzoną herbatą? Nawet z czekoladą się męczę. Niedojadanie >>> obżeranie się. Na 3700 niby podskoczyło do 75-76, aż nagle trzy dni temu spadło do 73-73,9. Tęsknię za redukcją. Grubasy to debile, jak oni to robią, że tyją? Podziwiam freaków, którym się chce jeść 4-5k kcal zdrowego jedzenia przez kilka miesięcy. Dla mnie to niewyobrażalne. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Yakubu zawsze jak mam problem z michą odpalam ten filmik : Polecam , ryż z kurą wchodzi jak cheesburgery. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Ja się nie chcę masować ponad miarę,już warzyłem 88 kg ale źle się czułem,wole powolną rekompozycję.Zresztą jak rozciągnę brzuch to później na redukcji jest masakra taki głodny chodzę. Edytowane 28 września 2016 przez Litwin81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.