kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Plus podkrecony metabolizm nie zapominajmy Ja robie na masie 3 razy w tygodniu 25 minut i uwazam ze to optymalny czas zeby bylo przyjemnie, dawalo efekt i nie wkir.wialo. Ale pamietam jak kiedys biegalem godzine to w sumie wiecej jak dwa razy w tygodniu sobie niewyobrazam. A jeszcze isc do roboty albo silke to juz wogole zje.bane. Teraz tylko 5km w 25 minutek a kolo godziny najwyzej na zawodach. No i jeszcze w lato to i godzine mozna biec jak sie ma fajna miejscowke ale w chlapake na jesien czy zime to chu.jnia, po 20 minutach czlowiek juz mysli kiedy to sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nie neguję Czerwa,natomiast napisałem czemu warto robić aeroby(zdrowie układu krążenia i regeneracja) Jak pisałem źle zrozumiałem , myślałem że mówi o aerobach 30-45 stricte pod zgubienie tkanki tłuszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Bieżnia, serial na tv i jakoś leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Aeroby na orbitreku przed ciężarami 15 minut i po wysiłku rowerek 15 minut. Chyba zamienię niebawem to urządzenie na bieżnie. Lubię na orbie machać bo przede mną są bieżnie i jakie czasem ładne pupy ćwiczą... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Typowy Janusz oglądacz męskich pośladów. Wujek gurwa, litości. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 bieżnia nie wiem czy nie szkodzi stawom... muszę poszperać w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Typowy Janusz oglądacz męskich pośladów. Wujek gurwa, litości. KoBik ja tylko na damskie, pięknie porobione pupy zwracam uwagę. A jak jeszcze obok ćwiczą nogi na maszynach w leginsach to Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Typowy Janusz oglądacz męskich pośladów. Wujek gurwa, litości. KoBik ja tylko na damskie, pięknie porobione pupy zwracam uwagę. A jak jeszcze obok ćwiczą nogi na maszynach w leginsach to A to twoja stara nie chodzi w leginsach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 bieżnia nie wiem czy nie szkodzi stawom... muszę poszperać w necie. Szkodzi bo pas kontratakuje stopę.W realu to ty idziesz po chodniku a nie chodnik zbliża się do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 bieżnia nie wiem czy nie szkodzi stawom... muszę poszperać w necie. Szkodzi bo pas kontratakuje stopę.W realu to ty idziesz po chodniku a nie chodnik zbliża się do ciebie Tylko teraz pytanie co bardziej szkodzi. Bieżnia, czy siedzenie na kanapie i obrastanie tłuszczem jak jebana świnia ( mówię o sobie ). Bez analizowania badań obstawiam to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) analizowanie szkodliwości dla stawów przy jakimś 20-minutowym truchtaniu na amortyzującej bieżni, litości :facepalmz: idąc tym tropem wszystko będzie szkodliwe. Kup sobie jakiś specyfik na stawy dla świętego spokoju, ale przy takiej intensywności(zakładam, że taka będzie na początku) nie warto się truć. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez D.B. Cooper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak tutejsi dietetycy oceniaja to jako slodyczodzywkę? http://www.kulturystyka.sklep.pl/SANTE-Go-On-Protein-Bar-50g-1-baton-promocja,p1140857357.html W biedronkach majo po 3 zety, to wolę takiego batona od snickersa. Smakuje jak gesty na maksa Mars zmieszany z WPC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Proszę o podania jednego cwiczenia które nie obciąża stawów/mięsni czy innych (pipi)i.To ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie ma. Nawet ostatnie 20h grania w wiedzmina przez cały weekend będąc w pozycji brzusznej mocno napięło mi kark. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 bieżnia nie wiem czy nie szkodzi stawom... muszę poszperać w necie. Szkodzi bo pas kontratakuje stopę.W realu to ty idziesz po chodniku a nie chodnik zbliża się do ciebie Tylko teraz pytanie co bardziej szkodzi. Bieżnia, czy siedzenie na kanapie i obrastanie tłuszczem jak jebana świnia ( mówię o sobie ). Bez analizowania badań obstawiam to drugie. Jesteście na serio tępi czy nie znacie usera _M_ i jego forumingu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) No ale to napisal M wiec co tak przezywacie. Spartakus ktory nie truchta na biezni bo szkoda stawow no i odchudza sie jedzeniem jednego posilku dziennie. Szopenhauer bodybuildingu Edit: no wujek byl pierwszy, ostatni trzezwy obronca spartakusa Edytowane 5 Grudnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 _M_ nie znam. Ale tępy jestem swoją drogą . Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Widocznie nie wtajemniczony jestes w lore forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 bieżnia nie wiem czy nie szkodzi stawom... muszę poszperać w necie. Szkodzi bo pas kontratakuje stopę.W realu to ty idziesz po chodniku a nie chodnik zbliża się do ciebie Tylko teraz pytanie co bardziej szkodzi. Bieżnia, czy siedzenie na kanapie i obrastanie tłuszczem jak jebana świnia ( mówię o sobie ). Bez analizowania badań obstawiam to drugie. analizowanie szkodliwości dla stawów przy jakimś 20-minutowym truchtaniu na amortyzującej bieżni, litości :facepalmz: idąc tym tropem wszystko będzie szkodliwe. Kup sobie jakiś specyfik na stawy dla świętego spokoju, ale przy takiej intensywności(zakładam, że taka będzie na początku) nie warto się truć. Nie napisałem że roz...... stawy tylko że to nie naturalny ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dobra mam dosc opini forumkowej ze jestem chudzielec XD Aczkolwiek mam 37 lat i nie chce sobie czyms chemicznym zaszkodzic bo pomimo przebiegu chodze jak mustang Dzis znalazlem taka organiczna odrzywke i wszak nie wiem nic o odrzywkach chcialbym zasiegnac Spartakusow opinii czy warto i czy mi podbije wage. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wage podbija sie jedzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Przy mojej przemianie materii to jest niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 4-5kkcal dziennie i może przytyjesz. Jak będziesz jadł mniej kalorii niż powinieneś to żadna odżywka nie sprawi, że przytyjesz. Ewentualnie sterydy, ale na tym się nie znam. No i przydałby się jakiś trening, bo bez ciężarków to się raczej co najwyżej skinny fat zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Przy mojej przemianie materii to jest niemozliwe No to nie ma skrotow. Znaczy sa. Strzaly w dupe, treningi i jedzenie, nawet smieciowe. Systematycznosc no i jak Jakub mowi, ciezarki. Nabierzesz dodatkowo wody wiec z automatu waga pojdzie do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak juz masz tak aprawde problem z przytyciem kup jakiegos gainera. Ale jak wyzej przede wszystkim zarcie. I to tobie sie wydaje ze masz taka niesamiwita przemiane materii. Obstawiam ze nie jesz 5-6 posilkow dziennie jak sporo tu spartakusow? Ssybka przemiane materii to ma michael phelps jedzacy 15 tysiecy kalorii dziennie. Stary masz kase mieszkasz w najzdrowszym kraju swiata , qiekszosc spartakusow sporo by oddala zeby miec takie warunki do wzrostu miesni. Codziennie bym hurtem nakur.wial swieza rybke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi