kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja juz pare lat tylko na oleju w szpraju Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Polecasz jakiś konkretny? Lecisz na beztłuszczowym? Akurat ja tłuszczów w diecie chyba nie powinienem unikać, śniadania jadam zwykle białkowo-tłuszczowe. Dasz linka do tego, którym sprejujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 na ile taki jeden szpraj ci wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie licze ale grubo ponad miech. A smaze 3 razy dziennie. Wystarczy lekko psiknac i pokryc patelnie zeby bylo ok. Nie ze nakur.wiac jak reksona pod pachami. Zero przylegania , przypiekania. Dobra opcja. Ja juz napewno nie zmienie na smazenie na jakims plynnym oleju Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Ja jem glownie pieczone i gotowane, smazone w weekend jak mam czas. No to dosyc ekonomiczne jest, zamowie sobie na probe. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No a ja wlasnie tylko smazone. Nie gotuje miesa czy jajec. Ani nie pieke. Za gotowanym nie przepadam a pieczenie zbyt czasochlonne dla mnie. Zamow sobie, nie sadze zebys sie zawiodl. Choc skoro mowisz ze tylko w weekend to raczej ciekawostka ale bedziesz wiedzieal o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Smazone to lubie tylko z patelni prosto, a tak to wole juz sobie jakis gulasz czy cos innego z sosem zeby dobrze z ryzem wchodzilo z mikrofali w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jadłem dziś tatatatara z Lidla, tego Master Beef. Z ogórem i cebulą zaje.bisty, tylko konserwantów sporo w składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skoro zmielone mięso po dwóch dniach w lodówce zaczyna śmierdzieć kupą to się nie dziw, że te pakowane mięsa są nafaszerowane chemią. Trza było sobie do rzeźnika iść i poprosić panią żeby zmieliła świeży kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Przestań kur.wa do mnie mówić takim aroganckim tonem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wlasnie ! Ledwo troche hantelkami pomachal i juz rozstawia po katach, general sie znalazl, snickersa zjedz bo gwiazdorzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tesc mu moze skoczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Chyba po flaszkę do Żabki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne Dlaczego w twoim zestawienie rafinowany jest wyżej niż nie oczyszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Krupek odstawił nabiał i mu hormony buzują (pipi)sny xd Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej. - fat free cooking - tłuszcz: 0 - skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej? Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ty cos jeszcze trenujesz w ogole czy dla beki tu wchodzisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No ja dlatego się dziwię, że Wiktorek pisze, że to zdrowe jest xD Zrobione z tłuszczu, ale bez tłuszczu. Mocne (pipi) to musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ty cos jeszcze trenujesz w ogole czy dla beki tu wchodzisz? Ciemszarki nadal podnoszę. Bekę toczę tylko w nietreningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kabi jeszcze składu nie czytał, na razie tylko smażył. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Czytalem mam beke w ch.uj bo ludzie nie wiedza w 21 wieku na jakiej zasadzie dziala dezodorant xD Olej rzepakowy niezdrowy. Ja pier.ole. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej. - fat free cooking - tłuszcz: 0 - skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej? Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD Ludzie robiacy na tym forme musza sie mylic. Ja uzywam klarowanego i smalcu. Smaze tylko mieso i jajowe z rana. Reszta parowóz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Oczywiscie na logike yakuby im wiecej tluszczu na patelni tym zdrowiej. Spoko. Widzialem jak ronnie coleman psikal tym po payelni. Pewnie sie nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.