krupek 15 475 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja dziś whisky z tonikiem i limonką w ramach suplementacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pan Tadeusz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dziękuję, pozdrawiam. Jeazcze bym chętnie przyjął porady, kiedy te węgle jeść. To zalezy jak na ciebie dzialaja, na mnie dobrze dziala tluszcz a wegle chu.jowo procz okolotreningu. Ale sa ludzie ktorzy maja na odweot. Ale na noc jesli nie trenujesz rano bym raczej nie obzeral sie nimi. Ja jem jajowe z 5 jaj na ostatni posilek i jest git. Gdybym zjadl wegle to bym sie w srodku nocy obudzil z glodu. Tluszcze sie dluzej trawi. Serio krupi nie ma jednej u iwersalnej opcji. Musisz poznac swoj organizm to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No właśnie nie jestem przekonany do tych węgli na noc, bo nie trenuję rano. Muszę coś popróbować. Na pewno najpierw zacznę od śniadania bez węgli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Coś ktoś, jakieś dobre stronki z kalkulatorami Kcal i przykładowymi dietami dla sportowych świrów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Coś ktoś, jakieś dobre stronki z kalkulatorami Kcal i przykładowymi dietami dla sportowych świrów? http://potreningu.pl/calculators 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Śniadanie jajka i bekon, w ciągu dnia 2 posiłki z mięsem, warzywami, przed i po treningu węgle, może carbo, po treningu jakiś pełny posiłek i na noc węgle. Ma to sens? No ja tak jem,ostatni posiłek na godzinę przed snem.Do tego gram witaminy c,zma i zestaw minerałów. A dziś taki zestaw supli przed snem jakie te minerały bierzesz bo ja od dłuższego czasu czuje się jak flak, nie mam siły i chęci na wyjście na bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 minerały raczej nie spowodują nagłej chęci na ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Czasami wystarcza duże braki magnezu i czujesz się jak zdechlak.Pamiętajcie że witaminy i minerały są kofaktorami reakcji powstawania energii w organizmie,wystarczy brak jednego i już proces kuleje.Ja minerały biorę z chela mzb i multiple. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zakupy na tydzień zrobione. Lubię tak z góry wszystko kupić, żeby potem przejść się najwyżej po jakieś warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie pokazuje mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A mi jo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie potrafisz zdjec wrzucac Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a mi też nie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a mi jo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A tam w sumie nie ma co oglądać, tak chciałem przyświrować. Kurczak, jajka, sałata, warzywa mrożone, ryba, słonecznik, pestki dyni, boczek i przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziś na deser białko Olimpa o smaku ciasteczkowym od Litwina i kilka łyżek masła orzechowego z Treca, dobrze wchodzi i słodkiego się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Krupek wrzucaj fotki na Tinypic.com - darmowy łatwy hosting bez rejestracji. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jo wtedy z fejsa przerzuciłem i pewnie dlatego niektórzy nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja wczoraj dwie godziny biegania za piłką i jutro powtórka, więc liczenie kalorii przez weekend nie istnieje i źrę do oporu. Wczoraj pół pitzy i z trzy kawałki ciasta co by glikogen zreperować, dzisiaj znowu pół pitzy i kluski ziemniaczane z twarogiem żeby naładować się energią na jutro, a na wieczór pewnie trochę ciasta żeby po cukrze spać jak zabity żeby mięśnie się maksymalnie zregenerowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 ja dziś 3 dzień z rzędu zamykam dzień paczką chipsów, długi weekend to i więcej paczek. też nie potraficie się oprzeć świeżemu białemu chlebkowi? Byłem w kuflandzie na zakupach i musiałem wziąć. Od razu połowa wleciała z masłem i solą, a teraz go dokończyłem z kanapkami ze wszystkim czym miałem i jeszcze skórka chrupała pyycha :) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 biały chlebek najlepszy od lokalnego piekarza, taki cały, co sie go samemu kroi na grube pajdy Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Grube Pajdy Edytowane 7 Stycznia 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 masło klarowane bardzo drogie 14 zł, panowie nikt tu nie śpi na pieniądzach. takie coś kupiłem, możecie mnie je.bać kiełbaska na patelni bardzo ładnie się podsmażyła Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi