II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Splitem nic nie zrobilem. Jestem na push/pull i wszystko idzie do gory. Takze nie wiem Liti ale dziwne ze masz taka wiedze a gardzisz innymi systemami ktore sa NAUKOWO potwierdzone ze dzialaja lepiej niz split. Zwlaszcza u naturali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tez robilem splita ostatnio ale nie bylem zadowolony, pompa niby byla, ale zero zmeczenia. Po fbw wykonczony z treningu wychodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Od czasu splitu zaczely mi rosnac miesnie. Co z tego ze po fbw jestem zmeczony skoro to znaczy o poprawianiu wytrzymalosci miesni nie ich budowaniu. Odkad zaczalem robic split na duzych ciezarach rosne jak na sterydach. Polecam. Zreszta kazdy jest inny co jest NAUKOWO udowodnione. Litwin ale ziemnior to napisal ironicznie. Bo wczesniej jakis debil pisal ze split jest dla sterydziarzy. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Splitem nic nie zrobilem. Jestem na push/pull i wszystko idzie do gory. Takze nie wiem Liti ale dziwne ze masz taka wiedze a gardzisz innymi systemami ktore sa NAUKOWO potwierdzone ze dzialaja lepiej niz split. Zwlaszcza u naturali. To że ty nic nie zrobiłeś,to nie znaczy że innym nie idzie.Zawsze miałeś tendencję przez ocenianie siebie ;) Mi jest o tyle łatwiej że przećwiczyłem splitem różne budowy ciała i wiem jak działa.A co do zmęczenia,to nic z niego nie wynika,wiecie jak ja jestem zmęczony po 10 km biegu ;) Co do ziemniaka to nie wyczułem ironii ;) Edit:Zapomniałem napisać że push/pull/legs to nie fbw :) Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 po co ćwiczyć partię raz w tygodniu, skoro mienśnie rosną tylko przez dwa dni po treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) No u ciebie pewnie tak, ja po treningu czuje miesnie 3-5 dni. Ale ja sie nie opier.dalam Ostatnio jak brzuch pie.rdolnelem na maxa to po 6 dniach przestalem czuc. No ale jak sie robi w fbw 4 serie na klate, nogi i plecy to mozna pewnie i codziennie je cwiczyc. Moze nawet podrosna cos. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Możesz i czuć przez tydzień, ale rosną przez dwa dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 chyba u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 pokaż mi badanie, że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 czyli jakiego oleju używać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 zadnego, tylko PAM Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 pam to Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 po co ćwiczyć partię raz w tygodniu, skoro mienśnie rosną tylko przez dwa dni po treningu? To badanie na które się powołujesz dotyczy syntezy białka w ćwiczonym mięśniu,a chyba regeneracja to nie tylko włókna ale tez glikogen mięśniowy.Dlatego wyjściowa siła wraca po 5-7 dniach przerwy.Dlatego fbw ma sens bo mięśnie lekko smyrasz 3 razy w tygodniu,a nie tak jak w splicie przećwiczysz je do upadku.Ja nie wiem,tyle lat a dalej klasyfikują,to jest dobre a to nie,jakby nie było kilka dróg do wzrostu mięśni.Dlatego rok się dzieli na mikro cykle,gdzie zmienia się treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Dlatego juz sam trening to indywidualna sprawa tak samo jak kat nachylenia dźwigni. Kazdy jest inny i inaczej reaguje. Tylko pyerdolenie ze cos jest cacy to drugie nie jest mnie wgurwia dlatego tak samo glupio to zaakcentowalem. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez U Heisenberg U Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeszcze raz uslysze, ze kazdy jest inny to rzygne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 wszyscy jestesmy tacy sami, tylko split i wzrost miesni przez 7 dni w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Każdy jest inny. :>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Każdy inny, wszyscy równi. Tera na temat. Ostatnio szukałem jakichś fajnych nowych przypraw do kurczaka i ryb. No i fajną ofertę ma Kotanyi. Polecam mix ziół greckich i włoskich, mają w składzie suszonego pomidora, prowansalskie też spoko, ale chyba największy sztos to suszone jalapeno. Dorzucam je wraz z curry do kaszczy gryczanej nieprażonej i to jest coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 no ja suszone papryczki, ale nie mielone tylko w platkach kupuje za 30zl z kilogram, moja ulubiona przyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To takie większe kawałki, też nie proszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeszcze raz uslysze, ze kazdy jest inny to rzygne. Wydupyay na trening leszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) No ku.rwa skoncza mi sie za dwa dni popoludniowki to ide bo jestem w najgorszej formie od dwoch latxD Edit. Ale i tak milion razy lepszej niz forumkowe cpuny i pijaczki xD Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A co popoludniowki maja do treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Każdy inny, wszyscy równi. Tera na temat. Ostatnio szukałem jakichś fajnych nowych przypraw do kurczaka i ryb. No i fajną ofertę ma Kotanyi. Polecam mix ziół greckich i włoskich, mają w składzie suszonego pomidora, prowansalskie też spoko, ale chyba największy sztos to suszone jalapeno. Dorzucam je wraz z curry do kaszczy gryczanej nieprażonej i to jest coś pięknego. Gdzie to można kupić? W kauflandzie widziałem przyprawy z tej firmy, ale raczej wszystko standardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi