Opublikowano 21 stycznia 20178 l Jutro idę na siłownię na 10:30, a na 14:00 na piłkę. Co zjeść po siłowni żeby mieć siłę na piłeczkę, nie porzygać się i strzelić dużo bramek? Jakieś ciastka owsiane, banany i zapić białeczkiem?
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Moze banany plus bialko i posilek potreningowy? Przeciez zdazysz. Chyba ze siedzisz 3 h na silce.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l 2-2,5h. Chociaż jutro planuję zrobić tylko trzy serie przysiadów, więc do 12:30 powinienem być na chacie.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Ok zalozmy ze nie skomemtujemy tego czasu xD To w sumie bialeczko i bananki od razu po, a np jakbys sie wyrobil to o 13 mozna by opendzlowac jakis kurczak z ryzem, makaronem czy kaszka, raczej przez godzine powinien ci sie ulozyc i akurat na pilke bys mial sile. Ewentualnie pier.dol to i idz po silce od razu na quritto do kfc . I tak spalisz a kalorie beda cie trzymac napewno jeszcze na pilce. JEDZ CO CHCESZ SZCZELAJ ILE CHCESZ
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Paul Gascoigne miałby wyje.bane w siłkę, wypiłby sześciopak przed meczem i został królem strzelców, bądź jak Paul Gascoigne.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Dzięki Kabi, chyba się wybiorę do maka, bo kilkaset metrów obok jest Dzięki Błażej, ale jednak wolę nie wyglądać jak gry na xboxa. Btw, śmiechłem jak obejrzałem dziś q&a squats&milk xd
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Jak grasz w piłkę nożną to w sumie nie musisz robić nóg na siłowni. Przecież tak jest xd
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Zmieniając temat, wczoraj kupiłem w kauflandzie naleśniki ze szpinakiem firmy virtu. Dzisiaj je zabrałem do roboty i właśnie opędzlowałem, kurde no polecam. Na redukcji będę się tym objadał jak poiebjon. 400g - 552kcal, 20g fatu, 72g węgli, 18,8g białka. Smakują wyjobiaśnie nawet bez podgrzewania ani nic. Edytowane 21 stycznia 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 21 stycznia 20178 l No ta, ale pewnie cukru w ch.uj, a na redukcji skoków insuliny się raczej unika. Poza tym, ja mam założenie, że jak prowadzę zdrowyvtryb życia to raczej przetworzonego żarcia unikam.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Wywaliłem opakowanie, ale z tego co pamiętam to tam było może 1g cukru na 100g, czyli z 4g na cztery naleśniki.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l No 70g wegli i 20g tluszczu to niemal doskonala kompozycja na redukccyjny posilek. Rownie dobrze mozna czekolade zjesc.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l No ten fakt już pominąłem, bo makro jak w ciężkim gainerze. Jak faktycznie tak mało cukru to może i ciekawy skład, tyle, że nie na redukcję. Edytowane 21 stycznia 20178 l przez krupek
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Zaraz uslyszymy znowu historie o tym jak schudl jedzac czekolade. I ze makrosy nie maja znaczenia.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Przecież jesz co chcesz wyglądaj jak chcesz opiera się na trzymaniu odpowiednich makrosów, więc nie wiem do czego pijesz
Opublikowano 23 stycznia 20178 l To moze inaczej, jakosci tych makrosow i laczenia. Np wegli w dodatku z wysokim ig z tluszczami. Oczywiwcie jak sie jada 3500 kcal na redukcji to ma prawo to nie miec znaczenia. Ale nie kazdy ma taki ultra metabolizm jak ty panie Yakier
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Rozp..... mnie gadanie że najważniejsze by kalorie się zgadzały u kolesi którzy mają po 20 kilka lat i rozpędzony metabolizm i hormony.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Co najlepiej jeść na śniadanie 2 godziny przed treningiem? Białkowo tłuszczowy czy typowo węglowodanowy posiłek?