SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Trzy godziny na siłowni robiłem swego czasu , wchodził trening biceps triceps katowany do oporu potem 40 minut aerobów plus przebranie się , brzuch i były 3 godziny. Nie powiem że było konieczne siedzieć tyle ale lubiłem robić długie instensywne treningi. Co by nie mówić większość ludzi obecnie nie dotrenowuje bo większość trenerów z FB robi w 45 minut klatkę czy też plecy . U mnie plecy to trening w granicy 1.20h ale nie hejtując na sieciówkach rzadko widzę kogoś kto ćwiczy na sto procent. Większość widać że nie ćwiczą do updaku i z optymalnym ciężar a ich trening to raczej pompowanie . Samo podciąganie z obciążeniem 4x czy też wyciskanie na klate 4x to dla mnie +/- 15 minut bym każdą serie zrobił po całości. Yebać kortyzol i siurakowych trenerów z FB pozdro!! Edytowane 11 Lutego 2017 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No dla mnie same przebranie, rozgrzewka na orbitreku plus później jakieś wymachy nóg, rąk itp. plus z 4-5 serii rozgrzewkowych i 5 właściwych przysiadów zajmuje jakieś 50 minut i wtedy idę dopiero klatę robić i resztę no i jakoś tak schodzi Brat ma nieco inny trening, ale czasowo tyle samo mu wychodzi, jedynie klatę szybciej robi, ale też w sumie dlatego, że procentowo mniejszym ciężarem ciśnie. Jak walę serię na pięć powtórzeń z takim ciężarem, że ledwo sił styka odłożyć sztangę na stojak to sobie nie wyobrażam pocisnąć kolejną po minucie, czy dwóch. Z resztą jak sam Pan Owca mówi żeby odpoczywać tyle ile się potrzebuje, a czy to będzie pięć minut czy osiem to bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No właśnie o to mi chodzi , jak ktoś podciąga się z obciążeniem 10kg na te 15-20 powtórzeń to leci jak przecinak. Ja wrzucając 30-50 kg i wykonując zakre 8-12 powtórzeń nie jestem w stanie robić takim samym tempem bo za dużo ruchów mi ucieka. Zawsze mi powtarzały kafary że pierwsze ciężkie ćwiczenia robić z dłuższymi przerwami by odetchnąć i zawsze ten ruch dwa więcej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jest tutaj ktos kto robi pelne podciagniecia na drazku 20 powtorzen z podwieszonym 10kg? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 20x bez podwieszenia ni dy rydy :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 nie ma tutaj takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jakbym się dobrze wku.rwił to może 10 bym zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Plecy i biceps to zdecydowanie moja najsilniejsza partia bo lecą duże ciężary i dobrze to plecy czują. Obecnie robię 35-25-15-10kg bo bez podwieszania nie czuję pleców a łapy pierwsze w okolicach tych 30+ powtórzeniach pękają ale za to nawet bez obciążenia nie jestem w stanie wykonywać dipsów na triceps bo zawsze okropnie latają mi ręce. Coś za coś ale bez przesady że 20powtórzeń nie robi ktoś po tych kilku latach ćwiczeń bez obciążenia. Panowie przecie my to SPARTAKUSY ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No ja robie i dipsy i podciagniecia z obciazeniem bo jednak bez jest dla dziewczyn no ale zakres powtorzen do 10 no i po 15kg. No ale podciagania z 35kg podwieszonym sobie jakos srednio wyobrazam takze szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Ja odpuściłem podciąganie, bo z lewej strony mi mięśnie pleców nie rosną i muszę coś wymyślić z izolowaniem lewej i prawej strony, bo jak nie to bedzie chuy i kutas, z resztą już jest :/ od małego mam problemy z plecami i teraz przy robieniu mięśni wychodzi, że mam plecy od dałna albo jakiś zanik mięśni czy coś :/ Jak napinam najszersze to z prawej strony robi się ładne lotnisko już, a z lewej nic. Z reszta ostatnio ciągle czuję ból i jakieś mrowienie ehh... Chociaż z lewej w sumie mam kozacki prostownik grzbietu, a z prawej dwa razy mniejszy... Edytowane 11 Lutego 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Na cyklu szło 50kgx 6 albo 8 nie pamiętam już ale z opaskami , bez opasek chwyt nawet nie wyrabiał. No dla mnie podciąganie to jednak najlepsze ćwiczenie na plecy i dość szybko idzie na nim siła ale wiadomo uważam że każde ćwiczenie idzie w jakiś sposób zastąpić , dużo ludzi nie lubi się podciągać tak jak ja np. nie lubie martwych ciągów więc ich po prostu nie robię. No i rzeby była ta symetria to mi się wydaje że jednak trzeba czasu , sam mam co raz mniejsze dyproporcje między najszerszymi/bicepsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 jakiś pomysł na żarcie w trakcie delegacji? wyjeżdżam na dwa tygodnie i raczej nie będę miał prywatnej lodówki/kuchenki, a nie mam ochoty się żywić kabanosami. Mam tu na myśli śniadania i kolację, bo obiady mam ogarnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ale w sensie jakieś gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Owsianka, szynka szwarcwaldzka, ser lazur, pomidorki, migdały. Name it. Wszystko da się ożreć w ciągu 1 dnia bez konieczności przechowywania w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 no coś co nie wymaga gotowania/smażenia/pieczenia/trzymania w lodówce. Jakieś owsianki, banany, serki wiejskie to już mam w planach ale coś poza tym może. dzięki Red, coś w tym stylu mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tuńczyk w puszce, choć to bardziej doraźnie, makrela, Kabanosy z piersi kurczaka z Biedry. W sklepie SFD masz nawet pierś z kurczaka gotową. No i odżywka, żeby uzupełnić białko. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ciekawe kiedy coś takiego pojawi się w marketach. https://wksklep.pl/plynne-bialko-jaj-1000g Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Raczej bym nie mial odwagi tego kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jaka bzdura xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jak ktoś wycina pod zawody i jak Owca pod koniec redukcji ma coś koło 30-40g tłuszczu to takie coś się może przydać żeby sobie jajecznice z białek robić. W innym wypadku takie unikanie żółtek to głupota moim zdaniem. Poza tym "zużyć w ciagu 48h po otwarciu", powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Wolałbym kupić białka jaj w proszku w takim wypadku, na sam widok butelki z płynnym białkiem robi mi się niedobrze. Wgl typu z wk na ostatnim filmiku reklamują jaka to wygoda i oszczędność czasu na rozbijaniu jaj, nawet dokładnie to policzyli xd Edytowane 19 Lutego 2017 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 W Uk to normalnie w Tesco sprzedaja i sam czesto kupuje. Szczegolnie jak cos pieke i nie potzrebuje zoltek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Białko jaj fajny patent dla ludzi którzy wyrzucają żółtko. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie oplacalne. Za 30zl mam 65 duzych jaj z targu od zaufanego sprzedawcy. Nie ze sklepu typu biedra czy lidl gdzie L to male pyzdeczki a nie jaja. Ale dla leniwych to spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zal by mi bylo pozbywac sie zoltek skoro to w nim sa najwartosciowsze skladniki jajka. Chyba ze jadlbym 10 dziennie no to wiadomo za duzo fatu razem z zoltkiami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi