Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

To po prostu owoce zblendowane z lodem, czy jeszcze jakiś tajny składnik?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 410,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

wywalilem jeszcze 20g ryzu z diety, jeszcze troche i ketoza bedzie :obama:

Opublikowano

siemka żywieniowe świry i wariaciki :lapka: mam dla was propozycję wysoko białkowej kolacji pełną w zdrowe tłuszcze. 

propozycja podania poniżej 

mortadela podpiekana bez tłuszczu, a więc zdrowo :lapka:

2b021d0166995e92med.jpg

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

siemka żywieniowe świry i wariaciki :lapka: mam dla was propozycję wysoko białkowej kolacji pełną w zdrowe tłuszcze. 

propozycja podania poniżej 

mortadela podpiekana bez tłuszczu, a więc zdrowo :lapka:

2b021d0166995e92med.jpg

Bym się nie najadł, z tych rzeczy jadam tylko czasem musztarde i keczup:D

Opublikowano

Mo tylko po co to jeść? Węgli nie ma, zdrowotnych korzyści też nie.

Opublikowano

moze zeby zapchac kichy jak sie jest na redukcji? nie kazdy ma taka silna wole jak spartakusy

Opublikowano

Ja ostatnio sobie zmniejszyłem ilość żarcia do 3kkcal i z chęcią bym sobie ugotował do obiadu z dwa woreczki tego ryżu xd

Opublikowano

Cole zero piją aż im się uszy trzęsą, a się boją ryżu z mąki z dziwidła riwiera, co za typy xd

Opublikowano

Cole zero piją aż im się uszy trzęsą, a się boją ryżu z mąki z dziwidła riwiera, co za typy xd

Znajdz mi w domu to guwno zwane colą typie.

Opublikowano

U mnie puszka na tydzień, tak, zeby Kobik nie widział.

Opublikowano

ja już z półtorej roku bez kropli tego gówna. w końcu o zdrowie trzeba dbać

Opublikowano

Na czym pan chudnie?Na golonce :D Do tego chipsy z pieczarek w imbirze i kurkumie :) Dzisiaj waga na czczo 79,9 kg,czyli do lipca muszę zrzucić 10 kg.

14wg3vc.jpg

Opublikowano

Golonki nie lubię, ale pieczary to mnie zaintrygowały.

Opublikowano

postanowilem podarowac sobie odrobine luksusu, kupilem kasze jaglana i kasze bulgur, bede testowac, nigdy ich nie jadlem.

Opublikowano

Jaglana zaje,bista i na cieplo i na zimno, najlepsza z kasz. W dodatku jako jedyna ma odczyn zasadowy , wazne dla flakow.

Na cieplo polecam z warzywami na patelni i kurczakiem, zmieszana nie wstrzasnieta.

A na zimno, polecam poczekac az przestygnie i kroic do niej banany i kiwi :banderas: