Opublikowano 19 marca 20178 l To po prostu owoce zblendowane z lodem, czy jeszcze jakiś tajny składnik?
Opublikowano 21 marca 20178 l siemka żywieniowe świry i wariaciki mam dla was propozycję wysoko białkowej kolacji pełną w zdrowe tłuszcze. propozycja podania poniżej mortadela podpiekana bez tłuszczu, a więc zdrowo Edytowane 21 marca 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 21 marca 20178 l siemka żywieniowe świry i wariaciki mam dla was propozycję wysoko białkowej kolacji pełną w zdrowe tłuszcze. propozycja podania poniżej mortadela podpiekana bez tłuszczu, a więc zdrowo Bym się nie najadł, z tych rzeczy jadam tylko czasem musztarde i keczup:D
Opublikowano 24 marca 20178 l To co wchodzi w jego skład jak ma tylko 9 kcal na 100 gram? https://pl.wikipedia.org/wiki/Dziwid%C5%82o_Riviera
Opublikowano 24 marca 20178 l moze zeby zapchac kichy jak sie jest na redukcji? nie kazdy ma taka silna wole jak spartakusy
Opublikowano 25 marca 20178 l Ja ostatnio sobie zmniejszyłem ilość żarcia do 3kkcal i z chęcią bym sobie ugotował do obiadu z dwa woreczki tego ryżu xd
Opublikowano 25 marca 20178 l Cole zero piją aż im się uszy trzęsą, a się boją ryżu z mąki z dziwidła riwiera, co za typy xd
Opublikowano 25 marca 20178 l Cole zero piją aż im się uszy trzęsą, a się boją ryżu z mąki z dziwidła riwiera, co za typy xd Znajdz mi w domu to guwno zwane colą typie.
Opublikowano 25 marca 20178 l ja już z półtorej roku bez kropli tego gówna. w końcu o zdrowie trzeba dbać
Opublikowano 25 marca 20178 l Na czym pan chudnie?Na golonce :D Do tego chipsy z pieczarek w imbirze i kurkumie :) Dzisiaj waga na czczo 79,9 kg,czyli do lipca muszę zrzucić 10 kg.
Opublikowano 26 marca 20178 l postanowilem podarowac sobie odrobine luksusu, kupilem kasze jaglana i kasze bulgur, bede testowac, nigdy ich nie jadlem.
Opublikowano 27 marca 20178 l Jaglana zaje,bista i na cieplo i na zimno, najlepsza z kasz. W dodatku jako jedyna ma odczyn zasadowy , wazne dla flakow. Na cieplo polecam z warzywami na patelni i kurczakiem, zmieszana nie wstrzasnieta. A na zimno, polecam poczekac az przestygnie i kroic do niej banany i kiwi