Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dzielę się wiedzą i poprawiam sobie humor czytając żółć yaczesa i to że yakubu wierzy że Saker jest naturalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) @shen: te 2k to nie tragedia. Zre rano jakas kulke mozarelli z miodem, o 12 obiad warzywno/miesno/ziemniaczany, potem silka, wieczorem kilka jaj z 150g szynki, gouda, papryka, inne warzywa i jeszcze zapas zostaje. No tylko ze przy takiej kaloryce to wiecej niz 120g białka nie wciągam. Mniej wiecej wchodzilo: 120g B 100g T 100g W Jakbym mial w robocie przerzucac gruz to oczywiscie bym zdechl, ale do biurowania styknie. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ważysz 60 kg, że jesz 120 gram białka? W sensie- je.bać liczenie kalorii, to dla lamusów, którzy są niewolnikami i zakładają sami sobie sznur na szyję, niech giną. Ale białko musi być wysoko, trzeba go jak najwięcej jeść, a 120 to jest jakaś parodia. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Srednio 80kg. O tym bialku to czytalem artykuly i kij w sumie wie. Jadlem i po 250, po 80-90, teraz po 120. Przy moim trybie zycia nie czulem zadnej różnicy w sile czy kondycji, a przy niskiej kaloryce musialbym się faszerowac wpc. Skoro masa nie jest celem to po co pchac tego tyle. Yebac nadmiar białka, obciazanie nerek. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 W sensie- je.bać liczenie kalorii, to dla lamusów, którzy są niewolnikami i zakładają sami sobie sznur na szyję, niech giną. Jaki (pipi)a typ xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 No ty za 2-3 lata już nie będziesz produkował testosteronu, więc wtedy tylko liczenie kalorii i kłucie du.py, żeby jakoś dociągnąć do 40 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Co ma liczenie kalorii wspólnego z nie produkowaniem teścia?Wysoko białko ma sens tylko na koksie,inaczej styka 2 gramy na 1 kg masy ciała.Polecam poczytać jakie są moce przerobowe jelit dla białka,jakie przemiany przechodzą aż rozłożone zostaną do aminokwasów.Ale z tym obciążaniem nerek,to też pojechane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie liczą kalorii, a później jeden z drugim ociera łzy z policzków, bo nie może przytyć, a przecież tak dużo je... albo je za dużo i go zalewa jak ludzika michelin i później się patrzy na innych i jak kosę formę widzi to znajduje wymówkę, że typ pewnie na sterydach jedzie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) No ty za 2-3 lata już nie będziesz produkował testosteronu, więc wtedy tylko liczenie kalorii i kłucie du.py, żeby jakoś obciągnąć do 40 :/ Luzik, przez 2-3 lata rzetelnych ćwiczeń i dopiętej dietki doiebie taki progres i formę, że w moim wieku będziesz w połowie drogi ronił łzy jak grochy przy swoim niechlujnym nieliczeniu. Generalnie nie rób ze swojego lenistwa jakiegoś zaiebistego ficzera. No chyba, że doświadczenie tak duże, że waga i kalkulator w oczach, to pewnie nie trzeba "liczyć", ale patrząc na wiek to raczej w twoim przypadku opcja typu siano w głowie. btw śmiechłę na nieprodukowanie testosteronu xD Edytowane 3 Czerwca 2017 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zacznę dodawać disclaimer xd przy pisaniu w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 jak emotki w tym dziale to ino " " Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Kim on gurwa jest? Zapewne ulana qurwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 bycie ulańcem było modne kilka lat temu, teraz to się nawet kabi zredukował Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja pyerdole koniec świata!Przecież padł ostatni bastion"schludnej masy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Większość kalkulatorów pokazuje mi niecałe 3000 kcal bez treningu na utrzymanie wagi, wzrost 198, waga 90. Według Was to ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 cytując klasyka "tysiąc organizmów, tysiąc zapotrzebowań". ja staram się trzymać wagę i raz zjem 2200, innym razem zamówię pizzę zagryzę lodami i ważę cały czas mniej więcej tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wpierdalasz te 3k i obserwujesz co z wagą sie dzieje i dodajesz/odejmujesz wg potrzeb kalkulator to Ci poda jakis ogolny zarys, ale wiadomo ze kazdy jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 no i tak btw to po co chcesz trzymać wagę? Jeśli chodzi o formę to jest to stanie w miejscu. Ani się specjalnie tłuszczu nie pozbędziesz, ani za bardzo mięśnie nie urosną, siły zbytnio też nie poprawisz. To już lepiej robić lekką masę, albo powolną redukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Bo odejmuje sam kcal, ale trzeba mieć jakieś bazowe kcal. Poza tym, głównym celem jest wytrzymałość i kondycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 cytując klasyka "tysiąc organizmów, tysiąc zapotrzebowań". ja staram się trzymać wagę i raz zjem 2200, innym razem zamówię pizzę zagryzę lodami i ważę cały czas mniej więcej tyle samo No jo,ale czy to przekłada się na twoja formę?Bo po twoich wpisach sadząc to zrobiłeś gruby progres. Ja w lato trzymam wagę,czemu?Bo mogę podjeść co chcę,nie zalewam się czyli nadal fanie wyglądam(w końcu to lato,po to się ćwiczyło ostatnie 10 miechów) a w lato i tak się masy nie zrobi,przy takich temp. organizm słabo magazynuje glikogen a my mamy mało siły,do tego dochodzi dużo aktywności w plenerze(tarzanie się w parku itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Forma raczej w miejscu stoi. Nie trenuję od 2-3 miesięcy, bo się cykam z tą klatą, odstawiłem kreatynę, spadło 2-3kg i caly czas mam 40 w bicku, więc raczej jest git. Tylko strasznie mnie boli to, że akurat na wakacje chciałem sobie zrzucić 6kg w trzy miechy, ale bez siłki nie chcę się za to zabierać ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Liti juz nawet na facebooku ludzi nawraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Eee tam to zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Forma raczej w miejscu stoi. Nie trenuję od 2-3 miesięcy, bo się cykam z tą klatą, odstawiłem kreatynę, spadło 2-3kg i caly czas mam 40 w bicku, więc raczej jest git. Tylko strasznie mnie boli to, że akurat na wakacje chciałem sobie zrzucić 6kg w trzy miechy, ale bez siłki nie chcę się za to zabierać ;(Przecież bez typowych ćwiczeń siłowych też możesz co nie co zrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi