Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

ll81gh1b8w1a.jpg

Mój przedtreningowy posiłek. 

Po wątróbce prawie sie pożygałem ale ten był super smaczny.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Larwy turkuća podjadka, wziełem z działki

Opublikowano

Zmień ten makaron na durum i daj go trochę więcej niż 30g bo przewrócisz się na siłce.

Opublikowano

może miał na mysli pełnoziarnisty

Opublikowano

http://www.igya.pl/sklep/details/149/14/oleje/olej-lniany-ekologiczny-zimnotloczony-500-ml-eurolen.html

Czy ten olej lniany może pomóc w redukcji? Obecnie nie mam żadnych tłuszczy w diecie myślałem o łyżeczce takiego rano i przed snem.

Opublikowano

Robisz redukcję na nabiale?Średnio ci to wyjdzie.Sam tłuszcz też nie dobrze,warto łączyć z białkiem.

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie. Jak najwartościowiej sie najeść z tego co jest dostepne w kazdym sklepie spozywczym ? Tzn jak zjesc porządnie w warunkach gdy sobie nic nie ugotujemy ( jestesmy poza domem ) i jedyne co pod reka to sklep spozywczy 

Opublikowano

Najlepiej zrobić sobie w domu coś ala ten placek co pokazywałem,ale jak ju dopuścimy do tej sytuacji,to ja bym kupił kuraka z różna i wyżarł piersi z jakimiś warzywami.

Opublikowano

No dla mnie Real to spożywczak,ale jak nie masz dostępu do supermarketu to zjedź serek wiejski.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Czy 1g na kmc tłuszczy na redukcji to za dużo?

Opublikowano

Pierdo.le te redukcje, dwa miechy starczy, kupuje krete i jade na mase. Za słabą silną wole mam do diety redukcjyjnej

Opublikowano

Pierdo.le te redukcje, dwa miechy starczy, kupuje krete i jade na mase. Za słabą silną wole mam do diety redukcjyjnej

jakie efekty przez te 2 miechy?

Opublikowano

jakie efekty przez te 2 miechy?

Jakies 3-4 cm w pasie przy zerowych ubytkach w bajcepsie i reszcie

Litwin jaki kolo xD

Opublikowano

Panowie, mam problem z żarciem od razu po treningu, mianowicie mam chyba uczulenie na jakies preparaty ktorymi sa psikane owoce i swedza mnie dziąsła i gardło. umrzec nie umre ale kto wie w sumie, na zdrowie to nie idzie pewnie. 

Pozostaje mi tylko carbo? A chciałem uniknąć prochów tym razem