Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

No trochę mnie zaskoczyłeś tymi biegaczami, którzy są na keo, bo jak czytałem o czołowych Triathlonistach to oni głównie węgle wcinają i białko po treningu. I to, w zasadzie, dość śmieciowe i szybkie węgle.

Poczytam, poczytam.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 410,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Ale utrudnione sranie to ogólna zasada na tłuszczach ;) Po wysiłku szybkie węgle jak najbardziej by szybko glikogen odbudować,ale tłuszcz przed lepszy patent bo więcej energii z niego powstaje.

Opublikowano

Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było.

Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości.

Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :).

Opublikowano

w sumie nie wiem czemu, ale jak połączę z czymś śliwki czy ogórki kiszone to zazwyczaj kończy się na dyskomforcie w brzuchu

Opublikowano

Ja ranocnie mogę ogórków do jajecznicy, bo z dupy salwa leci.

Opublikowano

Ja ranocnie mogę ogórków do jajecznicy, bo z dupy salwa leci.

raz sie ostatnio zapomniałem i do jajówy na śniadanie wziąłem wyjątkowo kiszonego, a jako że to śniadanie to i kawa wleciała

kapnąłem się co zrobiłem przy przedostatnim łyku jak już zaczynała orkiestra grać

no nie polecam :lapka:

Opublikowano

A z kolei, małosolne mogę, nie ma problemów. Najlepiej to mi papryka wchodzi do jajówy rano.

Opublikowano

Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było.

Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości.

Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :).

Ty a może ty tak candidę przetrzepałeś że nie masz ssania na słodkie?Ja teraz jak widzę owoce to pyerdolca dostaję,a słodycze mógłby nie istnieć.

Opublikowano

Możliwe bo różne suple brałem co niby nią też działają. No i w miarę zdrowa dieta. A cukru, cukru. Takiego zwykłego jak i dodawanego do różnych wyrobów to od 1,5 roku nie jadłem. Poza wczorajszym dniem.

Opublikowano

To normalne ze po 18km wieczornym biegu dzis rano ketony we krwi spadly do 0,5?

Opublikowano

Stamina w regeneracji dzis widocznie

Opublikowano

Krupek jak chcesz mam dwa PDFy Johna Kiefera. Carbnite Solution i Carb Back Loading. Po angielsku, ale elegancko wyjaśnia wiele rzeczy. Jak co to Pm

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Jak się zagłębie w temat to się odezwę, dzięki ;)

Opublikowano

Keto torcik makowy z dzisiaj :banderas:

A18nitU.jpg

100g

280kcal

6g weglowowdanow

W smaku jak normalny czyli wysmienity

Opublikowano

Jak u Was wygląda procentowe wypełnienie dziennego zapotrzebowania weglami itd?

Opublikowano

Dzięki kabi, widać białko nie wszystkim powoduje problemy xD