Opublikowano 22 lipca 20177 l No trochę mnie zaskoczyłeś tymi biegaczami, którzy są na keo, bo jak czytałem o czołowych Triathlonistach to oni głównie węgle wcinają i białko po treningu. I to, w zasadzie, dość śmieciowe i szybkie węgle. Poczytam, poczytam.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Ale utrudnione sranie to ogólna zasada na tłuszczach ;) Po wysiłku szybkie węgle jak najbardziej by szybko glikogen odbudować,ale tłuszcz przed lepszy patent bo więcej energii z niego powstaje.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było. Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości. Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :).
Opublikowano 22 lipca 20177 l w sumie nie wiem czemu, ale jak połączę z czymś śliwki czy ogórki kiszone to zazwyczaj kończy się na dyskomforcie w brzuchu
Opublikowano 22 lipca 20177 l Ja ranocnie mogę ogórków do jajecznicy, bo z dupy salwa leci. raz sie ostatnio zapomniałem i do jajówy na śniadanie wziąłem wyjątkowo kiszonego, a jako że to śniadanie to i kawa wleciała kapnąłem się co zrobiłem przy przedostatnim łyku jak już zaczynała orkiestra grać no nie polecam
Opublikowano 22 lipca 20177 l A z kolei, małosolne mogę, nie ma problemów. Najlepiej to mi papryka wchodzi do jajówy rano.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Ja to worek sałaty muszę zjeść żeby jako tako w łazience było. Dziś po ćwiczeniach załadowałem węgle. Dramat. Chciałem zjeść to na co miałem ochotę od dawna. Czyli żelki i lody. Żelki jeszcze jako tako smakowały ale lody wcale. Tylko mnie brzuch rozbolał. To już zwykła śliwka mi bardziej smakowała. Kurde żeby aż tak się smaki pozmieniały. Tylko w resztkach mózgu gdzieś zostały wspomnienia o wspaniałych słodyczach, które mają się nijak do rzeczywistości. Jutro pierogi ruskie i ogólnie w ziemniaki, bataty pójdę :). Ty a może ty tak candidę przetrzepałeś że nie masz ssania na słodkie?Ja teraz jak widzę owoce to pyerdolca dostaję,a słodycze mógłby nie istnieć.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Możliwe bo różne suple brałem co niby nią też działają. No i w miarę zdrowa dieta. A cukru, cukru. Takiego zwykłego jak i dodawanego do różnych wyrobów to od 1,5 roku nie jadłem. Poza wczorajszym dniem.
Opublikowano 23 lipca 20177 l To normalne ze po 18km wieczornym biegu dzis rano ketony we krwi spadly do 0,5?
Opublikowano 23 lipca 20177 l Też miałem spadki po siłce i 60min na bieżni. Może zużyłeś wszystko i w krwi nic nie ma ;).
Opublikowano 23 lipca 20177 l Krupek jak chcesz mam dwa PDFy Johna Kiefera. Carbnite Solution i Carb Back Loading. Po angielsku, ale elegancko wyjaśnia wiele rzeczy. Jak co to Pm Edytowane 23 lipca 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 lipca 20177 l Keto torcik makowy z dzisiaj 100g 280kcal 6g weglowowdanow W smaku jak normalny czyli wysmienity
Opublikowano 23 lipca 20177 l Jak u Was wygląda procentowe wypełnienie dziennego zapotrzebowania weglami itd?